Genre: Misdaad
Releasedatum: 1 december 1994
Bekijk via Netflix
Bekijk via NLZIET
Bekijk via SkyShowtime
Vrijdag 20 februari in één bioscoop (Woerden)
Plot Pulp Fiction
"From the creator of 'True Romance' & 'Reservoir Dogs'"
Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.
Vincent Vega
Honey Bunny
Fabienne
Pastichio Rocker
De ziel van Marsellus Wallace
Grootste Pulp Fiction-hoax ooit.
desteven007
Grootste Pulp Fiction-hoax ooit.
Ja wat is het dan volgens jou ?
- 20609 berichten
volgens mij gewoon een lichtje uit de koffer met een goud tintje.
Pastichio Rocker
Ja wat is het dan volgens jou ?
Quentin Tarantino has said that the band-aid on the back of Marsellus Wallace's neck had nothing to do with an allusion to the Devil stealing Marsellus's soul... but that the actor Ving Rhames had a scar on the back of his neck he wanted to cover up.
Zo, weer een mysterie opgelost.
desteven007
that it is Marcellus Wallace's soul.
Zie je wel ik zei ziel en jij antwoorde daarop Grootste Pulp Fiction-hoax ooit. Hoax is in het Engels een woord voor poets, nep, bedrog, truc, oplichterij. Dus wat ik zei was helemaal geen bedrog!
Metalfist
Ik stel voor dat je het laatste stukje quote nog eens leest..
desteven007
Ik stel voor dat je het laatste stukje quote nog eens leest..
Ja de kijker kan dus zelf beslissen.
desteven007
tis gewoon een goede film klaar
Daar sluit ik me bij aan
frank92
snap echt niet waarom die zo hoog in de toplijsten staat slechtste film ooit
wibro
snap echt niet waarom die zo hoog in de toplijsten staat slechtste film ooit
Ga hem over 10 jaar nog maar eens bekijken. Misschien denk je er dan anders over.
U-96
- 2081 stemmen
Van 1.0 naar 3.5. Toch best een ruim aardige film dit, ook al blijf ik hem ongelooflijk overschat vinden.
Madecineman (moderator films)
Berichten verplaatst naar De Site > Algemeen > Stemmen zegt niets over de film...
Joän
Goeie cult film met veel bekende acteurs die afzonderlijk van elkaar goed in hun rol zaten. De film is spannend, er zit actie in, soms hier en daar wat humor, soms verwarring en ook veel serieuze momenten.
Het heeft me van het begin tot het eind kunnen boeien.
5 * voor deze film
teun25
Wie kan mij in godsnaam uitleggen wat er goed aan deze film is? Of snap ik hem niet? Wie kan even duidelijk uitleggen wat deze film zo ontzettend goed maakt . Ik vind hem waardeloos.
wibro

Dat is natuurlijk ook overdreven. Als jij een film waardeloos vindt en iemand zou hetzelfde tegen jou zeggen, zou jij dan even 95 pagina's doorlezen
Ik denk het echt niet.
Ik denk het echt niet.
buitendat laat diegene mij maar is uitleggen wat er waardeloos aan is
teun25
Ik vind hem heel saai en langdradig, weinig actie. Wat heeft alles met elkaar te maken? Wat stelt het einde tov. het begin voor? Kan iemand mij uitleggen waar jij de film zo perfect vind/
Metalfist
Het zijn eigenlijk gewoon 3 verhalen die door elkaar lopen in een niet chronologische volgorde.
Joän
Hey Teun,
Het is moeilijk om uit te leggen waarom een film perfect of goed is.
Wat maakt Pulpfiction een topfilm?
Ik hou van Quentin Tarantino films, zijn films zijn vaak een beetje vaag/vreemd.
Zoals Metalfist al zei, het zijn 3 verhalen die door elkaar heen lopen, beetje verwarrend misschien voor mensen die een duidelijk verhaallijn willen zien, persoonlijk hou ik daar wel van, je moet de film blijven volgen anders raak je het spoor bijster.
Flink wat bekende acteurs, acteerwerk was goed. Top cast.
Muziek in zijn films zijn vaak apart, iets wat je normaal gesproken niet snel op je Ipod zou luisteren.
Al met al zijn dat toch wel een beetje de ingredienten voor een echte cult film.
Misschien hou je zelf niet zo van dat soort " vage "films?
Helemaal niets mis mee btw.
De een is meer een horror liefhebber, anderen geven misschien meer de voorkeur aan romantische films of comedie.
- 20609 berichten
Ik vind hem heel saai en langdradig,
dat kan, er word veel in gepraat wat ik persoonlijk heel natuurlijk over vind komen, zelden dat dialogen mij kunnen boeien in een film en voor een ander kan het saai zijn als men er niet van houd.
Tja, het is dan ook niet echt een aktie film hoewel er wel een beetje aktie inzit trouwens.
daarvoor zou je deze film eigenlijk nog een keer moeten zien, dan zie je hoe de verschillende verhaallijnen perfect bij elkaar aansluiten.

Het eindis het beginen vica versa
vind ik persoonlijk een meerwaarde geven aan de film maar kan me goed voorstellen dat men dat bij de eerste kijkbeurt verwarrend vind.
, niemand valt onder de toon hoewel jackson en travolta voor mij wel de show stelen maar de rest niet veel onder doet.
zo kan ik trouwens nog wel even doorgaan maar of je hem daardoor beter gaat vinden dat denk ik niet.
leidsehoodie
Komt deze film nog eens op Blu-Ray uit? Al die Kubrick films wel, maar de Tarantino meesterwerken niet
desteven007
Reservoir Dogs is nochtans al op Blu-Ray.
Ik zouw het niet op Blu-Ray willen kopen, het beeldkwaliteit van deze film vindt ik juist perfect.
Berichten verplaatst naar DVD en VHS > Apparatuur > Blu-ray vs. HD-DVD
Madecineman (moderator films)
En weer off-topic berichten verwijderd. En nu weer gewoon over de film, zo ingewikkeld is dat toch niet!?!

Grote favoriet onder liefhebbers: 'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino komt naar Netflix

'Pulp Fiction' van Quentin Tarantino morgenavond (10 juli) te zien op televisie

Netflix verwijdert deze maand weer veel goed beoordeelde films: Onder meer 'Pulp Fiction' en 'Tár' verdwijnen

Jubileumeditie van 'Pulp Fiction' op komst: 'Geweldige dialogen, subtiele humor en bovenal meesterlijke citaten'

The Shawshank Redemption
Drama, 1994