• 9.377.427 stemmen

Met onder meer: Britney Spears, Anson Mount en Dan Aykroyd

Releasedatum: 28 maart 2002

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Crossroads

"Dreams change. Friends are forever."

Drie meiden uit een klein dorpje in Georgia zijn na hun jeugdvriendschap uit elkaar gegroeid. Ze spreken af om een trip door het land te maken. Onderweg ontmoeten ze een muzikant die hen overhaalt om naar Los Angeles te reizen voor een muziekwedstrijd.

avatar van Norma

Norma

Het verhaal stelt niets voor en als Britney zichzelf serieus had willen nemen als actrice had ze in ieder geval niet moeten gaan zingen in deze film. Verder komen er een aantal serieuze zaken aan bod die binnen een paar minuten worden afgehandeld als zijnde opgelost.

Zoë Saldana speelt de rol van omhooggevallen trut met klein hartje wel aardig. De hele film moet het hebben van de populariteit van Britney, en zoals iemand al eerder schreef, ze hadden daar beter voor uit kunnen komen en er een echte muziekfilm voor de liefhebbers van Spears van kunnen maken. Ik ben de film gaan kijken omdat ik wel van roadmovies hou, maar dit was beslist een verschrikkelijk slechte keuze.

avatar van Miss M

Miss M

ik vond deze film helemaal niet zo slecht hoor

avatar van tuureluur

tuureluur

jaja ik ga niet de moeite nemen deze te huren, en mensen die zingen kunnen niet acteren uitzonderingen daargelaten. dit is gewoon een standaard be happy stay happy film maar echt boeiend kan het dus niet zijn.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Nee, en neem vooral niet de moeite m erest te huren voor meteen te oordelen.

avatar van pjutter

pjutter

deze film viel me nog alles mee,

het was niet zo heel vervelend om naar te kijken.

deze film krijgt bij voorbaat al een hoop negatieve stemmen omdat veel mensen een hekel aan britney spears hebben.

avatar van moviemaatje

moviemaatje

Alle kritiek uitgesproken in leuke / mooie / uitgebreide formuleringen? Mooi!

Want het is gewoon een lekkere film die echt wel beter is dan veel Net 5-achtige films zónder beroemde zangeres. Als je Britney vergelijkt met J.Lo. of Paris Hilton dan doet ze geweldig.

En damn! ANSON MOUNT IS HOT !*:)*

avatar van Goodfella_90

Goodfella_90

Paris Hilton is ongeveer van een vergelijkbaar niveau, maar J.Lo ontstijgt het toch wel ruim.

avatar van Roseicollis

Roseicollis

want ik ben kaler dan kaal

gatverdamme !

in deze film zag ze nog best wel lekker uit

maar dan ken ik tegenwoordig niet meer van der zeggen kale zwabber

avatar van Roseicollis

Roseicollis

Goodfella_90 schreef:

weg ermee

afvoeren alle drie en cristina ook

avatar van rondh

rondh

wanda*v schreef:

britney: she can't act, she can't sing.

so why the hell is she so famous?

nog iets anders te zeggen??

avatar van Black-Pearl

Black-Pearl

rondh schreef:

Ja, spreek Nederlands

Ooit gehoord van een Quote? Wat maakt dat engels uit.. of versta je dat ook al niet? zoals sommige nederlanders( NIET RASISTISCH BEDOELT ( ben zelf namelijk ook 100% NL Vertaling: Ze kan niet acteren ze kan niet zingen dus waarom is ze in godsnaam beroemd?

avatar van Tun-89

Tun-89

ik heb dit destijds een leuke film gevonden, als ik ´m nu bekijk gaat ie eigenlijk nergens over maar ik vind ´m nog steeds vermakelijk. en ik vind het jammer dat Britney momenteel de weg kwijt is.. Hopelijk komt ze overal overheen en word ze een vrolijke jonge vrouw. in deze film was ze nog een leuk meisje. 2*

avatar van Stijntje

Stijntje

crap die mijn vriendin leuk vindt... helaas gaat ze er van uit dat ik dat dan ook leuk vind en dat moet ik er naar kijken....

vrouwen...

avatar van DeCol

DeCol

Black-Pearl schreef:

Haha hij is 33, zou dan misschien geen Nederlands kunnen en hij geeft 5 sterren voor 2 films van K3

avatar van film_kaza

film_kaza

Dit is toch wel zo'n onvoorspelbaar, giga-grappig, geweldig geacteerd, enorm ondergewaardeert, ziels ontroerend verhaal.

5 sterren!

