Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Mr. Pizzacoli
Alien Nordic Dude #1
nice guy eddy
gisteren
moet dat nu echt altijd gezegd worden?
Take One
Zonder juiste spelling begrijpt de mens elkaar niet...;)
Yak
Zonder juiste spelling begrijpt de mens elkaar niet...;)
En zo is dat!
Tha Flow
Errug flauw maar in de goede stemming best te pruimen als je er van houdt. Absoluut niet voor herhaling vatbaar. 2,5 ster
Robert-Jan
Die Aston is echt een irritante dude inderdaad!
Ik vondt die stifler misschien nog wel leuker....
lukske00
niet zon grappige film, kheb alleen maar moeten lachen met al dat animal planet gedoe
nice guy eddy
kvin hem wel grappig maar die ruimtechicks waren toch niet hot (de twins wel
Dragon
Soms wel een (heel) klein beetje grappig, maar eigenlijk eerder frustrerend om naar te kijken. *1/2
braambes
wat vind je dan wel grappig dragon ?
volgens mij zitten hier heel wat hilarische momenten in, maar dat zal wel een verschil in smaak zijn dan ...
NIEK
GIGANTISCH GOEIE FILM!! ik heb helemaal dubbel gelege!! egt GEWELDIG!! Zulke filmen moeten vaker komen!! EGT een aanrader!!
GerwinF
ehhm...? welkom bij moviemeter trouwens.
as
Esteban
Ik mag Seann William Scott soms wel ongelooflijk geweldig vinden en hetzelfde voor Ashton Kutcher, maar deze... een ramp.
The Goss
Mensen die hier 5 sterren voor geven kun je toch nooit meer serieus nemen?? En dan zeker een Pulp Fiction een 0,5 geven. Duhhuh!!
K_Republic
Ashton Kutcher had het gewoon bij zijn modellenwerk moeten houden, gewoon één van de slechtste acteurs van Hollywood.:r
Jassie
niet echt erg grappig maar als je dan ook echt niets te doen hebt is ie nog best te doen
The Goss
Dan nog kijk ik liever naar Bassie en Adriaan.
The Goss
Ja, n*e*r*d. Ieder zijn mening, maar als je hier eerst 5* voor geeft en daarna nog maar 3,5*, dan vraag ik me af wat voor waarde ik aan je mening moet geven?
n*e*r*d
eumh lieve schat iedereen die pulp fiction lager dan een 4 geeft is retarded
aryan
Dit verhaal sloeg echt nergens op, wel een aantal flauwe grappen maar dat was het ook wel. en dan ook nog die voorspelbaarheid, ze dragen een aantal vuilniszakken naar buiten en ook al lieten ze die dop niet vallen, je weet gewoon: die vuilniszakken barsten open
John Doe
Nou en, het gaat erom hoe het gebeurt...verhaal slaat idd nergens op, het is geen geheel. Wel genoeg goede grappen. Deze film gaat niet voor het cijfer.
GFM
Onzin...De producenten willen toch een goede comedy maken? Dat is niet gelukt...en dus verdient de film een laag cijfer

Videoland verhoogt per 3 maart 2026 opnieuw de abonnementskosten

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004