• 9.374.464 stemmen

Dude, Where's My Car? (2000)

Komedie | 83 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Danny Leiner

Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner

Gesproken taal: Engels, Frans en Japans

Releasedatum: 31 mei 2001

Plot Dude, Where's My Car?

"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."

Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.

avatar van speedy23

speedy23

Bartel schreef:

voor mensen met IQ onder de 100 is hij vast grappig

Als je maar weet dat een 'normaal' mens een IQ heeft van 90 à 95. Iemand zoals jij die denkt dat hij een IQ boven de 100 heeft zou dat toch moeten weten...

avatar van darthconner

darthconner

ik snap eigenlijk niet waarom deze film zo'n lage score heeft.de film is toch grappig.

avatar van Roundabout

Roundabout

Vette film! Humor, gewoon mega grappig! Niet te moeilijk verhaal, goed te volgen! Echt een aanrader.. maar waarom zo'n lage score?! Kan iemand me dat vertellen? And then? .. and then ..

avatar van newG

newG

Sommige mensen voelen zich te goed/te slim om deze film de juiste score te geven die het verdiend.

avatar van Moviemeisj

Moviemeisj

Echt gelachen!!! vette film

avatar van euroburger

euroburger

alleen te bekijken vanaf 2 promille in je bloed of met speciale bril.

wel aardige grappen.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

een leuke film heb wel gelachen op een paar momenten.... krijgt een verdiende 3*** van mij

avatar van Joe-K

Joe-K

Precies mijn humor, heb zo erg gelachen. Geen idee hoeveel keer ik deze film gezien heb, maar hij verveelt echt nooit. 4,5*

avatar van Joe-K

Joe-K

Maar komt er eigenlijk nog een sequel op Dude, Where's My Car? Zoals.. Seriously Dude, Where's My Car

avatar van moustafa

moustafa

zeer slechte film, heb 'm na een half uur al uitgegooid..begrijp helemaal niet dat ashton kutcher en stifler dit soort slechte films hebben gemaakt...

kortom ik vind 't niet eens de moeite waard om erop te stemmen

avatar van Sifra

Sifra

Ik moet nog steeds lachen als ik er aan terugdenk!

avatar van brechtje

brechtje

Deze film kijkt lekker weg, zaten leuke grappige momenten in.

2,5

avatar van BlueSword

BlueSword

erg grappige film! vooral het eerste helft, later rond het einde werd het wel iets te overdreven, dat was wel jammer.

voor de rest erg droge humor, heb echt in een deuk gelegen!

avatar van Judiith^

Judiith^

Geweldige film! Ik hou niet echt van komedies maar deze is echt heel erg leuk!

avatar van :DOEMAARGEK*

:DOEMAARGEK*

Súper.

(H)

4,5 ster. Te flauw

avatar van Leno

Leno

Slechte film waarbij niet alleen het verhaal belabberd is, ook de acteurs (Kutcher en Scott) zijn slecht/ irritant. Verder zijn de grappen ook nauwelijks geslaagd.

avatar van JuuB

JuuB

Het is misschien een krom verhaal, maar wat heb ik gelachen.. Echt prachtig

avatar van Urbanoetang

Urbanoetang

Bij deze film niet zeiken om wat een slecht verhaal het is en dat het nergens overgaat, dat kan je verwachten.

De naam, de cover, de acteurs... zegt toch genoeg?

Verstand op nul, drank erbij, joint voor de liefhebbers, en kijken dat ding. Daar zijn zulke films voor uitgevonde!

De enige wie me irriteerde soms was Sean William Scott, was me soms iets te gaar

Tis verder geen Harold & Kumar, die bij mij wel verreweg bove deze staat, maar verdient toch 4ster

avatar van Thomas83

Thomas83

Bizarre en ietwat rommelige film, maar hij kijkt zeer prettig weg ik vond hem gewoon erg grappig.

Ashton Kutcher en Seann William Scott zijn gewoon heel geschikt voor de rollen die ze spelen, en ze brengen de vaak erg flauwe humor op een heel goede manier. Op die manier kunnen zelfs heel flauwe grappen over tatoages heel grappig zijn.

Sommige van dit soort films, zoals Eurotrip, vind ik helemaal niks, maar Dude Where's My Car is wat mij betreft zeker een geslaagde film in dit genre.

Omdat ik vaak erg moest lachen ondanks de flauwe grappen, geef ik deze film een uitzonderlijk hoge beoordeling.

avatar van smash748

smash748

Afgekeurd.

avatar van Kisje

Kisje

Zo'n domme film, echt slecht gewoon...

0.5 *

avatar van *jessey*

*jessey*

ik vond het echt een film die nergens op sloeg maar misschien maakte dat de film wel zo leuk, vooral het stukje bij de chinees en met de tattoos vond ik echt grappig. het is niet mijn leukste film maar leuk om een keer met vrienden te kijken. vooral ashton kurtcher en william scott speelde hun rol erg goed

deze film krijgt van mij 3,5*

avatar van Roofless

Roofless

Totaal mislukt deze film! Ik kan wel van flauwe humor genieten (genre Naked Gun), maar deze (zogenaamde) humor is echt belachelijk. 1 ster en richting flop 100!

avatar van J.CULINAFAN

J.CULINAFAN

f*cking dom maar wel grappig

*3,0*

avatar van Adelaar

Adelaar

Hilarische film! Vooral die scene bij de chinees (and theeeennnn????)

3,5 sterren

avatar van Thomas83

Thomas83

Wat bedoelde die vrouw bij de Chinees eigenlijk?

Zelf dacht ik dat ze gewoon 'please' wilde horen, maar het kan natuurlijk ook dat ze iets anders wilde horen, of dat het gewoon pure onzinnigheid was.

avatar van Flipman

Flipman

Lijkt me eigenlijk niks, maar tot mijn verbazing vond m'n broer 'm goed ! Lijkt me nog steeds niks, eigenlijk. Een vriendin van me leende hem aan ons uit, en die vond dat ik die film MOEST zien; terwijl er enorm veel goeie (veel Top-250)-films waren die zij nog niet had gezien, terwijl ze zich filmfan noemt .

avatar van x_ShamieeJ

x_ShamieeJ

Op sommoge momenten lag ik echt plat van het lachen!

Zoals bij de afhaal Chinees.

Leuke film,beetje raar.

Kutcher x Scott zijn geschikte acteurs voor zo een soort films en de rollen passen goed bij hun..

Dude x Sweet.

avatar van Roundabout

Roundabout

Thomas83 schreef:

Wat bedoelde die vrouw bij de Chinees eigenlijk?

Hahaha, zo kan je het ook bekijken. Maar ik denk dat ze gewoon dik aan het irriteren was, of haar praatding gewoon vastliep .. Ik vind het iig een geslaagde film, maar soms iets TE.

avatar van FillumGek

FillumGek

Bij herzien verlaagt naar 2 sterren. Hier en daar nog een leuke scene maar bij vlagen echt veels te flauw en kinderachtig.