Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Mr. Pizzacoli
Alien Nordic Dude #1
speedy23
voor mensen met IQ onder de 100 is hij vast grappig
Als je maar weet dat een 'normaal' mens een IQ heeft van 90 à 95. Iemand zoals jij die denkt dat hij een IQ boven de 100 heeft zou dat toch moeten weten...
darthconner
ik snap eigenlijk niet waarom deze film zo'n lage score heeft.de film is toch grappig.
Roundabout
Vette film! Humor, gewoon mega grappig! Niet te moeilijk verhaal, goed te volgen! Echt een aanrader.. maar waarom zo'n lage score?! Kan iemand me dat vertellen? And then? .. and then ..
newG
Sommige mensen voelen zich te goed/te slim om deze film de juiste score te geven die het verdiend.
euroburger
alleen te bekijken vanaf 2 promille in je bloed of met speciale bril.
wel aardige grappen.
kArIzMa_TuRk
een leuke film heb wel gelachen op een paar momenten.... krijgt een verdiende 3*** van mij
Joe-K
Precies mijn humor, heb zo erg gelachen. Geen idee hoeveel keer ik deze film gezien heb, maar hij verveelt echt nooit. 4,5*
Joe-K
Maar komt er eigenlijk nog een sequel op Dude, Where's My Car? Zoals.. Seriously Dude, Where's My Car
moustafa
zeer slechte film, heb 'm na een half uur al uitgegooid..begrijp helemaal niet dat ashton kutcher en stifler dit soort slechte films hebben gemaakt...
kortom ik vind 't niet eens de moeite waard om erop te stemmen
BlueSword
erg grappige film! vooral het eerste helft, later rond het einde werd het wel iets te overdreven, dat was wel jammer.
voor de rest erg droge humor, heb echt in een deuk gelegen!
Judiith^
Geweldige film! Ik hou niet echt van komedies maar deze is echt heel erg leuk!
:DOEMAARGEK*
Súper.
(H)
4,5 ster. Te flauw
Leno
Slechte film waarbij niet alleen het verhaal belabberd is, ook de acteurs (Kutcher en Scott) zijn slecht/ irritant. Verder zijn de grappen ook nauwelijks geslaagd.
JuuB
Het is misschien een krom verhaal, maar wat heb ik gelachen.. Echt prachtig
Urbanoetang
Bij deze film niet zeiken om wat een slecht verhaal het is en dat het nergens overgaat, dat kan je verwachten.
De naam, de cover, de acteurs... zegt toch genoeg?
Verstand op nul, drank erbij, joint voor de liefhebbers, en kijken dat ding. Daar zijn zulke films voor uitgevonde!
De enige wie me irriteerde soms was Sean William Scott, was me soms iets te gaar
Tis verder geen Harold & Kumar, die bij mij wel verreweg bove deze staat, maar verdient toch 4ster
Thomas83
Bizarre en ietwat rommelige film, maar hij kijkt zeer prettig weg ik vond hem gewoon erg grappig.
Ashton Kutcher en Seann William Scott zijn gewoon heel geschikt voor de rollen die ze spelen, en ze brengen de vaak erg flauwe humor op een heel goede manier. Op die manier kunnen zelfs heel flauwe grappen over tatoages heel grappig zijn.
Sommige van dit soort films, zoals Eurotrip, vind ik helemaal niks, maar Dude Where's My Car is wat mij betreft zeker een geslaagde film in dit genre.
Omdat ik vaak erg moest lachen ondanks de flauwe grappen, geef ik deze film een uitzonderlijk hoge beoordeling.
*jessey*
ik vond het echt een film die nergens op sloeg maar misschien maakte dat de film wel zo leuk, vooral het stukje bij de chinees en met de tattoos vond ik echt grappig. het is niet mijn leukste film maar leuk om een keer met vrienden te kijken. vooral ashton kurtcher en william scott speelde hun rol erg goed
deze film krijgt van mij 3,5*
Roofless
Totaal mislukt deze film! Ik kan wel van flauwe humor genieten (genre Naked Gun), maar deze (zogenaamde) humor is echt belachelijk. 1 ster en richting flop 100!
Adelaar
Hilarische film! Vooral die scene bij de chinees (and theeeennnn????)
3,5 sterren
Thomas83
Wat bedoelde die vrouw bij de Chinees eigenlijk?
Zelf dacht ik dat ze gewoon 'please' wilde horen, maar het kan natuurlijk ook dat ze iets anders wilde horen, of dat het gewoon pure onzinnigheid was.
Flipman
Lijkt me eigenlijk niks, maar tot mijn verbazing vond m'n broer 'm goed
! Lijkt me nog steeds niks, eigenlijk. Een vriendin van me leende hem aan ons uit, en die vond dat ik die film MOEST zien; terwijl er enorm veel goeie (veel Top-250)-films waren die zij nog niet had gezien, terwijl ze zich filmfan noemt
x_ShamieeJ
Op sommoge momenten lag ik echt plat van het lachen!
Zoals bij de afhaal Chinees.
Leuke film,beetje raar.
Kutcher x Scott zijn geschikte acteurs voor zo een soort films en de rollen passen goed bij hun..
Dude x Sweet.
Roundabout
Wat bedoelde die vrouw bij de Chinees eigenlijk?
Hahaha, zo kan je het ook bekijken. Maar ik denk dat ze gewoon dik aan het irriteren was, of haar praatding gewoon vastliep
.. Ik vind het iig een geslaagde film, maar soms iets TE.
FillumGek
Bij herzien verlaagt naar 2 sterren. Hier en daar nog een leuke scene maar bij vlagen echt veels te flauw en kinderachtig.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004