Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Alien Nordic Dude #1
The Goss

as
]John Doe schreef:[/b]
Deze film gaat niet voor het cijfer.[/quote]
Het is een film, het is klaar en af, komt de wijde wereld in en...
GETS CRUSHED UNDER OUR JUDGEMENT!!!
Alles gaat voor het cijfer.
tjawolfs
goede film! als je van deze humor houd is het een dikke 4 of 5,
Mensen die hier minder dan een 3 voor geven: lees eerst goed de case van de film voordat je hem kijkt dat scheelt een nare ervaring
Take One
Ik had werkelijk niks te doen vandaag en zag deze film liggen bij een vriend van me. Helaas, zelf als je werkelijk een keer niks te doen hebt dan nog is dit een slechte film. Had wat meer verwacht van SW Scott daar hij in American Pie voor mij meer dan de show stal.
Ashton Kutcher is idd geen acteur van niveau, zowel op tv als op het witte doek.
Omdat ik 'm af heb kunnen kijken én de heerlijke vrouwtjes in zwarte catsuits: 2*
Redlop
Die kop van Ashton Kutcher ken ik van MTV's punk'd. Dat vind ik soms wel geinig. Dit was wel heel erg simpel zeg.
Ik vrees dat Harold and Kumar Go to White Castle niet drastisch minder puberaal zal zijn.
FaLFeT
Deze film is gewoon zo slecht dat het bijna grappig is.
vond deze film toen ik 10 was leuk maar nu....
cr_ix
ehm... nu geef je er 3 sterren aan, dus je vind hem nog steeds leuk?
De Haerlemmer
Voor een avond vol onderbroekenlol is dit een zeer geschikte film.
hakunamathafucka
wat een ongelofelijke flutfilm, aan het begin was het nog wel grappig toen die gast uit ze bed kwam zetten en vroeg of er toen gebeld was, en toen weer naar z'n nest gingen, en dat ze hem niet kenden.
maar na een tijdje later begon de sloomheid van die twee gasten me echt mateloos te irriteren!
jammer van de film, na de reclame zijn we maar iets anders gaan kijken.
een 1,5*
Clover
fantastisch! ik vond het werkelijk een supergrappige film, continu in een deuk gelegen. O.a. door de voorspelbaarheid, ja!
Disk
Zonder twijfel een belediging voor de film wereld, samen met die hele American pie, domme tiener humor onzin. 0.5
soekenahh
Dit is niet te vergelijken met American Pie. Dat Scott erin speelt wil nog niet zeggen dat het hetzelfde is. Dit is geen tienerhumor film.
Dit is gewoon met opzet zo flauw en voorspelbaar gemaakt dat is nou juist het grappige eraan.
Dit is geen film die je met je ouders op zondag avond moet kijken. Gewoon met een paar vrienden, jointje erbij en lachen maar.
Krijgt voor mij 4 sterren, het is gewoon een van mijn favoriete komedies.
Het is geen goeie film, maar wel een geestige.
Dead01
- 1977 stemmen
Dit is een van de ergste films die ik ooit heb gezien.De Komedie stelt hier niks voor vind en het verhaal is dan zo dom als iets,ik heb hem moet moeite kunnen uitkijken.En ik had gedacht met Seann William Scott dat hij ging mee vallen maar die zijn acteerwerk was dan wel slecht hierin vond ik.05 sterren
SillyWilly
Deze film is gewoon zo slecht dat het bijna grappig is.
Voor mij geldt het de andere kant op. Ik vind 'm zo flauw dat het helemaal niet meer grappig is maar juist tandenknarsend irritant. Wonderwel heb ik 'm nog uit weten te zitten. Voor het aardige begin nog 1*.
Sunday
Seann William Scott vond ik toch wel de topper in American Pie & Road trip. Kutcher in that 70's show ook to. Dan verwacht je dat je ook wat in deze te zien krijgt. Maar het is echt slechter dan slecht. Denk je dat je op het dieptepunt zit, ga je nog verder. Het is dat ik niet lager kan geven maar 0.5 is toch wel het maximum
Joakim Helvete
Heel erg slecht. Seann William Scott mag sowieso verboden worden. Ashton Kutcher is wel geniaal in That 70's show. Ik vond de film geweldig toen hij net nieuw was, nu begrijp ik niet meer waarom.
Toch maar 1,5* omdat ik hem vroeger wel geweldig vond.
Keutul
Ik vind deze film erg grappig. Hij is inderdaad zo slecht dat het enorm grappig word. Lekker droog. Je moet er van houden.
hakunamathafucka
Dit slaat nergens op, American Pie heeft totaal andere humor dan Dude Where's my car, AP heeft geen flauwe humor.
Het is eigenlijk niet zozeer veel humor wat er trouwens in DWMC zit maar meer de domheid waar je ongelofelijke irritatie aan kan gaan krijgen.
Disk
Sorry maat, maar als een taart naaien en hondenstront eten niet flauw is dan weet ik het ook niet meer.
J.S.
Dude, where's my dinges is echt te grappig!!!!
je ligt echt constant gestrekt van het lachen. Wie deze film niet leuk vindt heeft echt geen gevoel voor humor
Remi
Ik vind het wel een leuke film, maar ik denk datr et ook wel een na-aper is van 'Dump and dumber'
Maar voor de rest erg grappig
da_smak
Sorry hoor maar deze is film is een keer droog als je heel erg dronken bent, maar daarna is toch echt de lol er af. Beetje een tegenvaller eigenlijk. Dude sweet dude sweet dude sweet, ja ja ik ken het en het komt mijn neus uit.
*Sandra*
tja je moet ervan houden he
Ik vind em supergrappig, vooral dat stukje bij de chinees (and then..? No and then!)
Tanja83

Yak