• 9.377.328 stemmen

Met onder meer: Britney Spears, Anson Mount en Dan Aykroyd

Releasedatum: 28 maart 2002

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Crossroads

"Dreams change. Friends are forever."

Drie meiden uit een klein dorpje in Georgia zijn na hun jeugdvriendschap uit elkaar gegroeid. Ze spreken af om een trip door het land te maken. Onderweg ontmoeten ze een muzikant die hen overhaalt om naar Los Angeles te reizen voor een muziekwedstrijd.

avatar van Rozepoester

Rozepoester

Galantje0012 schreef:

je hebt echt wel gelijk. ik vind britney trouwens ook best goed zingen.

Ben ik het helemaal mee eens!

Kijk verdomme eens níet naar Britney als zangeres enzo, maar doe alsof je haar gewoon niet kent. Ze acteert niet slecht, het verhaal is ook wel grappig, gewoon een feel good movie klaar. Niet zeiken.

Precies!

avatar van veron35

veron35

In ons nederlads boek stond:"De geweldige Britney-film. Zou je aan dit gemiddelde niet zien.

avatar van soom

soom

Je kunt je ook afvragen, waarom dat in je Nederlandse boek staat, he.

avatar van akka

rrrihannna

hoort niet in flop echt een leuke film ik geef een 5,0

avatar van Films4me2

Films4me2

ik vind het wel een leuke flim, een echte meidenfilm. voor op een meidenavondje ofzo. ik heb hem al 3 x gezien en vind hem nog steeds heel leuk.

is absoluut geen flop!

5* waard!

avatar van onyxke

onyxke

Een zeer leuke film!! Die Britney terecht een nominatie gaf als nieuwe doorbrekende actrice...

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

rrrihannna schreef:

hoort niet in flop echt een leuke film ik geef een 5,0

Is dat niet een beetje overdreven...? Direct 5 sterren geven voor zo'n prutfilm...!

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Ik heb meegekeken met mijn zusjes en mijn moeder naar de film. Op de achterkant van de dvd-doos stond dat Britney Spears een prijs won voor beste acterende doorbraak. Waar slaat dit op, deze film is echt een ramp gewoon. Hij is te dramatisch, niet grappig, te veel romantiek (erg mag wel veel romantiek in zitten, maar in deze was het zo veel dat je je eraan ging irriteren).

Acteerprestaties zijn wel goed, maar voegen toch niets toe aan de film

0,5 ster.

Misschien voor de fans die het niet met me eens zijn: Sorry dat ik deze film afkraak, maar het moest even.

avatar van Cheryl_14

Cheryl_14

Ik vind het een leuke, simpele film waar je als serieuze strenge filmkenner niet naar moet kijken.

Ik irriteer me soms wel aan het overdreven gedrag van Britney, en soms maakt ze zo een overdreven baby-stemmetje waar ik echt gewoon misselijk van kan worden.

Maar, het verhaal is wel grappig, en het is gewoon een leuke film om met een stel meiden naar te gaan kijken want je houd er een goed gevoel van over

avatar van sambal

sambal

waarom vinden de meesten mensen hem slecht ?

er bestaan inderdaad betere films

ma vond hem wel grappig om te zien

ma miss komt het omdat het egt zon meiden film is

avatar van ;; Nynkee

;; Nynkee

Deze film heb ik op tv gezien, niet helemaal uitgekeken alleen waar kun je deze film huren/kopen? ik vindt het een leuke film. Vooral dat ze die doos'' gingen begraven en uitmekaar gegroeid waren. Maar hem toch nog gingen uitgraven

avatar van ;; Nynkee

;; Nynkee

Galantje0012 schreef:

je hebt echt wel gelijk. ik vind britney trouwens ook best goed zingen.

Ja, ze kan hartstikke goed zingen!

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Leave Britney alone!!!!! She is a human!!!!!

Wel coole film, en britney spears.. whatever?

ik vind het een leuke film, en ik vind dat ze ook goed kan zingen!

3,5 is zeker wel aan de orde.

avatar van Dreamboy

Dreamboy

de film is dom maar britney blijft een topwijf ik hoop dat se een goede comeback maakt

avatar van Arturo

Arturo

psycholamp schreef:

Leave Britney alone!!!!! She is a human!!!!!

Beetje late reactie:P Maar jij ook dat kut filmpje op youtube gezien?

HAHAHAHAHAH

avatar van Bluebell

Bluebell

Cheryl_14 schreef:

dan heb je der is moete hore janke, net een walrus

Jammer da Britney Spears zo afgetakeld is

maar in deze film is ze op haar best!!

een hele goeie film dus!

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Arturo schreef:

Beetje late reactie:P Maar jij ook dat kut filmpje op youtube gezien?

HAHAHAHAHAH

Ja, het erge is dat die "gozer"'(!) een hele website heeft met van dat soort onbenulligheden.

avatar van Roseicollis

Amazing

Roseicollis schreef:

Britney in betere tijden

film tevens niet gezien en ook niet van plan

Houden zo! waanzinnig slechte film... snap nog steeds niet hoe me zusje het voor elkaar kreeg om mij naar die film te laten kijken.

• 11915 berichten

Kom op...niet zo overdrijven. Lang geen onaardige film dit.

avatar van Tamara95

Tamara95

Ik was en blijf altijd een groote fan van Britney Spears en Jamie Lynnn Spears, ze kunnen allebei goed acteren, zingen ze zijn knap, rijk en beroemd. Britney heeft een goeie comeback gemaakt vind ik! met de liedjes zoals Gimmie More, Peace of Me ( super gaaf lied) jullie moeten maar op youtube kijken voor piece of me en gimmie more dan zien jullie hoe gaaf ze er nu uitziet en de film crossroads vond ik echt super zeker een 5 waard! Nu even over Jamie Lynn Spears zij blijkt zwanger te zijn heel veel mensen hebben er veel commentaar op, laat dat kind toch met rust ze heeft het al zo druk met haar carriere en toen ze er ook nog achter kwam dat ze zwanger was dat valt echt niet mee op je 16de en dan kom je nog de volgende dag gelijk in de kranten dat je zwanger ben en krijg je overal commentaar van mensen en wordt je veel door de papparzies gevolgd, ( en zo is het ook precies bij Britney Spears) Hun hebben het ook niet makkelijk ze kunnen wel rijk zijn maar zij hebben het toch veel moeilijker dan wij, wij kunnen gewoon de deur uit zonder dat er snel een skandaal gebeurd en dat je bang moet zijn of je make up en je haar goed zit en ook steeds lief moet gaan lachen dus hun leven bestaat ook alleen uit acteren ze moeten voornep voor die camera doen alsof ze blij zijn terwijl ze precies het tegen over gestelde zijn. Ik hoop dat jullie hun en mij nu begrijpen en ik hoop dat jullie ook achter hun gaan staan inplaats om steeds kritiek te geven leef je even in hun leven in dan zie je dat ze het hartstikke moeilijk hebben. Alvast hartstikke bedankt dat jullie de moeite hebben gedaan om dit te lezen groetjes Tamara ( laat nog please een bericht achter wat jij ervan vind wat ik heb opgeschreven en of je het met me eens ben).

Tamara95 schreef:

De film is zeker geen vijf sterren waard, maar ik heb in ieder geval nooit wat tegen deze film gehad, integendeel. Ik val dan weliswaar als 19-jarige jongen absoluut niet in de doelgroep, maar ik zou 'm erg graag nog een keer willen zien. Het verhaal is redelijk universeel, Dan Akroyd en Kim Catrall hebben leuke kleine bijrollen en het is natuurlijk nooit erg om Britney in BH te zien. Dat gezeik over Britney d'r acteerwerk is ook nooit terecht geweest: ze deed het prima, gewoon natuurlijk. Niets mis mee.

Ik vind die Jamie Lynn echt een schatje, echt een supermooi meisje, maar op je 16e zwanger worden is natuurlijk gewoon DOM. Ik weet als saaie Nederlander natuurlijk niet het naadje van de kous, maar kom op...in deze tijd in een Westerse samenleving op je 16 zwanger raken is niet een van de meest slimme dingen die je kan doen.

ZIJ hebben het ook niet makkelijk ze kunnen wel rijk zijn maar zij hebben het toch veel moeilijker dan wij, wij kunnen gewoon de deur uit zonder dat er snel een skandaal gebeurt en dat je bang moet zijn of je make up en je haar goed zit en ook steeds lief moet gaan lachen dus hun leven bestaat ook alleen uit acteren ze moeten voornep voor die camera doen alsof ze blij zijn terwijl ze precies het tegen over gestelde zijn. Ik hoop dat jullie hun en mij nu begrijpen en ik hoop dat jullie ook achter hun gaan staan inplaats om steeds kritiek te geven leef je even in hun leven in dan zie je dat ze het hartstikke moeilijk hebben. Alvast hartstikke bedankt dat jullie de moeite hebben gedaan om dit te lezen groetjes Tamara

Laat het duidelijk zijn: ik heb nooit wat tegen Britney gehad. Ik keur haar cocainegebruik en haar gezooi met haar kinderen absoluut af, maar wij weten er inderdaad het fijne niet van. Lekker iedereen met rust laten, iedereen blij. Britney heeft altijd erg leuke muziek gemaakt - volgens velen plastic bubbelgumpop, maar ik heb me er altijd prima mee vermaakt. Het gaat om de muziek, toch? En ze heeft wel degelijk sterke nummers gemaakt, "Lucky" vind ik nog altijd schitterend.

Bij deze.

ik vind deze film erg luchtig daarom is het beter als je hem kijkt met je verstand op 0 daarmee bedoel ik dat je niet door moet denken bij scenes maar la met al en aardige film een 3.5 geef ik het

avatar van xlolax

xlolax

Ik vin het een mooie film, oke geen 5 sterren waard maar toch mooi verhaal! GO BRITNEY!!!

avatar van Animus

Animus

psycholamp schreef:

LIES

avatar van Legan

Legan

Films die in de flop lijst zitten hebben mij altijd al geïntrigeerd. Maar of ik nou deze zal gaan kijken...

avatar van Danny2379

Danny2379

ik heb deze film op DVD! hoe fout is dat ?

Vond t wel grappig maar tja tis wel britney he,,gestoord ding.