Not Another Teen Movie (2001)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: Sex Academy
Geregisseerd door: Joel Gallen
Met onder meer: Chyler Leigh, Chris Evans en Jaime Pressly
Releasedatum: 6 juni 2002
Bekijk via Netflix
Plot Not Another Teen Movie
"They served you Breakfast. They gave you Pie. Now we’re gonna stuff your face."
In deze parodie op tienerfilms volgen we een groep vrienden tijdens hun highschool-periode. Janey Briggs is een jonge kunstenares die er niet bij hoort vanwege haar bril, haar haar en haar overall. De populaire Jake Wyler neemt een weddenschap aan om haar in een prom-queen te veranderen.
Janey Briggs
Areola
The Wise Janitor
Flight Attendant
niethie
Lang geleden alweer. Herriner me een aardig persiflage op tientallen populaire highschoolfilmpje, een paar hele leuke en geslaagde grappen en mede dankzij het zwaar overdreven plotje best genietbaar.
2,5 sterren
Redelijke parodie op de zogenaamde tienerfilm. De personages worden soms lekker overdreven neergezet, zodat de boodschap vaak lekker duidelijk overkomt. De film is niet slecht, bevat een aantal aardige grappen, maar is bij tijd en wijle soms ook wel heel flauw. Aardig voor een keertje, maar daar houdt het wat mij betreft dan ook wel mee op.
Hankieh
Die scene met die football speler dat hij naar zijn foto kijkt die daar in die school aan de muur hangt en dan door loopt naar de volgende foto en dat dat een foto is van waar hij kijkt naar zijn eigen foto paar seconden geleden was geniaal xD
Mlis
De film brengt voor de meeste niks interessants mee maar ik heb me helemaal kapot gelachen
met deze film,heel geslaagd dus.
Ik ben het helemaal eens, de leuke scenes zjn overigens al genoemd. De openingsscene alleen al was voor mij zo grappig. Films hoeven niet interessant te zijn, alleen lachwekkend. Om nou te zeggen dat scary movie briljant is! Dit is de zelfde flauwe humor en ja je moet er van houden. Ik vind het in iedergeval een komedie die erg leuk is als je met vrienden kijkt.
Lavigne
Hmm ik ga deze maar eens kijken denk ik.
Heb toch niks beters te doen straks.
Fryce
Ik vind em leuk. Heb dan ook de meeste films wel gezien, waar deze een parodie op is, geen idee of dat een must is trouwes. Verhaal heeft wel het standaard verhaaltje, maar das dan ook wel weer op zen plek denk ik.
GinolaEHV
Heb deze al tig malen gezien, maar blijkbaar nog nooit op gestemd.
Dat doe ik hierbij dan maar. Eén van de leukere tienercomedies die ik ken. Zitten gewoon een hoop leuke grappige momenten in.
''Goddamn, Redgie Ray!''... 3,5*.
Denveen
Wel grappig, maar toch ook weer niet.. Gemengde gevoelens na het kijken van deze film, die ik waarschijnlijk morgenochtend (gelukkig) alweer vergeten ben. Het concept is best leuk, maar er zitten maar een paar echt leuke grappen in om het boeiend te houden.
"What are you doing here?
- What do you mean?
I'm supposed to be the onIy bIack guy
at this party."
patrick21079
Zo flauw maar zo grappig, er zitten echt geweldige lach momenten in. zoals met dat schilderij dat Jake zegt dat ze de ogen van haar moeder heeft
, geweldig! Inderdaad een van de leukste teenermovies.
3 sterren.
m1701
Erg grappige en flauwe film
Zeker het kijken waard!
Heb constant in een deuk gelegen om de (woord)grappen.
Het is ook erg leuk om de verschillende films erin terug te zien!
3* voor de leuke grappen
Hm.. vind het humor voor mensen die zelf iets te vaak een bal tegen hun harses hebben gehad.
Glacius
Geslaagde parodie.
Dit is niet simpelweg een parodie, maar levert naar mijn gevoel ook daadwerkelijk serieuze kritiek op de belachelijke films waar deze zijn dialogen/scénes/verhaal op gebasseerd heeft.
