Dude, Where's My Car? (2000)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Danny Leiner
Met onder meer: Ashton Kutcher, Seann William Scott en Jennifer Garner
Gesproken taal: Engels, Frans en Japans
Releasedatum: 31 mei 2001
Plot Dude, Where's My Car?
"After a night they can't remember, comes a day they'll never forget."
Fuifbeesten Jesse en Chester worden wakker na een avondje uit. Ze hebben een enorme kater en erger nog, ze weten niet meer waar ze hun auto de vorige avond geparkeerd hebben. De twee gaan op zoek en komen tot de vaststelling dat ze de vorige nacht veel meer gedaan hebben dan alleen maar gefeest. Jesse en Chester werden geconfronteerd met een sekte die beweert dat ze in het bezit zijn van een buitenaards instrument dat moet voorkomen dat het universum vernietigd wordt. Het is nu aan hen om uit te zoeken wat er allemaal gaande is.
Jesse
Mr. Pizzacoli
Alien Nordic Dude #1
johanm3
And then??? And then???
Leukste stukje. Verder niet echt bijzonder.
JoeCabot
Heb gisteren nog eens een paar stukjes gekeken. Was toch wel grappig. Doe er een half sterretje bij. 3***
Zal later nog gezien worden als een klassieker, ik voel het
sn@ke
- 2077 berichten
dude where's my car
* 1/2
Films ala american pie en road trip zijn erg te smaken maar deze film kan zich met deze twee nauwelijks meten. Te flauw , te belachelijk , te luchtig ........
Woutjinho
ik hou van belachelijk domme films, maar dit vond ik toch niet echt geweldig, toen ik de reclame zag, vond ik het wel geweldig, maar de hele film viel toen wel wat tegen
Fred Neil
een van de minst grappige films die ik ooit gezien heb.
Of je nu van domme humor houd of niet, hier zat helemaal
geen humor in.
SuperSideSwipe
Ik ben dol op ditsoort humor, maar zeker gezien de normaal gesproken goede cast, was ik best wel teleurgesteld. Volgens mij heb ik niet of heel weinig gelachen.
2,5
DRJeFF
Vermakelijk.Als je van deze film ontzettend veel verwacht dan is dat je eigen domme schuld want je weet ongeveer wat erin zit.Gewoon leuk om te kijken.
Bulle
Gewoon een leuke wegkijkfilm die nergens op slaat maar als je van dit soort humor houd erg leuk is.
katie morosky
Ongelooflijke debiele komedie. Nu hou ik soms wel eens van een stompzinnige komedie: Ace Ventura, Dumb and Dumber maar deze ging echt wel te ver. Vooral die deus ex machina-wendingen vond ik bedroevend laag en zelfs irritant. 2* omdat ik in het begin wel een paar keer heb kunnen lachen, al betwijfel ik het of het dat wel waard is.
RedDream
Ik heb de film ongeveer een uurtje geleden voor de 7de (!) keer gezien, en deze film blijft gewoon grappig!
Zoltan*woehoe*
vond ik echt grappig
Conclusie: llama's zijn Super ! ^^
Remi
Hij blijft grappig
De droge humor ervan, dat is gewoon geweldig
Turkeyloverz
Deze film is echt grappig met een paar rake grappen.De makers hebben voor deze genre de beste acteurs gekozen.....
Tun-89
ik ben al wel fan van Seann william scott, en deze film was heel grappig, heb me erg vermaakt.
En veel gelachen
Lekker droog, wel leuk
3.5
Scratt
waarom wordt zoiets gemaakt eigelijk ?
heb een groot gevoel voor humor, maar als ik hiernaar kijk... :s
otherfool
Guilty Pleasure alert...
Meegepakt in een sneak en ondanks (of misschien wel dankzij) de dommigheid me prima vermaakt.
Dude! Sweet!
And then...?
3*.
film_kaza
ik vond het echt een leuke humor film.
de titel vond ik al wat anders dan anderen: dude, where is my car.
ik vond het een leuke film
L. luchtloper
Waar slaat die hele film op, hij gaat helemaal nergens over. De humor is daarnaast ook heel flauw! Een 1 vind ik toepasselijk, bah!
film-gek
leuke film zit wel wat leuke grappen in heb me er goed mee vermaakt
3.5
uberscore
dit is de enige film die ik in mijn korte leventje tot nu toe heb gehad, dat ik eerder weg ben gelopen omdat het me te slap werd, en ik heb de film van britney spears gezien!
darthconner
super film!
hot chicks!
and then?
gewoon zalige film.moet je zeker zien.niet te missen.
de beste scene is aan de drive inn.met and then...!!!!!!
Oscar Wilde
Ik heb me rot gelachen, vooral om die 2 Noorse homo's. Sean William Scott en Aston Kutcher tillen de film omhoog. Beter dan die rotzooi van een American Pie, die door alle lemmingen en noobs goed gevonden wordt.
5,0
newG
De 1ste film waar ik op stem. Ik kon kiezen uit vele, maar deze wou ik toch als 1ste beoordelen. Ben hem indertijd gaan kijken in de cinema en wat heb ik me toch strike gelachen. Ik begrijp best dat je voor deze humor moet zijn, maar zelfs de grootste zuurpruimen onder ons krijgen op tijd en stond eens een lach op hun gezicht getoverd.
En inderdaad, de humor komt vele beter over en niet zo platvloers als die van american Pie, die door iedereen goed moet gevonden worden terwijl ik de hilarische momenten in die film op 1 hand kan tellen...
Pilcrepus
Een aparte soort van humor, maar vele scènes die je voor altijd bij blijven staan.
De Zoltan-sekte is lachwekkend.
En je hoeft inderdaad alleen maar Animal Planet te kijken om in leven te blijven.
3,5 sterren.
Miyamoto
vond hem opzich best grappig. ben niet zo'n fan van Sean William Scott maar hij is vrij melig. 3*
IcU
Een leuke film om zo eens te bekijken. Veel abzurde humor, waar je wel van met houden. Alles wordt tien keer overdreven, en dat houd de film leuk om naar te kijken. Kutcher en Scott vomen een aardig team. 3 sterren.
Bartel
Saaie film, humor is ver te zoeken
voor mensen met IQ onder de 100 is hij vast grappig
2 Sterren

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

The Butterfly Effect
Sciencefiction / Thriller, 2004