Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Tommy
Mr. Pizzacoli
Alien Nordic Dude #1
PiNGUiN
hij moet ongelooflijk dreug zijn, als je niet van hele dreuge humor houd ga er dan ook niet heen
Jordy
toen ik de trailer zag had ik zoiets van "ach... als ik in de stemming ben kan het wel grappig zijn". Maar ja ik heb inmiddels ZULKE slechte verhalen over deze film gehoord.. ach we zullen zien
g11ndje
Gewoon doen ... pas bij ons in de Sneak. Vanaf 6 jaar met begeleiding ...
Beware !!
Jorini2121
Ik heb de film vorig jaar in Canada in de bios gezien. Inderdaad wel heel erg flauw, maar wel lachen als je de bui er voor hebt.
Jordy
Ik ging echt met extreem lage verwachtingen naar deze film. Misschien dat dat er iets mee te maken had, maar ik vond de film erg meevallen. Er zitten een heleboel saaie, flauwe, niet grappige stukken in de film, maar toch heb ik echt paar keer flink in een deuk gelegen. 't Is ook niet zo dat het nou de bedoeling was om een Oscar-film te maken, het is gewoon een lekker pretentieloos filmpje. 2 en een halve ster.
SJOE®DO
HEEEEEL erg deze film... er zaten een paar leuke grappen in.. vandaar dat ik hem 2 sterren geef.. maar verder.. pfff heeeel flauw allemaal.. je moet echt een flink portie stoned zijn om deze echt leuk te vinden...
azreal
Deze film kon absoluut niet tippen aan films als american pie of roadtrip. Gelukkig wist dat ik van te voren en had ik dus een vrij laag verwachtingspatroon en vond ik de film nog best wel aardig met een paar goeie grappen erin. Zeker een vermakelijke film.
ThaDeez
Wat zitten jullie allemaal te zeuren man! Deze film is echt HEERLIJK! verstand op nul en HOPPA! ECHT een chille movie =] misschien gewoon typisch iets voor mij =] 3,5 ster
Jordy
beetje jammer dat juist deze film in de spits stond (www.moviemeter.nl/spits.jpg) , want ik geloof niet dat "onpretentieus" echt een woord is
pretentieloos dus
Etienne U
Ik was al voorbereid op het belachelijkheids gehalte van deze film dus de jongens mochten lekker zonder mij naar de DWMC toen =] hehehe.......Maar aangezien ik laatst op een server te recht kwam die wel heel erg snel was heb ik deze toch maar in het rijtje gezet om te downloaden.........Dus daarna een keertje gekeken en tot mijn veronderstelling gekomen dat Ik zekers blij was dat ik geen cash in de bios had uitgegeven........TE BELACHELIJK gewoon voor worden deze film =[ 2 sterren, weet niet waarom 1 ster vind ik weer iets te overdreven. (zat misschien wel 1 grap in die lollig was)
Jerome-B
Tja, heb de film toch nog maar ff in de bios gezien, achteraf beetje zonde.... Gewoon een flauwe film, met hier en daar wat leuke grappen, TIP: zorg dat je eerst goed wat Herb te smoken hebt of wat biertjes drinkt, dan is ie al stukken interessanter
2,5 Ster
Goodfella
Oh-oh-oh... Wat verschrikkelijk SLECHT!! Ik heb een keer of 2, 3 moeten lachen. De rest was een en al ergernis.
Mr. Nice
whaha lachuh deze film, maar wel erg domme humor maarjah daar houd ik van, jullie moeten niet zo zeuren dat ie slecht is want hij is Sweet Dude
ze zijn bezig met het vervolg "Seriously Dude, Where's My Car?" las ik
Yak
en dan hebben we het nog niet eens over de titel. imho mogen alleen de vrienden van jeff lebowski het woord "dude" gebruiken
GerwinF
Het enige waar ik om moest lachen was de scene met de tattoos en bij de drive-in. Maar die zit geloof ik ook in de trailer dus dan hoef je de film niet meer te zien. 1.5!
-XL-
Briljant deze film...
Ik snap niet dat het zo matig gewaardeerd wordt. Alleen het stukje met de struisvogels is enigzins vervelend, de rest is ZOOOO goed dat ik het toch maar 5 sterren heb gegeven.
Hobbes
dear mother of god....hij was grappig...maar om dit 5 sterren te geven moet je wel iets niet helemaal 100% hebben.
-XL-
Dat is jammer EmDee...
Het is maar 1 van de weinige afwijkingen die ik heb, maar ik vind hem echt leuk...
Dat ze na ruim een half uur ineens weer een karakter voorstellen (naam in beeld en beeld stil, zoals in het begin van de film enkele acteurs worden voorgesteld)... Dan ben ik dus al verkocht, hoe vet is dat??? Het is zo lekker onnozel allemaal, heerlijk...
maar wat ik dus eigenlijk zegggen wilde... Ondanks deze "mishit" heb ik wel degelijk smaak
Hobbes
a) smaak is persoonlijk en je kunt dus niet zeggen dat je smaak hebt.
b) 1,5 ster voor black hawk down, dan heb je echt geen smaak.

Macmanus
ja hobbes ik heb deze film niet gezien maar 5 sterren lijkt me ook wat veel.
Maar hij je laatste zin klopt niet echt met je 1e zin, want smaak is persoonlijk das waar, maar jij mag wel zeggen dat hij geen smaak heeft, dat klopt volgens mij niet
Hobbes
is ook de reden dat er een smiley achter staat.
ik moest me van mijn vriendenkring wat minder druk maken om dingen (ik kan nogal in tirades ontbranden (heb jij ook al es gemerkt in mindere mate)) en dat probeer ik nu.

'The Lost City' met Daniel Radcliffe morgen te zien op televisie

Wat zijn de beste releases van deze week? Alle nieuwe films en series op streaming

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004