Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Tommy
Mr. Pizzacoli
Alien Nordic Dude #1
John Doe
Er zitten een aantal zeer sterke grappen in, als je een gevoel voor humor hebt dat op dezelfde frequentie zit als dat van deze film. Er zijn wel scenes die afbreuk doen aan de film alhoewel er ook leuke grappen inzitten: scene met meditatie en hond, scene met struisvogels en andy dick in kooi. Ashton Kutcher en Seann William Scott zijn wel coole dudes...Ik kom uit op 3*.
SSeagal
Wat verschrikkelijk flauw zeg, maar de film kent best grappige momenten. Aangezien ik wel van humor hou wat nergens over gaat, vond ik hem best leuk. ***
Benninf
Ik moest de hele tijd lachen omdat de humor zo enorm flauw was. Eigenlijk wilde ik helemaal niet om die domme humor lachen...
1.5 ster.
Vraagteken
Net voor de 2e keer gezien. Vond hem vreemd genoeg beter als de vorige keer, veel beter eigenlijk. Deze film is leuk om te kijken met een groot alcohol percentage in je bloed...
Yak
Hoe kom je om vier uur 's middags met een hoog alcoholpercentage in je bloed?
Vraagteken
Dmv vroeg uit te zijn met school, de kroeg in gaan, veel bier drinken.. Lijkt me nogal logisch
zeus
En verder wordt er zoveel geklaagt dat het zo duur is geworden in de kroeg.
braambes
de film is gewoon door en door grappig, per keer dat je hem bekijkt wordt hij beter, het is heerlijk dat de film een zwak verhaal heeft dat meestal weinig steek houdt
ik snap wel dat sommigen niets vinden aan dit soort film, maar dat zijn dan wellicht zuurpruimen
Nice Guy Eddie
De speeltijd van deze film is 82 minuten en dat is 82 minuten te lang!
Sjaak
Te lang? Nee.. ik vond het wel redelijk.. Maar de verhaallijn.. tja... Dude!
The Goss
Wat een rampenfilm. Ik heb hou van humor, maar dit gaat helemaal nergens over. Hierbij is police academy 7 nog leuk. 0,5*
joshke
Ne zalig goeie film. 1 van de beste dat ik al gezien heb. Ashton en Sean spelen massas goe!!!! Een dikke 10!!!
joan
haha
ma meer grappig me een gewone glimlach
wa is di vo taal?
V
Wat een kutfilm zeg. Het lijkt wel alsof de makers hun uiterste best hebben gedaan om de 'grappen' zo onleuk mogelijk te maken. Enige redelijke stukje is bij die drive-in! 1*
remorz
Begon wel leuk, maar net als bijna alle grappen (en de film in het algemeen) te lang.
saske
voor zo een groene film is dat wel lang. haha
remorz
Hij duurt maar 82 minuten man
Ik bedoelde eigenlijk ook niet letterlijk lang.
Het hele idee van, je-wordt-wakker-en-weet-niet-meer-wat-je-de-avond-ervoor-allemaal-gedaan-hebt vond ik erg leuk, maar werd te veel uitgesponnen, uitgemolken en was te langgerekt. Zodra de ruimtewezens in beeld kwamen vond ik de lol er wel af. En aangezien ik vanaf dat alleen nog maar op het einde zat te wachten, leek dat toch vrij lang te duren.
GFM
And then??? was vreselijk irritant.
inderdaad!!! net als de rest van deze opperslechte film! Op naar de flop 100 ermee!!
The Goss
Ik zag van de week op de Duitser de Duitse titel. Daar krijg je helemaal jeukplekken van.
Hé mann, who ist mein wagen!
Je verzint het niet.

saske
Hé mann, who ist mein wagen!
Je verzint het niet.

hahaha
Nouseforaname
Ik vind dit de beste comedy ooit gemaakt tot nu toe, ik ben waarschijnlijk 1 van de enige, maar je kunt me wegdragen tijdens deze film, ik vind m steengoed!
93.9
Erg slecht!
Bij American Pie heb ik 1 keer gelachen,deze na 5 minuten afgezet....

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

Waargebeurde dramafilm 'Dark Waters' met Mark Ruffalo vanaf komende week op Netflix

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004