Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Tommy
Mr. Pizzacoli
Alien Nordic Dude #1
GFM
Ik vind dit de beste comedy ooit gemaakt tot nu toe, ik ben waarschijnlijk 1 van de enige, maar je kunt me wegdragen tijdens deze film, ik vind m steengoed!
Ik hoop dat dit een sarcastisch grapje is maar ik vrees het ergste...Maar goed, ieder zn mening...
Bobje
Ik vind de film ook supergrappig, en iedereen die ik ken ook. dus ik snap niet waarom iedereen hier het zo'n laag cijfer geeft.
The Goss
Ik snap niet waarom iedereen hier het zo'n laag cijfer geeft.
Ik wel. De film is van zo'n zeer belabberd niveau, dat mijn kalknagels spontaan van mijn voeten springen!
GFM
ik heb nog geen kalknagels, maar bij mij schoten de paddestoelen uit mn reet, wat een superslechte geforceerde bende!!!!
as
Als er 1 slechte film is gemaakt de laatste jaren dan is het deze wel. Een regelrechte belediging voor een filmminnend publiek. BAH!
eerdekes
Ach doe ni zo pessimistisch.
In vergelijking met x-films is deze nog te pruimen !
as
Dit is een van die fucking X film 'mate', die ik niet te pruimen vind. Ik ben niet pessimistisch.
poepes
man man man, als je niet van 2 sukkels houd die iets stom doen, moet je gewoon niet naar deze film komen. En dan moet je er ook niet over klagen! ik vond het toch de beste DVD avond ooit.
as
je praat zoals je naam klinkt.
En ik vind het fijn dat jij je beste DVD avond ooit hebt beleeft met dit prul.
bioscoopstoelen
deze film is echt geniaaaaaaal! Dat chinese foooood stukje met dat andthenandthenandthen enzo. Megagrappig. Ik hou normaal nooit zo van dit soort komedies maar bij deze film heb ik wel ff helemaal dubbelgelegen!!!
93.9
dit moet een grap zijn!
inderdaad een hele slechte net als de gemiddelde grap in deze film

GFM
Wat moet er in godsnaam met je aan de hand zijn als je ook maar enige hilariteit in deze draak kan herkennen...Ik zie nog meer humor in een gemiddelde aflevering van Het kleine huis op de prairie.....
Captain Pervert
Ik heb me bescheurd bij die Chinese Food - scène. Niet een hele sterke film maar zeker de moeite waard om eens te bekijken met wat vrienden en een kratje bier.
Het is geen meesterwerk maar dat verwacht je hopelijk ook niet. 2.5 sterren
salvatore
- 1937 berichten
ik zou zeggen kijk lekker naar eraser.
Zelf heb ik toch stiekem moet lachen om deze film. Bij sommige stukken word eht zo vervelend, dat het grappig word. Maar ja dat komt ook een beetje door de bui waar je dan in zit
The Goss
In wat voor bui moet je dan zitten, dat je deze film grappig gaat vinden?? Ik hou enorm van humor, maar dit gaat gewoon helemaal nergens over. Het is dat je minimaal 0.5* moet geven voor een film, maar het had anders van mij -5* gekregen!!!
saske
oh nee deze is zondag op tv, ze zeggen in het reclame stukje een geweldige grappige film ?????
BoordAppel
Absurdisme voor beginners. Ze proberen een hoop maar het komt allemaal niet echt uit de verf. Toch heb ik wel een paar keer moeten lachen om deze achterlijke humor. 2*
Yak
Eventjes zitten kijken omdat het verhaal er wel interessant uitzag voor een leuke komedie, maar na de scene waarin een vrouw een lul blijkt te hebben, en omdat ik tot die tijd nog letterlijk NIKS grappigs had gezien, heb ik 'm van ellende maar afgezet. En dat Seann William Scott erin meespeelt maakt het allemaal nog een stukje erger.
WB
Op zich wel een leuke film, maar enorm flauw! De grappen zijn soms van zoooo laag kinderniveau, dat et niet meer leuk is! Deze film had leuk geweest, als het realistisch had gebleven. Dus geen aliens enzo...
Zulke films liggen mij ondanks de negativiteiten wel, het is namelijk ook wel een leuk duo, Kutcher en Scott, die de film NET weten te redden. Alleen jammer dat et soms richting de kidshumor gaat...
John Doe
Ja, het de scene's zijn ook niet goed met elkaar verbonden, het komt niet goed over als een gehele film en dat is toch wel belangrijk. Ik heb wel wat vaker moet lachen, ik hou wel van dat geziek in deze film. 2.5*
Sjan
Ik heb gisteren nog maar eens gekeken. De eerste keer vond ik de film aardig, maar wel tegenvallen. Deze keer vond ik hem behoorlijk triest met erg slechte humor en een strontirritante Kushter (of hoe men het ook moge schrijven). Een paar keer moest ik lachen, maar daar bleef het ook bij. Nu: 2*
BoordAppel
Goh, ik zit deze film nog even met Sjan te bespreken en we komen tot de conclusie dat ie eigenlijk toch best wel kut was. Halfje eraf.

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

The Butterfly Effect