Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Tommy
Mr. Pizzacoli
Alien Nordic Dude #1
leidsehoodie
Het leukste stukje naast het "Dude where's my car?"-stuk, vind ik de scène dat ze allebei een prullebak over hun kop krijgen. Dan zeggen ze "Let's go.." en dan loopt Ashton Kutcher de verkeerde kant uit en flikkert over de tafeltjes op het terras heen. Om dat stukje moest ik zo hard lachen dat ik de rest van de film gemist heb
timburton
Ooit zo'n vreselijke comedie gekeken? Kutcher heeft me deze keer zwaar teleur gesteld. Ben maar snel naar 'What Happends in Vegas' gegaan, en alle seizoenen van 'That 70's Show' gaan kijken om het Ashton te vergeven. Nee, hier kan ik echt niet tegen...
Toen ik deze film keek had ik zoiets van "Dude where is my gum". Ashton Kutcher is gewoon een vreselijk slecht acteur en dat laat hij in deze film nogmaals goed zien.
Er zitten een paar leuke momenten in maar de film is in feite te belachelijk slecht voor woorden.
fappie
- 2005 stemmen
hoe kan deze film nou zo laag scoren en een kutfilm als harold en kumar zo hoog:P? vond deze wel een stukje beter dan die hoor:P
AngeloC
Dude but what is mine say , sweet but what do mine dude but what is mine say hahah dat stuk is erg grappig verder vind ik em een beetje flauw, maar zaten we leuke momenten in dus een voldoende *3
Denveen
Wat een slechte komedie is dit. Hooguit 1x gelachen en dat vind ik toch echt te weinig voor een film die zo lang duurt. Alle simpele cliche's uit de jaren 80 worden weer even uit de oude doos gehaald.
Denveen
Misschien moet je een cursus Engels volgen?
Kikopuz
Ashton Kutcher is echt een slechte acteur, maar ik heb toch keihard gelachen om de film. Om die Amerikaanse flauwheid valt toch nog te lachen dus.
Miezz
Is toch een lache filmpje?
Rol wat gras in je sigaretje en niet moeilijk doen!
DannyEsth
Best wel geinige film, je moet van die droge humor houden. Maar ikzelf vindt het wel geweldig. Heb het al tig keer gezien maar vindt het nog steeds master,
Mavoe
"Wat eten struisvogels?"
"Hoezo?"
"Nou, als ze pinda's lusten, dan kunnen we met pinda's strooien"
"Maar we hebben helemaal geen pinda's"
"Oh, dan zitten we in de val!"
Ik heb een paar keer echt vreselijk moeten lachen. Wat een droge humor zeg.
Stupid Lama's! HAHAHA en dan dat noppenfolie!
SubzeroX
kijk iemand die er nietzo over denkt als mij
echt 'n prachtige film met 'n paar geniale scenes
ik lig hier keer op keer in 'n deuk als ik weer wat stukjes terug kijk
echt geweldig deze film al zakt hij op 't eind 'n beetje in
hele stomme humor maar dat maakt het juist zo leuk
zeker wel een van de beste humor films die ik ken
joeriL
In gerne stonermovies is dit wel verre weg de beste hoor. Zou veel hoger moeten scoren dan harold en kumar! veeeeeel hogeeeer. ik kan uren doorgaan over de geweldige scenes in deze film
Komop als de film begint komt er een gast uit hun kast die ze allebei niet kennen!!!! Kutcher die de chinese vrouw gewoon de hele tijd serieus blijft nemen
zoltan
xNorbxCorex
Ik kan me voorstellen dat dit grappig als je knetterstoned bent. Maar dan is t alles al heel snel grappig he. Ik was niet stoned toen ik de film gekeken heb en heb er dus ook niet van genoten. Ik heb nauwelijks gelachen. De grappen waren veels te flauw en ontzettend voorspelbaar. Kan er niet veel meer van maken dan 1,5*
theile000
redelijk flauwtjes maar op sommige momenten wel aangenaam om naar te kijken.
ViggøJøhnny
Ik vond het een grappige film om te zien en ik heb best wel een paar keer dubbel gelegen!
''And than...and than..and than and than and than''
Die scene was echt lachen bij dat restaurant.
Een vermakelijke comedie
*2.0*
BlackSoldier
geweldige film!!!
een van de grappigste die ik ooit heb gezien!
CasperM
Redelijk leuke film, alhoewel het al met al wel een beetje saai werd.
jordandejong
deze film is ook niet bedoeld om een oscar te winnen. het is gewoon bedoeld de jongere doelgroep een goed te vermaken met flauwe humor.
skipy05
geen slechte film. een domme grappige film. Een film waar je niet moet bij denken. Het verhaal is iets naar de saaie kant maar het valt mee om te bezien.
Kricky
Toen die tijd gehuurd nog met een paar rienden, maar vond hem erg flauw. ik heb slechts een paar keer gelachen, maar verder is het allemaal Flut.
4,2
Bart Simpson
Deze film hebben we bij Engels gekeken.
Wat een saaie flut film is dit zeg...

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004