The Forgotten (2004)
Geregisseerd door: Joseph Ruben
Met onder meer: Julianne Moore, Alfre Woodard en Gary Sinise
Releasedatum: 25 november 2004
Plot The Forgotten
"You'll Never Forget The Ones You Love"
Telly Paretta wordt gekweld door de herinnering aan de dood van haar 9-jarig zoontje Sam. Terwijl ze het verlies en de daaropvolgende vervreemding van haar man Jim probeert te verwerken, krijgt ze van haar psychiater Dr. Munce te horen dat ze aan waanideeën lijdt en dat haar zoontje nooit bestaan heeft. Geschokt probeert ze sporen van Sams bestaan te vinden, maar die lijken wel te zijn uitgewist...
Telly Paretta
Carl Dayton
Eliot
Sam at 5
skapig
Omdat ik al gehoord had dat t oa over buitenaardse gebeuren gaat wist ik wat ik kon verwachten .
ik vond t een hele goeie film dus al1 blijf ik met de vraag wat is er met de kinderen gebeurd toen ze weg waren ?
iets voor een deel 2
Jordy
Omdat ik al gehoord had
... verpest je het gelijk ook maar voor anderen? Bericht aangepast, volgende keer svp spoilertags gebruiken, zie de FAQ.
JoeHallenbeck
Moore kan heus wel goed acteren, maar ik vond haar hier soms wat irritant en hysterisch overkomen. Het plot is verder te stompzinnig voor woorden, aliens die de band tussen moeder en zoon willen verbreken , nu vraag ik je! 1* voor deze veredelde X-Files aflevering.
skapig
verpest ik t voor anderen ???? ik zet er toch heel duidelijk bij dat ik t een goeie film vond , dus ik verpest niks .
Dus als ik neerzet dat de film over buitenaardgebeuren gaat is t volgens jou gelijk verpest .
barryhamstra
Toen ik de achterkant van film las dacht ik van dit ken wel eens een goeie film zijn maar ze hadden niet bij gezet dat het het ook een een soort van science fiction was. In het begin denk je van dit ken wel eens interssant worden maar von het einde niet echt meer aantrekkelijk, maar toch von ik het nog wel een aardige film om te bekijken!
gerardo
traag begin maar gaandeweg wordt ie beter, spannender. Het einde inderdaad zwak.
Justice4All
Alternate Ending op dvd bekeken.
Ik vond de beide "endings" even zwak. Zoals ik daarboven heb gelezen.
Film is opzicht aardig en best spannend om naar te kijken.
Remi
Goeie thriller, alleen zoals andere zeggen, jammer van het einde...
Nieke
Helemaal zo erg niet als ik ze heb horen beweren. Ik stop met luisteren naar anderen, anders ga ik 'Eternal Sunshine' ook niet zien.
Aangename film. Aliens zijn wel degelijk een spoiler . Mijn videotheek-collega vertelde dit ook aan een klant (zie spoiler), en ik vond dat ze daarmee te veel prijs gaf.
De ene scène (er zijn er meerdere, je weet wel de welke) met de auto is schrikken!
Remi
je hoeft toch ook niet naar anderen te luisteren
ik zei dat ik net zoals anderen het einde jammer vond. Zelf verwachtte ik er ook niks aan, maar dat is persoonlijk
remco123
goeie film,wat is er in godsnaam mis met het einde????
niet te kritisch hoor jongens!!!
hannie84
Ik geef deze film drie sterren.
Het is niet een film die me bij blijft ofzo.
Dat het een beetje de X-files kant op ging dat vond ik niet eens zo erg, maar ik vond het gewoon geen hele bijzondere film.
Nieke
Remi: none taken, ik heb het over mezelf... Ik luister niet meer naar anderen, en toch blijf ik ook zeveren in de hoop dat ze mijn commentaar in acht nemen.
Smaken verschillen nu eenmaal...
dennis_n
Dit was gewoon een goede x-files aflevering zonder Mulder en Scully.
Agony
- 1985 berichten
Ik moet zeggen dat de omstandigheden niet optimaal waren toen ik deze film 2 dagen geleden moest kijken. Op de vlucht van New York naar Amsterdam op een klein schermpje in een te kleine KLM stoel valt niet altijd mee.
Doordat de film zich in NY afspeeld werd ie wel ineens extra interessant voor me door alle herkenningspunten. De film zelf was redelijk, maar hier een daar wat ver gezocht.