(Alles wat ik zojuist zei is het tegenovergestelde van wat ik werkelijk meen.)

avatar van Roowland

avatar van wanda*v

wanda*v

rondh schreef:

Ja, spreek Nederlands

Ik mag toch wel gewoon mijn mening geven?

En als het moeilijk is pak je er een woordenboek bij

avatar van Lavigne

Lavigne

pjutter schreef:

deze film viel me nog alles mee,

het was niet zo heel vervelend om naar te kijken.

Indd ja, alleen omdat britney erin meespeelt.. ik ben hem nu aan het kijken en vind hem wel oke, ben benieuwd hoe die verder gaat

Edit: ik geef hem 2.5 ster

avatar van Jules [NL]

Jules [NL]

wat een slechte film..

alles in de film was zo voorspelbaar (zucht)

stereotiepe personages bovendien kon er niemand acteren en britney was nog het dieptepunt.

1* voor de moeite

avatar van thegoodfella

thegoodfella

wat een slechte film nu snap ik waarom Britney er zo bagger aan toe is dat ze na een afkickkliniek gaat en haar kop kaal scheert 0.5*

avatar van Mezelf

Mezelf

ik vind het een leuke film

niet super ofzo maar gewoon leuk wegkijk filmpje

heb hem op video

was ook altijd een grote fan van britney

weet niet waarom mensen hier beweren dat ze niet kan zingen..

zeker jaloers op haar..

avatar van prometida

prometida

Ik had dus verwacht, doordat sommigen zeggen; she can't act, she can't sing blbalbla, dat het een slechte film was. Slecht geacteerd en te makkelijk verhaal. Over Britney vond ik dat ze redelijk acteerde en ik denk dat mensen alleen maar zeggen dat Britney niet kan acteren en zingen en al die dingen omdat zij zelf een hekel aan Britney hebben. En dat snap ik niet.

Kijk de film gewoon en denk er niet aan dat het Britney is die toevallig ook zangeres is.

Misschien valt het je dan op dat ze gewoon niet slecht acteert?

avatar van predator

predator

• 1953 stemmen

Best een behoorlijke tienerfilm, alleen wel supervoorspelbaar.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Hier had ze nog wel haar. 1 pluspuntje. 1 *

avatar van Galantje0012

Galantje0012

best leuke film. britney's zus jamie in het begin, vond ik wel goed acteren, maar britney zelf ook. toch vond ik hem niet superbijzonder (niet echt mijn genre denk ik) 3*

avatar van Galantje0012

Galantje0012

prometida schreef:

Misschien valt het je dan op dat ze gewoon niet slecht acteert?

je hebt echt wel gelijk. ik vind britney trouwens ook best goed zingen.

avatar van *Joly*

*Joly*

Galantje0012 schreef:

je hebt echt wel gelijk. ik vind britney trouwens ook best goed zingen.

Ja het valt allemaal wel mee ze geven allemaal een slecht cijfer omdat Britney Spears er in speelt + Jamie Lynn Spears (zusje van Britney) speelt in het begin de jonge lucy

avatar van cartmans bitch

cartmans bitch

jamie lynn spears is echt cool. ik vind haar veel beter dan Britney Spears, ook in deze film.

avatar van soom

soom

Wat een verschrikkelijke film. Bah. Het drama-gedeelte in deze film overtuigt helemaal niet, en komt ook niet aan: Het is een over-sentimentele film, die vooral de als een houten klaas acterende Britney naar voren duwt. Degenen die van beroep actrice zijn, Taryn Manning en Zoë Saldana dus, hebben nauwelijks de kans om er iets van te maken. Britney heeft van de regisseuse alle belangrijke scenes gekregen, terwijl er best wel iets beters te maken was dan deze Britney one-woman-show, daarvan ben ik overtuigd. Reddeloos verloren film, zeer terecht dat deze in de flop 100 staat.

Erg slecht uitgewerkt, er had zoveel meer in kunnen zitten. De personages blijken van bordkarton te zijn, en de gebeurtenissen zijn te toevallig en de personages reageren mijns inziens veel te houtenklazerig en te dom op alles wat hen overkomt.. Crossroads verbleekt bij betere films als Sisterhood of the Traveling Pants.

Ik kan net zo goed een steen door een ruit gooien, dan heb ik hetzelfde effect als wat ik had nadat ik de dvd er tenslotte uithaalde. Ik ga deze dvd namelijk héél ver verbergen, weg uit mijn gezichtsveld bannen, zodat ik nooit meer dit soort wanproducten hoef te zien en nooit meer in de verleiding kom om hem op te zetten. Wulg.