Genre: Drama / Komedie
Met onder meer: Britney Spears, Anson Mount en Dan Aykroyd
Releasedatum: 28 maart 2002
Bekijk via Netflix
Plot Crossroads
"Dreams change. Friends are forever."
Drie meiden uit een klein dorpje in Georgia zijn na hun jeugdvriendschap uit elkaar gegroeid. Ze spreken af om een trip door het land te maken. Onderweg ontmoeten ze een muzikant die hen overhaalt om naar Los Angeles te reizen voor een muziekwedstrijd.
Lucy Wagner
Ms. Jenson
Bar Owner
lijkt me nou een leuke film (NOT!!!) staat ook lekker goed op imdb 2,4
IamBernie
Jezus, dat vindt ik pas triest... beetje stemmen op een film die je nog niet eens gezien hebt, maar alleen omdat het pakketje je niet bevalt.
Ben benieuwd naar het 'drama' gehalte van deze film. Misschien is dit een afkorting voor dramatisch slecht.
vliegtuig13
Zo, ik heb 'm gezien, en vond het inderdaad SLECHT ! 0.5 ster !
aburefan
vliegtuig13 je bent een rare.
quote: ''Lijkt me echt niks ! Echt een sloerie film''
Maar als ie net uit is kijk je em meteen...
Jos2
Klinkt dit als een benieuwd persoon?:
"Lijkt me echt niks ! Echt een sloerie film."
NERD
Zeik toch niet zo door op vliegtuig mensen
Misschien is ie wel zon grote film-fan dat ie zowiezo alle films ziet wanneer ze uitkomen
vliegtuig13
Hallo, lijkt jullie dit dan geen slechte film. Hij is gewoon slecht, en daar kan niemand omheen.
dttom
wat is dit voor stomme vraag, natuurlijk lijkt hij me slecht, natuurlijk is hij slecht. Daarom ga ik hem ook niet kijken, dat lijkt mij logisch.
iman
deze film mag niet eens op gestemd worden dit is toch een filmwebsite... we beoordelen toch ook geen pornofilms... ook al is dat nog helemaal niet zo'n slecht idee hehehehe
we beoordelen ook geen pornofilms ? kijk dan eens op <A href="http://www.moviemeter.nl/index.php3?id=614" target=new>url</A>...
iman
precies ... alleen die porno film mocht er op.... dus ik stel voor dat als britney weer een "ding-met-bewegende-beeldjes " opneemt dat die er dan ook niet op mag...
Britney
Hi Everybody, I'm Britney Spears, and I find it jammer that almost nobody like my movie.
You have to try to make a movie, it's really dificold.
Hahhahahahhaaa.
Ik kan ook Nederlands praten, het is heel moeilijk om in een film te spelen, duz jullie hebben niet het recht om mij af te kraken, probeer het eerst zelf zou ik zeggen, veel succes.
MZZL!;)
Britney
Leuk zeg, www.moviemeter.nl
Heel leuk, maar ik kijk bijna nooit films, deze site was de link van de dag op Noordzee FM, duz vandaar.
Maar mijn vriendin is wel een echte filmfan, zij heeft echt alle films gezien die er bestaan!!! Ik zal deze site haar aanraden, zal ze leuk vinden.
Ik ben naar Crossroads geweest in de bios, maar hij was helemaal niet zo slecht hoe iedereen het zegt, ik vond het een hele leuke film, alleen het verhaal klopt helemaal niet!!!
Luci (Britney) gaat met een vriendin mee naar San Francisco ofzo omdat die vriendin auditie gaat doen (zang) en wie gaat er eituidelelijk auditie doen???
Juist. Britney.
Duz, nou doei, mensen!!!
xxx Britney
aburefan
You have to try to make a movie, it's really dificold.
ik denk dat britney een paar lessen spelling nodig heeft lmfao
killerbee
Britney de film al gezien?
Jij als fan moet het toch al gezien hebben?!
Ireen
Ik heb eigenlijk zooo'n hekel aan Britney, maar ik ging met me nichtje mee. Ik had dus helemaal geen verwachtingen en het viel serieus best mee, jammer van Britney dus...
darkcity
Heel erg slecht !
De slechtste film ooit, zonder twijfel.
Slechter dan Glitter.
K heb ook wel een enorme hekel aan Britney dus dat hielp ook niet.
Yak
Nee nee, de slechtste film aller tijden is 'The silence of the hams'. Die zal ik tzt wel eens toevoegen, zodat we erover kunnen klagen ende schelden.
filmfreaky
Nouw ik heb de fillum gezien en ik kan het samenvatten in 1 woord:
FLUT!!!! 1/2 ster duzz, sorry.
killerbee
waarschijnluk een beetje late reactie.
waar is jou stem dan?!?!

Britney Spears terug op het witte doek? Regisseur sluit vervolg op cultfilm 'Crossroads' niet uit

Griffin & Phoenix

Selena
Biografie / Drama, 1997

Ten Inch Hero
Drama / Komedie, 2007
dansenseksouder-kindrelatiekaraokedroompop singermaagdmotelgraduationkusvriendschapmiddelbare schoolrondritunfaithful boyfriend ziekenhuiszingentienermeisjerebellious daughteron the roadchick flick popmuziekauditionteenage pregnancyduringcreditsstingermother daughter estrangementimplied rape vrouwelijke regisseurreissong writing comforting