Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Tommy
Mr. Pizzacoli
Alien Nordic Dude #1
-XL-

ik moest me van mijn vriendenkring wat minder druk maken om dingen (ik kan nogal in tirades ontbranden (heb jij ook al es gemerkt in mindere mate)) en dat probeer ik nu.
Getuige ook mijn knipoog...
Mijn onvrede over Black Hawk Down (en ook over Cast Away) zal ik binnenkort wel in de betreffende topics posten.
as
Dit is nou echt ongelofelijk. Nog geen flauw glimlachje kon er bij af. Zelfs bij andere films van dit kaliber wou het nog wel eens lukken maar dit is zoooooo slecht! i don't have the words for this shit!!!
als hem een O kon geven, deed ik het!!
Waar komt in godsnaam die 2&halve * vandaan?
Zijn die mensen eigenlijk wel film liefhebbers?
SlingBlade
Omdat niet iedereen dezelfde humor als jou heeft denk je meteen dat het geen filmliefhebbers zijn, wat een bullshit as!
JoeHallenbeck
Als je de trailer hebt gezien dan kun je je de moeite besparen om deze film te huren.
Heel slim van de makers om het handjevol goede grappen allemaal in de trailer te stoppen om zo de onwetende zieltjes te lokken.
Totally uncool dude.
Sjaak
Dude-->Sweet-->Dude....
Voor de melige mensen onder ons, erg fijn om te zien.
nRg
Killalot jij hebt er geen verstand van.
In deze film zijn de grappen hardstikke leuk en lollig, ik heb me rot gelachen. Jij hebt geen smaak killalot!!!!
Sjaak
Over smaak valt wederom niet te twisten..
bioscoopzaal
Mogen de veteranen ook medoen?
Ik ben persoonlijk dol op banaan ...
wackyboy
Sean William Scott grapte bij Conan O'Brian dat ze er aan dachten om een sequel te maken met de titel "Seriously dude, where is my car?". Maar dat was dan ook echt een grap. Alhoewel hij ook altijd gezegd heeft dat hij niet zou meewerken aan een nieuw deel van American Pie, maar die lijkt er nu ook aan te komen.
Yekezzez
Dubbel gelegen, idd flauw en simpel maar niet leslie nielsen f en s. Ik hou er wel van zo nu dan.
[off topic] Ik word echt moe van die vent LN[/off topic]
Chrizzlle
Sterker nog, die komt er ook
Ik hou zelf niet zo van die 'herhalings-grappen' (geen idee of daar een term voor is) als sweet-dude-sweet/Dude, Where's My Car?/Where's your car dude, and then/and then
Er zitten wel een paar hele leuke stukjes in, maar nee, zeker niet mij topper van de humor films...
punkrockprincess
dees is echt een van men lievelingsfilms!!!
kheb em al dikwijls gezien en graakm gewoon NI beu gezien!
bye the way ashton rulezzzzzz
xxxxxx
Jordy, we moeten die sms mogelijkheid om berichten te plaatsen maar weer uitschakelen.
Justice4All
Ik heb hem zojuist gezien en vond hem errug flauw.

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie