• 9.374.123 stemmen

Met onder meer: Britney Spears, Anson Mount en Dan Aykroyd

Releasedatum: 28 maart 2002

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Crossroads

"Dreams change. Friends are forever."

Drie meiden uit een klein dorpje in Georgia zijn na hun jeugdvriendschap uit elkaar gegroeid. Ze spreken af om een trip door het land te maken. Onderweg ontmoeten ze een muzikant die hen overhaalt om naar Los Angeles te reizen voor een muziekwedstrijd.

avatar van Ramon K

Ramon K

Dus jij bent geen echte meid dan......?

avatar van stinissen

Een echte dame

avatar van Linda

Linda

geen meisje-meisje ramon

geen travestiet als je daar op doelt

avatar van gotti

Ramon K schreef:

Dus jij bent geen echte meid dan......?

Lol

De Knip

Film begon matig, maar ik heb hem toch met een smile uitgekeken. Tuurlijk, het verhaal is niet al te best, maar Britney vergoedt veel. Ze acteerde nog niet eens zo beroerd.

**1/2

avatar van wackyboy

wackyboy

Leuke film voor mensen die Britney Spears in haar ondergoed willen zien.
..de kleur is roze

avatar van iluvmovies

iluvmovies

Britney Spears, gefeliciteerd met je Razzies! Heb je echt verdient! Britney Spears = samen met Madonna slechtste actrice van 2002 EN slechtste song in een film (im not a girl, not yet a woman). Hmm.. je kunt niet acteren EN je kunt niet zingen... Wat kun je dan wel??? Sterkte toegewenst.

avatar van gotti

Het eerste pro-Lopez berichtje was geweldig, de tweede was leuk, de derde begon een beetje vervelend te worden, maar nu word ik er een beetje moe van moet ik zeggen.

avatar van mr.Frielink

mr.Frielink

[bericht verwijderd]

avatar van landrover

landrover

wat een kutfillum, k heb een kwartiertje gekeken...

avatar van visje1991

visje1991

ik vind hem best leuk

avatar van mibo

mibo

Ik moet diep graven wil ik me herrineren dat ik ooit zo'n slechte film heb gezien. En nog in de bioscoop ook. Nu weet ik wel hoeveel tegeltjes het plafond telt

avatar van Yak

Yak

mibo schreef:

Nu weet ik wel hoeveel tegeltjes het plafond telt

Hoeveel dan?

avatar van Derkje

Derkje

Spears alleen al is de garantie voor een beroerd niveau. 0.5

Een oscar is deze film inderdaad niet waard, maar ik krijg echt de indruk dat het cijfer hier alleen bepaald is omdat jullie Miss. Spears niet erg charmant vinden ! Als je deze film zonder ook maar enige mening over Miss. Spears reviewt, dan is deze film wel degelijk niet slecht. Acteer prestaties zijn al helemaal niet slecht van Britney, en de film is ook gewoon heel lekker om te kijken. lekker luchtig, en niet te zwaar. Sommige dingen zijn een beetje "snel" opgenomen, maar ik heb net gelezen dat de film in 30 dagen was gefilmt. Zeker geen slechte film, zeker niet wat jullie ervan maken !

Mijn cijfer heb ik trouwens alleen een 5 gegeven omdat het gemiddelde veel te laag zit. Anders ga ik het een 3 !

avatar van Jordy

Jordy

Thomas Ft. Moi schreef:

Corrigerend stemmen houden we hier niet zo van. Verander je de stem zelf even?

Waarom ? Deze film is een 1,8 ECHT niet waard... En het is niet dat dit valsspelen is of iets dergelijks...

De Knip

Dus dan maar meteen 5 sterren geven? Eigen waarde-oordeel geven, niet gem. opkrikken....

avatar van Hobbes

Hobbes

Thomas Ft. Moi schreef:

dat is het dus wel. Wij bepalen met z'n allen het gemiddelde, niet jij in je eentje.

avatar van EmDee

EmDee

En ondertussen staat die 5 sterren-stem er nog steeds.

avatar van Jordy

Jordy

hij is weg...

De Knip

Hij zegt het wel eerlijk... Als al die anderen dat eens deden....

avatar van *marjo*

*marjo*

maar zijn stem is weg

De Knip

Al die anderen bij andere films, bedoelde ik. Maar goed hij heeft t de crew wel makkelijk gemaakt zo. Wat betreft een pluim aan Thomas

Hobbes schreef:

En IK ben het er niet mee eens, dus IK heb wel het RECHT om de film een 5 te geven. Want de meeste mensen die deze film een 0,5 geven doen het puur om de zanger Britney Spears. En daar ben ik het niet mee eens, dus is mijn waardering hoger dan ik normaal zou geven ! En daar blijf ik bij !

Of u me blokkeerd of niet, ik zou zeggen dat u andere mensen hun stem moet corrigeren... Die een cijfer geven PUUR op voor oordelen... Niet op mensen waarvan hun waardering over een film steigt omdat ze het gemiddelde gewoon bar slecht vind !

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Dat heeft helemaal niks met JE RECHT OP iets te maken. Je beïnvloedt het stemmengemiddelde gewoon op een kunstmatige manier, en dat is niet de bedoeling. Als je de film niet meer dan drie sterren kan geven, moet je dat ook niet doen, en mag je zeker niet uit sympatie voor Britney (of omwille van welke andere factor dan ook) het gemiddelde omhoog gaan drijven.

En met beperking van je RECHTEN heeft dat al helemaal niets te maken. Eerlijk stemmen is hier nou eenmaal de regel, en daar heeft iedereen zich aan te houden.

avatar van Art

Art

Er zijn nu zo'n 87 stemmen en ik denk dat als er een bepaalde "haat" is tegen Britney dat het aantal stemmen wel hoger zou liggen en dus nog een lager cijfer. Ik ga er vanuit dat de meeste de film hebben gezien en het gewoon over eens zijn dat dit een matig product is

De Knip

Ik heb ook (beetje) problemen met mensen die de TOP5 negatief beinvloeden. Is beetje hetzelfde probleem he? En dit is inderdaad geen hoogstandje. Eerlijk is eerlijk: als iemand anders dan Britney Spears hier in had gespeeld, had ik 'em zeker lager gewaardeerd, dat wel

De Knip schreef:

Okay, ben blij dat te horeb. Ik ben ook niet bepaald een Britney fan, haar muziek is nou gewoon niet mijn type. Maar ik vond deze film toch echt wel te pruimen... En ik heb in mijn leven al honderen films gezien, en deze reken ik dan ook niet onder "slechte film". Maar sommige andere vorige reacties slaan gewoon nergens op, en als IK vind dat mijn waardering omhoog gaat omdat ik het gemiddelde te laag vind, laat mij !