KrooSaH
Te bruut haha!
Gister weer is gezien op TV
Dit is egt mijn humor, vandaar de 5 sterren voor
de humor van deze film!
Many
Met moeite 2*
Er zit zo af en toe een goede grap in, maar het zijn er veel te weinig.
Lavigne
Mwaa, er zaten wel wat leuke dingen tussen,
maar verder niet echt heel erg kunnen lachen.
Al moest ik wel lachen in het begin met het wc-incident
deReob
Deze week gezien, en gewoon weer erg veel gelachen!
Sommige grappen zijn TE makkelijk en niet sterk, maar heb me
best vermaakt op de zondagavond! Vooral dat stukje dat hij haar mee naar het bal vraagt en opeens 'Ain't nothing gonna break my stride' gaat opzeggen bleef hangen.. 3,5 ster.
OlafK
Niet grappig. Not Another Teen Movie faalt echt op alle fronten. Het ergste is dat de grappen niet leuk zijn. En daar staat of valt zo'n film toch echt mee. De film speelt uiteraard leentje-buur bij grote broer American Pie, maar komt nergens in de buurt van die, inmiddels toch wel licht-legendarische, film.
Absoluut geen aanrader!
dualcia
NATM is gewoon parodie op She's All That. Het is dus niet echt bepaald een 'opvolging' ofzo van AP. AP wordt wel gespoofd echter ook in NATM, maar gaat meer gewoon over alle teen-movies en voorp staat het verhaaltje van She's All That
OlafK
Dat klopt. Maar dat neemt niet weg dat de film veel weg heeft van American Pie en die tweede film vond ik wél leuk
dvd-man
Geniale film met hilarische momenten. Vond het soms toch wel saai worden wilde de film uitzetten, maar bleef hem doorkijken.
Zeker een grappige film.
deReob
Ik wil niet bijdehand doen, maar doe het toch. Als jij dit echt een geniale film had gevonden waren er echt geen momenten geweest dat je hem uit wilde zetten hoor.
Ramie
Iedereen die deze film gaat kijken weet dat het geen 'goede' film is...
Maar wat is goed?! Ik heb mij prima vermaakt met de film (+de mooie vrouwen; toegegeven...)! Ik heb een paar keer zitten grinniken en een paar keer harder gelachen.
Gewoon een leuke komedie (het is uiteraard wel 'Another Teen Movie' a la American Pie etc.)
Chrizzie133
Dramatisch slechte film. Ik had eerst She's All That gezien en dat vond ik al geen bijzondere film, maar deze was echt slecht. Het enigste leuke aan deze film was dat sommige grappen zo slecht waren dat het grappig was.
Nomak
Wat een prul, echt niet mijn soort humor. Lijkt me meer iets voor jonge pubers die lachen om elke mislukte grap. Alles is overdreven cliché en alle personages zijn plat. Zal wel de bedoeling zijn, maar om zo een hoop onzin kan ik gelukkig niet lachen. Enkele wel grappige situaties kunnen de film natuurlijk niet redden van de ondergang.
Mr. T was het enige positieve aan deze film.
JDSsmetje
Deze film is een kopie zijn van de Andere tienerfilmpjes, de titel vertelt het zelf. Het volledige soort verhaal met Prom Night enzovoort hebben we nu eenmaal honderd keer gezien. De film moge dan ook wel voorspelbaar zijn en veel clichés bevatten
BUT WHO CARES.
De grappen zijn grappig en heb me erg geamuseerd.
Als je veel moet lachen met een komedie is die toch wel geslaagd. Of niet soms.
score ........... 3.25
positie .......... 131/+-420

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Puncture

The Red Sea Diving Resort
Drama / Historisch, 2019

Celeste and Jesse Forever
Komedie / Drama, 2012
underdogballcheerleaderkusmiddelbare schoolschool partysatireparodiecrude humorcrushpromjocktiener crushtiener filmspoofpopularitysex toy prom queenpost-credits sceneduringcreditsstingerhigh school football teenager