• 9.373.905 stemmen

Dude, Where's My Car? (2000)

Komedie | 83 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Danny Leiner

Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner

Gesproken taal: Engels, Frans en Japans

Releasedatum: 31 mei 2001

Plot Dude, Where's My Car?

"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."

Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.

avatar van Marshall1959

Marshall1959

Zelden, zulke flauwe humor gezien. En vaak nog vervelende ook. In het begin zaten wel een paar leuke momenten.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

achja als je een avondje met een paar vrienden op de bank zit, paar drankjes erbij, is ie erg leuk en uiteraard is het gewoon een leuk duo: kutcher en stifler

avatar van canciser

canciser

Kutcher en Scott, DE acteurs voor een flauwe comedy zonder diepgang 3*

avatar van Gigandet

Gigandet

Ik heb de film nog niet gezien maar de film klinkt echt precies zoals The Hangover...

avatar van canciser

canciser

Deze is iets flauwer en er zit meer onzin in. De grappen van The Hangover zijn wat subliemer en zitten leuker in elkaar.

avatar van aburex

aburex

Veel flauwe grappen en een rommelig verhaal. Niet echt leuk

avatar van Miami Slice

Miami Slice

De eerste keer viel ik van de bank van het lachen, de tweede keer keek ik hem niet af...

avatar van the.real.deal

the.real.deal

Er zitten een paar grappige momenten in maar het totaalplaatje is in mijn ogen geen topper net aan een voldoende

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Tergend slechte humor in deze zielige komedie. De film gaat over de top en is zeker niet grappig.

avatar van Miron

Miron

Zo fout dat het bijna leuk is.

De titel, het droge plot, Ashton Kutcher en de slechte humor zorgden ervoor dat deze film bijna is uitgegroeid tot een soort van cult-film.

Helaas is het natuurlijk gewoon een triest en vervelend werkje.

* *

avatar van stefan dias

stefan dias

Miron schreef:

Zo fout dat het bijna leuk is.

Helaas is het natuurlijk gewoon een triest en vervelend werkje.

* *

Het ergste is nog dat men waarempel nog iemand gevonden heeft die nóg slechter acteert dan Kutcher.

avatar van Miron

Miron

Ik vind Ashton Kutcher best een coole gozer eigenlijk (Punk'd, That 70's Show).

avatar van PascaL

PascaL

met steven seagal films een perfect slaapmiddel

avatar van TriplaR

TriplaR

Ik ben het eens met jullie de meesten onder jullie dat deze film erg slecht is.

Én toch heb ik me kostelijk vermaakt! Je moet je verstand helemaal uit ziet, biertje erbij, niet te veel nadenken en bedenken dat je gewoon ff iets luchtigs wil zien waar niet serieus over nagedacht is.

Goed issie niet, overdreven flauw wel, en ik kan van een film als deze nog best genieten, al weet ik dat de film een dieptepunt is.

avatar van Mikey96

Mikey96

Haha ik vond het wel droog xD

avatar van kramersietse

kramersietse

Kijk The Butterfly Effect is niet zijn niveau, veel te hoog namelijk, maar in een leuke comedy is ie wel te pruimen nog onze Ashton. Mocht ook altijd graag kijken naar Punk'ed, maar omdat ie ineens verkering kreeg met Demi Moore moest ie ineens serieus worden.

Vrouwen!!

avatar van jipt

jipt

Ashton Kutcher hoort niet in films thuis, dat bewijst dit stukje rommel maar weer eens.

avatar van moviechick-99

moviechick-99

grappige film.niet echt mijn stijl ik hou zoiezo niet van komedie.ashton kutcher kan me wel bekoren maar deze film niet.ik geef de film toch nog de helft.

avatar van Lion20

Lion20

Best wel een irritante film.

avatar van rep_robert

Dit is een absurde komedie, met gekke humor dat helemaal nergens op slaat. Just the way i like it.

De hele film is niet serieus te nemen, het plot is echt te achterlijk voor woorden dat het leuk wordt en Kutcher+William Scott in de hoofdrol zijn een geslaagde combinatie van complete achterlijkheid.

Helaas nekt het gebrek aan verhaal de film ook een beetje, want ondanks de zeer korte speelduur duurt het best lang voordat de film voorbij is. Misschien is de absurditeit tegen het einde wel iets teveel van het goede.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Je hebt dus wel gelachen? Ik vond het allemaal zo bagger....

avatar van berrydrum

berrydrum

kramersietse schreef:

Vrouwen!!

dat is juist zijn niveau.. ik weet niet hoe dom jij bent maar dit is juist veel te laag voor hem hij moet juist serieuzere rollen krijgen zoals butterfly effect, hij was namelijk geweldig in die film

avatar van Tha-Joker

Tha-Joker

Om een of andere reden moest ik toch lachen tijdens deze film. Ik denk dat dat te maken heeft met de combinatie tussen Ashton en Seann. Die zijn met z'n 2en toch wel een geniaal dom koppel!

avatar van notorious_kim

notorious_kim

zo'n slechte film. Ik heb met deze komedie geen enkele keer kunnen lachen, het was allemaal zo zwak en erover.

En zo voorspelbaar, je zag wat zij als grappen bedoelen van mijlenver afkomen. zou ik gisteren niet zo tam geweest zijn om me recht te zetten en een andere film om te zetten, zou ik hem nooit uitgekeken hebben.

avatar van Bobbelzz0

Bobbelzz0

Zeer geschikte film om met vrienden & een "paar" pilsjes te kijken.

Geniale droge humor.

JSPR_G

Haha, om de een of andere reden vond ik dit een geniale film Geen film om 2 keer te bekijken, dat zeker niet, maar als je zin hebt in flauwe flauwe humor waarbij je je hersenactiviteit even volledig op 0 kan zetten, is deze film ideaal .

Ik heb al bij al redelijk veel gelachen bij deze film, ook al is het allemaal zo flauw. Seann William Scott is toch echt wel lachen in deze film.

't is allesbehalve een topfilm: flauw verhaal, slechte special effects, enz. maar ik heb me kostelijk vermaakt.

notorious_kim schreef:

Je geeft enkel maar slechte commentaar, hoe kom je dan aan 2*?

avatar van freakster

freakster

het enge wat ik leuk vond was super hot giand alien dat zo lekker wijf met die sexy rose bha aan lekker dikee borsten heeft ze en make up op echt lekker niet normaal dat komt ook om dat ze zo groot is

freakster schreef:

Braaf jongetje. Allé, en nu dodo doen. Slaapwel!

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Lach me maar uit, maar ik heb hem zojuist herzien en ik heb me kapot gelachen. 'And then?' 'And then nothing, because I am done ordering'