Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Tommy
Mr. Pizzacoli
Alien Nordic Dude #1
kaaz
Ik vind dit nog steeds een van de grappigste films allertijden, ik heb m inmiddels al zo'n 4x gezien maar het blijft gewoon leuk
Af en toe is het natuurlijk wel heel flauw en kinderachtig (@FillumGek) maar dat hoort echt bij deze film en dat maakt het juist grappig vind ik. 4,5 ster van mij
Flipman
Ik wist dus echt al zó zeker dat ik deze film bagger zou vinden...
Blijkt dat ik me nu verbaas over het lage gemiddelde, want de film is écht gaaf
! Ik dacht dat ie heel voorspelbaar zou zijn, maar de film is (op een positieve manier) heel onlogisch
! Echt, als er ooit nog 's 'n live-actionfilm komt van Beavis & Butt-Head; met deze film zijn ze eigenlijk gewoon al gecast
!
Ik heb me slap gelachen! Al die vooroordelen neem ik terug!
FrietTV
Het probleem wat de meeste 'komedie' films hebben, is dat er zo'n stempel op komt van "dit is echt leuk" waardoor het eigenlijk al niet meer leuk kan zijn.
Ik lach dan meestal ook harder om de flauwe grappen van James bond, dan van een gekkenbekkentrekker.
Ondanks ik dus geen fan ben van het genre vond ik dit wel een leuke en vermakelijke film, ikzelf vind dit ook beter dan andere (amerikaanse) humor zoals american pie etc.
ikzelf vond het grappig als ze iedere keer in die overalls die belletjes kapot knepen
*eef
Echt te flauwe film, zo flauw dat hij leuk is. Kijk deze film wanneer je al melig bent, dan is hij leuker! Het einde is ook erg dom. Misschien is hij wel zo leuk door Kutcher.
veron35
Leuke film. De maakers van deze film hebben zeker The Big Lebouskie gezien die is wel beter. Maar deze is ook leuk.3,5*
Apocalypse Now
...and then?....and then?.............and then?.......and then?.....and then and then and then and then and then?
Joskedillen
Er zat hier maar één goede scéne in en dat was bij de chinees "And then?"! Bangelijk hoe Ashton Kutcher daar te keer gaat
! Over héél de film gezien geef ik *2.5
RyanB
Zeker leuke en grappige film. ik heb me vermaakt. heb geen moment gedacht wanneer is die nou af??? een 4 voor deze film.
Glacius
Ik heb me erg vermaakt met deze film, maar dat het nou echt een topfilm onder de komedie genre is, kan ik niet zeggen..
Aantal erg leuke 'maar misschien voor sommige' flauwe grappen.
GraveyardJunkie
flauw en onzinnig. oftewel een zaterdagochtend film als je zelf met een kater op bed ligt. 4 sterren.
Thera Angelina
Ik heb zó gelachen! Heel flauw, maar blijkbaar houd ik daar wel van. Ik heb 'em nu al zo vaak gezien en elke keer weer buikpijn van het lachen. Heerlijk!
SieRoX
Hij komt vanavond om 22:28 op RTL5 .. Ik heb dan toch niks te doen
Dat wordt dan eff kijken
Thomas83
Ik blijf hem erg grappig vinden. Het is flauwigheid op een leuke manier. Ashton Kutcher en Seann William Scot passen gewoon goed bij hun rollen.
Om die grap met de struisvogels lig ik elke keer weer om een deuk.
Bij een goede uitvoering kan flauw heel leuk zijn. Maar deze film moet maar voor je werken. Bij mij is dat zeker zo. Maar ik kan me voorstellen dat het bij velen heel anders is.
Weirdo Wizzy
Er zitten wel grappige stukken in de film maar het is allemaal wel heel erg flauw bij elkaar. Net iets te veel van het goede als je het mij vraagt. 2 ster dan maar. Misschien moet ik hem eens kijken met wat drank op. Dan schijnt hij wel erg lachwekkend te zijn.
Replicant
Met lange na niet zo grappig als ''white castle''.
Toch wel vrij komisch, maar ik vind Ashton Kutcher altijd een beetje een kwast.
2,5
gebruiker_56935
Hele flauwe en prachtige humor. Ook 1 van de leukste komedies die ik heb gezien. 4,5!
Shinobi
Een redelijke comedy, er zitten hier en daar wel wat leuke dingen tussen. Maar meer moet je ook niet verwachten, het blijft steken in een soort van vicieuze cirkel.
Ik geef 'm 2, 0 sterren.
killerbee
Ik verwachte er niet veel van omdat redelijk wat vrienden zeiden, die moet je zien. Echt onzinnig. En onzinnig was het. Ik vond het ook echt niet grappig. Heb misschien 5 keer gelachen maar verder...
stevendaman
deze film is echt briljant en ik lag echt helemaal dubbel deze moet je dus zen
animalkrullie
Een erg slechte film in mijn ogen.
and then????.....
Slechte cast
and then????....
psycholamp
- 1960 berichten
Walgelijke incestueuze film! Ik kan hier niet naar kijken. Waar haalt de regisseur het gore lef vandaan om zo´n wanstaltig wanproduct bij onschuldige kijkers op het netvlies te branden. Standrechtelijk executeren die gast en de cast erbij!
soom
Dude, where's my Car? Is leuk. Leuk in de zin van: met een lekker biertje op de bank, onderuit gezakt, lekker relaxed je helemaal leeg lachen.. Een stel vrienden erbij, want dit is imo dé ultieme film om met je vrienden te kijken. Je word hier ZO melig van. Seann William en Ashton zijn de aangewezen personen voor deze film, net zo'n goede combinatie als Jeff Daniels en Jim Carrey. Het werkt fantastisch. Meer, meer, meer!
And then? And then? And then?
onbekend!
Wat een domme humor is dit.
Dat mensen dit grappig vinden haha...
Een 0,5 *
Faisal
Ik vind dit de grappigste film aller tijden, echt droog en anders dan andere komedie's. Vind hem echt een aanrader.

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004