Not Another Teen Movie (2001)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: Sex Academy
Geregisseerd door: Joel Gallen
Met onder meer: Chyler Leigh, Chris Evans en Jaime Pressly
Releasedatum: 6 juni 2002
Bekijk via Netflix
Plot Not Another Teen Movie
"They served you Breakfast. They gave you Pie. Now we’re gonna stuff your face."
In deze parodie op tienerfilms volgen we een groep vrienden tijdens hun highschool-periode. Janey Briggs is een jonge kunstenares die er niet bij hoort vanwege haar bril, haar haar en haar overall. De populaire Jake Wyler neemt een weddenschap aan om haar in een prom-queen te veranderen.
Janey Briggs
Areola
The Wise Janitor
Flight Attendant
Horrorfreak12
had er eigenlijk veel minder van verwacht en ben uiteindelijk blij dat ik hem gezien heb ^^
heb toch vaak moeten lachen maar echt heel goed is hij niet ^^
bild
Standaard tienerkomedie die af en toe wel grappig is.
charmed one
ik vond de film wel lachen. ik hou wel van zulke grappige films.
Triztan
Dat van breakfast club vond ik totaal niet grappig en ongeloof lijk dm wat een flutfilm.
Skylar_Malfoy
Verschrikkelijke film. Tegen het einde aan zette ik de film af, zo weinig kon het me schelen.
Echt zo een saaie rothumor. Grenst wat tegen cynisme aan alleen mist het de gevatheid, waardoor het gewoon een reeks letterlijk 'belachelijke dingen' achter elkaar gebeuren.
Verschrikkelijk.
Jules15
Toch wel leuke parodie op tienerfilms, wel wat voorspelbaar maar de humor vond ik nog oke vergeleken met sommige films zoals Meet The Spartans.
yeyo
Hit and miss persiflage. Sommige stukken zijn gratuit en ronduit vulgair, niet bepaald grappig dus. Maar de film weet kleine details uit de high school films op een toffe manier in het belachelijke te trekken.
ErwinH
Dit is een parodie op het, in mijn ogen, meest verschrikkelijke genre wat er is : de tienerfilm. Helaas is deze film nog erger dan de films die men parodieerd. Vreselijke amerikaanse humor.
Belachelijk is niet altijd grappig, zo bewijst deze film. Bagger !
the new guy
Heb bij deze film verrassend genoeg toch nog aardig wat gelachen.
mikey
HEt verhaal, frame, structuur of whaterver, is van She's all that. Verschrikkelijke film, maar sommige stukjes zijn wel om te lachen...en natuurlijk het liedje she's gonna be somebody's girl tonight uit Fast times. Geniaal nummer. Van 1 ster naar 2. En wel verdient
Tonypulp
Ik hou hier van, lekker flauw en ookal kende ik de meeste films die in de zeik genomen werden niet kon ik er toch vaak genoeg om lachen. Niets hoogstaands maar dat mag je ook niet verwachten van een film als deze.
Erg leuk, 3*
kleinepierik
best wel een mooie film.
Een echte tienerkomidie.
Pauluschhh
Hele vermakelijker film met veel subtiele humor... Gewoon garantie voor een leuke avond!
soom
Vond het leuk, vooral het stukje Breakfast Club, de cameo's van mr. T, Molly Ringwald en Paul Gleason. Natuurlijk niet geweldig grappig, maar wel enkele mooie momenten. en Chyler Leigh was cool.
Typische parodie/spoof die echt tussen de toppertjes en de matige films in hangt.
In principe is het verhaal idioot genoeg en zitten er een aantal leuke verwijzingen+grappen in. Toch een aantal keertjes moeten lachen. Vooral die klappende jongen is erg grappig als running gag.
Alleen zijn een boel grappen vaak ook net eventjes te simpel, het is meer dat ze een scene uit een film nadoen en even extra overdreven de desbetreffende zinnen uitspreken.
Redelijk

The Red Sea Diving Resort
Drama / Historisch, 2019

Celeste and Jesse Forever
Komedie / Drama, 2012
underdogballcheerleaderkusmiddelbare schoolschool partysatireparodiecrude humorcrushpromjocktiener crushtiener filmspoofpopularitysex toy prom queenpost-credits sceneduringcreditsstingerhigh school football teenager