Julianne Moore heb ik altijd een prettige actrice gevonden om naar te kijken en ook nu stelt ze me niet teleur. Twijfel tussen 3 en 3,5 sterren. Voordeel van de twijfel voor nu....
G
Heel spannende film, realistisch gespeeld.
De twijfel aan jezelf, zoals het je in het echt ook kan overkomen.
Een aanrader, één van de beste films van het jaar, x files is een onderleggertje vergeleken met deze film.
Teskuh17
Je wordt meegesleept in het verhaal en je raakt benieuwd naar een spetterend eind, wat dan teleurstellend is. Het was wel duidelijk op een gegeven moment datde kids gone ware, maar niet dood en dat een aantal gastjes aant experimeren waren met een bepaald gegeven, het eind was dus niets iets spetterends, omdat het de hele film door eigenlijk al werd verklapt. Nah.. Het verhaal was wel oké, maar het eind teleurstellend in mijn ogen. 3* vind ik tog wel verdiend voor het verhaal en de +- 4 schrikmomenten waar je dan ook echt van schrok..
feyezuid
Ik kijk vaak hier een beetje voordat ik films leen/huur/download zeg maar, en ik verwachte niet veel van deze film. Ik denk juist daardoor dat het een heel aardige thriller blijkt te zijn. Ik kan niet te veel veraden, maar die schrikmomenten, en het best wel aardige acteerwerk, doet mij toch wel 4 **** geven.
Tanja83
De schrikmomenten zijn zeker een dikke plus!
De plotwending uiteindelijk een klein minpuntje....
***, 1/2 ster
djerk
Gewoontjes, weliswaar vrij span,nend, je weet niet veel en het einde is naar mijn mening a la "they" eraan geknoopt, net alsof the regisseur niet wist waar hij naar toe wou.desondanks, een 3
DJElling
Dit is een van de meest waardeloze film sinds tijden. Aan het eind van de film is er nog niets duidelijk. valt in de categorie signs en white noise. Allemaal films zonder script, waar niets uitgelegd wordt. na 90 minuten ff een einde in elkaar flatsen zonder dat er iets verklaart word. alles blijft vaag. zeer ontevreden gevoel na afloop. NIET KIJKEN. 0.5 punt
T_fuckin_montana
Inderdaad zoals ik al meer las; een X-Files aflevering zonder de bekende X-files koppen. De schrikmomeneten waren erg goed. Ik vond het alleen jammer dat ik al vrij vroeg in de film door had hoe de vork ongeveer in de steel zou zitten. Ik weet niet uit welke film, maar het verhaal kwam me wel bekend voor.
Ik weet het weer, het deed mij een beetje denken aan Conspiracy Theory met Mel Gibson, alleen zaten daar geen aliens in. Verder vond ik het wel een lekkere film. 3*
maxcomthrilla
Saai eerste halfuur, we keken de film met z`n vijven, maar er haakte er al snel 2 af. De rest van de film kon me ook erg weinig boeien. 1,5*
emanuel
Vond het eigenlijk een heel goeie film goed geacteerd de beelden waren mooi en de cgi vond ik ook wel knap gedaan niet te overdreven allemaal .
Ik lees net dat er niks uitgelegd werd maar ik snapte de film wel helemaal eigenlijk of dat was mischien net het probleem
darkcity
Spannende film met een echt X-Files sfeertje en als fan van die serie kon ik me goed inleven in het verhaaltje wat soms wel standaard was maar ook een paar zeer goeie spannende momenten Geweldig dat die figuren de lucht in worden geschoten als het ware en dat die vent op het laatst even snel zo'n alien werd .
Ook speelde Julianne Moore erg goed.
Dus erg boeiende film met een goeie sfeer ! 3.5 ster.
Chr.s
Slap hollywood thrillertje, met enkele leuke , en nog meer slechte momenten.
miekelinda
hoi
we hebben net the forgotten gezien, maar kan iemand ons beetje vertellen waat het einde op slaat? we begrijpen het niet helemaal!!!!
xxx

Leo Woodall en Rachel Weisz in nieuwe Netflix Original: alles over 'Vladimir'

'Bridgerton' is terug op Netflix: eerste deel van vierde seizoen nu te zien

Stir of Echoes

Hitler: The Rise of Evil
Drama / Biografie, 2003

The Woodsman
Drama, 2004
verlies van geliefdemotelvliegtuigdelusionrouwgeheugensexual tensionvliegtuigcrashmedicationpsychiatererased memory shot