• 9.373.034 stemmen

Geregisseerd door: Joseph Ruben

Met onder meer: Julianne Moore, Alfre Woodard en Gary Sinise

Releasedatum: 25 november 2004

Plot The Forgotten

"You'll Never Forget The Ones You Love"

Telly Paretta wordt gekweld door de herinnering aan de dood van haar 9-jarig zoontje Sam. Terwijl ze het verlies en de daaropvolgende vervreemding van haar man Jim probeert te verwerken, krijgt ze van haar psychiater Dr. Munce te horen dat ze aan waanideeën lijdt en dat haar zoontje nooit bestaan heeft. Geschokt probeert ze sporen van Sams bestaan te vinden, maar die lijken wel te zijn uitgewist...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van titia

titia

creepy plot!

maar even creepy trailer is te vinden op diverse trailers

(bij mij doet de realplayer variant het niet, maar de mediaplayer weer wel)

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Trailer ziet er inderdaad erg goed uit. Lijkt me een interessant stukje film !

avatar van Macmanus

Macmanus

Nog een trailer, ziet er erg spannend uit.

avatar van BS

BS

inderdaat een opvallend goede trailer die uitnodigt voor meer ...

avatar van Sjoerd

Sjoerd

Doet me erg denken aan zo'n TV serie, waarin een kerel (een fotograaf) zijn leven opeens gewist is (niemand kent hem meer!). Heet geloof ik the running man, of the invisible man ofzoiets... weetniemeerprecies . Beetje hetzelfde uitgangspunt in ieder geval, ziet er erg interessant uit.... Alleen kan ik het plot al raden volgens mij: alien experiments

avatar van GerwinF

GerwinF

Trailer ziet er goed uit, verhaal doet me beetje denken aan de film Dark City en check ook het verhaal van deze (oude) film: http://www.moviemeter.nl/?film=20930

Jammer dat er waarschijnlijk weer aliens aan te pas komen (altans volgens de trailer).

jassonn

Poster lijkt sterk op de van Dawn of the Dead 2004.

avatar van Bloompje

Bloompje

In de trailer, dat was toch muziek van Requiem for a dream he? En er zat nog een bekend stukje in...

avatar van Esteban

Esteban

Toch wel gemende gevoelens na de trailer. Absoluut een film die ik wil zien, maar er was ook het overweldigende gevoel dat het allemaal zoveel aantrekkelijker kon geweest zijn indien het iets alternatiever was.

jassonn

Wat bedoel je daarmee Esteban, dat je bang bent het allemaal al een keer gezien te hebben?

avatar van pascal83

pascal83

lijkt me ook wel een film om naar uit te kijken,

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

Die trailer ziet er toch wel leuk uit. Zondag hebben jullie een stem erbij.

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

Hij is wel grappig maar het einde vind ik iets minder omdat het niet echt duidelijk is. Ik weet wel wat het is maar het blijft een beetje vaag.

avatar van spidey2003

spidey2003

Sjoerd schreef:

Die serie is "Nowhere Man" met Bruce Greenwood.

avatar van kevke1990

kevke1990

Dit lijkt me echt wel een leuke film met een spannend plot. Zeker eens gaan kijken!!!

avatar van Hansjoh21

Hansjoh21

Ik heb de film nu en het is best een goede film! Het loopt lekker door zonder al te veel saaie dialogen en zelfs met wat actie..... Voorspellend is het zeker niet te noemen, pas op het alle laatste moment weet je hoe het in elkaar zit, beetje vaag, maar toch wel duidelijk. Een erg goede en spannede film! Een 4 van mij!

jassonn

Aardig filmpje, moet in het begin wat op gang komen maar daarna rolt hij ook lekker door. Een paar spannende en creepy momenten en een wat vreemd einde (verhaal op zich is ook wel wat vreemd).

Mocht je deze film thuis kijken vergeet dan niet om het geluid via stereo of dergelijke te laten lopen. 3,5*

avatar van Safri

Safri

Hopelijk heeft Julianne Moore gekozen voor een goede film. Ze staat namelijk samen met Kidman hoog op mijn lijstje van beste actrices.

avatar van Drachnacht

Drachnacht

Wat een rukfilm.... het eerste uur is geniaal en dan beslist één of andere idioot om er aliëns met een stofzuiger bij te halen.... damn that suckte.... waste of money...

avatar van saske

saske

Ik had van deze film veel verwacht maar hij heeft me serieus ontgoocheld.

Met het plot pfff( het grote minpunt van de film) hadden ze iets beters kunnen verzinnen hoor.

avatar van BS

BS

mij lijkt het een erg goede film,het heeft in ieder geval de ingredienten ervoor!

avatar van Safri

Safri

Hopelijk is het in de handen van een bekwaam regisseur. Het gegeven is in ieder geval erg interessant.

avatar van robbie1

robbie1

ik heb hem gezien en geloof me hele sterke film

avatar van shabri

shabri

Ik heb hem ook gezien, en ik vind hem ook erg sterk

avatar van stinissen

Het einde van de film is juist zeer sterk en duidelijk de film heeft echt een boodschap..... deze onderhoudende film heeft een aantal goede schrikeffecten een dikke zeven dus 3.5*

avatar van Da Jando

Da Jando

Slechte film. Veel cliché, nergens spannend, flauw plot en een paar schrikmomenten door wat harder geluid. Nee, ik vond dit erg matig. 1,5*

avatar van Aris

Aris

Deze film is wel goed. Schrikmomenten vond ik zeker wel goed gedaan. Ik schrik bijna nooit bij films en bij deze wel. Dat vond ik wel een leuke ervaring.

Wat ik wel jammer vind is dat er te weinig uitgelegd word. Het wat waarom hoe. Je mag het dus allemaal zelf gaan verzinnen.

De scene met het auto ongeluk was ook wel apart.

Ik had het liever iets uitgebreider gehad, maar helaas!

Wel weer een film die gemaakt is voor een breed publiek

avatar van agent smith

agent smith

heel anders dan ik had verwacht.
tot de pauze is het nog redelijk spannend allemaal omdat je niet weet wie er nou achter zit, als dan uiteindelijk blijkt dat de aliens de boosdoeners zijn gaat het voor mij fout.

het verhaal wordt daardoor steeds belachelijker en soms zelfs ook lachwekkend, en dan bedoel ik vooral dat stuk met die negerin die de lucht in wordt gezogen, dat zag er echt heel erg dom uit

al met al heb ik me geen seconde verveelt, en er zaten ook een paar spectaculaire en soms ook enge stukjes in.
ik schrok ook een paar keer behoorlijk erg.

ik heb me dus wel vermaakt maar ik vond het hele alien gedoe niet goed gevonden.

avatar van benni

benni

IDD. Film was stukken beter geweest zonder Aliens. Verhaal op zich was goed bedacht. En er was ook best wel een ander oorzaak te vinden geweest, die plausibel overkwam.
Toch wel een aanrader om te zien.

avatar van REMMES

REMMES

De spanning in eerste instantie vond ik goed opbouwend. Het keerpunt kwam helaas alsnog redelijk snel. Vanaf het moment dat de indruk gewekt werd dat er sprake is van een ufo in het wolkendek en de bevestiging door het "opzuigen" van de NSA-medewerker. Zonde, aangezien de achterliggende gedachte spannend genoeg is.