Genre: Komedie / Sport
Geregisseerd door: Peyton Reed
Met onder meer: Kirsten Dunst, Eliza Dushku en Jesse Bradford
Releasedatum: 27 september 2001
Plot Bring It On
"May the best moves win."
Een team cheerleaders dat al 5 jaar ongeslagen is bij de jaarlijkse cheerleader-wedstrijden komt er achter dat hun pasjes jarenlang gestolen zijn van een ander team. Met nog maar enkele weken te gaan voor de kampioenschappen moeten ze zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe dans.
Torrance Shipman
Whitney
Darcy
Lava
Jordy
Ik vond het een erg vermakelijke film. Het verhaal is misschien een beetje (erg) braaf, de uitwerking is erg fris en grappig. Zo zitten er voldoende leuke personages in om de boel interessant te houden. En ik vond het eigenlijk ook helemaal niet zo erg om anderhalf uur naar Dunst en Dushku te kijken. 3 sterren.
TylerD
Deze film heb ik een tijd geleden 's gedownload, en ik ben het wel eens met deze review. Erg lekkere babes, en ook gewoon relaxte muziek enzo. Ik geef 'm een drie 1/2
dttom
De babes waren niet erg maar het verhaal vond ik dus geen fuck aan en het eindigde ook allemaal zo voorspelbaar. bleh
Jordy
tering zeg, gaan ze ALSNOG deze film in de bios gooien 27/9, onder de naam "Girls United"
hoezo laat
kbautr
Inderdaad, hoezo laat. Ik heb deze film al ruim 7 maanden op DVD in de kast staan. Gewoon hier in nederland in de winkel gekocht. En nu brengen ze de film alsnog in de bioscopen.
Niet dat het erg is om Kirsten Dunst weer eens in het groot te zien, maar wel wat laat.
Ach ja, wel een aardige film, vlot, fris, leuke grappen (niet allemaal). Gewoon lekker feel good, zonder je te hoeven ergeren.
Ideaal voor je date, want dan hoef je je niet te ergeren aan teveel klef gedoe zoals in Pearl Harbor.
3 en een halve ster.
Groet Kbautr Bart
filmfreaky
K vond ut ene erg afgezaagt verhaal!!
Wel grappige dingen, leuke gedanst daar niet van maar het meeste was wel heel erg voorspelbaar!! Daarom 2 sterren **
Herald
Je gaat me niet vertellen dat je deze film gaat kijken voor het verhaal. Wat dacht je dan "goh een film over cheerleaders, nou dat zal me de plotwendingen opleveren!" ?
lorelei
leuke film. wel beetje standaard, maar wel leuk als je ziek op de bank zit...
Vyvre
Zojuist in vliegtuig gezien..vond er werkelijk geen hol aan. Het achterwerk van Mevr Dunst kon me zeker boeien, alleen waarom ze constant om moet draaien is me nog een raadsel..het hoofd doet met helemaal niets namelijk
. Al met al kom ik niet boven de 1,5* uit, mede debet aan het verhaal (het grote cliche topic, anyone?).
Meitje
weet iemand hoe het nummer heet of van wie het is dat komt nadat ze hebben gezongen/geschreewd van Brrr it's cold in here it must be..........blablabla en dan komt zo'n heel vet nummer dus als je me kunt helpen graag
dank
Yekezzez
Geen idee welke je bedoeld, maar heb ook niet op de muziek gelet
, misschien dat je hem hier kunt vinden? http://us.imdb.com/Soundtracks?0204946
WB
U.G.L.Y., you ain't got no alibi! You Ugly!!!
Leuk plaatje
Kirsten Dunst is overigens wel een leuk dame'tje, en maakte deze film nog net tot 3 sterretjes...
black jack
aardige openings scene
verder is deze film "een klassiek voorbeeld" van voorspelbaarheid. het aantal schone deernes
maakt het geheel nog wel aardig mijn waardering is dus een 3.5*
Koen@moviemeter
Hij is nu toch echt bezig op tv, vaag want het staat niet in de Veronica-gids. Ook niet op deze site....
Ramon K
Vreselijke clichematige, voorspelbare en vlakke tienerfilm vol vals sentiment, onleuke humor en afgeraffelde puberlevenslesjes. Meisjes zagen er leuk uit, dat wel, maar een gedrocht als dit verdient niet meer dan 0,5 * Breakfast Club blijft denk ik toch de beste film in dit genre.......
The Goss
Had er niet veel van verwacht, maar het viel me totaal niet tegen. Liepen een paar lekkere kippetjes tussen. Oeps, vrouwonvriendelijke opmerking.
Verhaal wel erg luchtig, maar was goed vol te houden. 3*
Treht
Kheb m gistern op tv gezien en vond t wel lachen. Mooie vrouwen, slecht verhaal wat wil je nog meer?
2,5
bridget
Leuk, leuk, leuk en nog eens leuk! Kon geen moment stilzitten toen ik de film bekeek. Je krijgt zo zin om mee te gaan dansen en/of cheerleader te worden! Misschien was het verhaal niet echt het beste ooit maar toch stoort het niet! SUPER!
Trash
Hij kijkt lekker weg. Lekker luchtig verhaal waar je niet bij na hoeft te denken; mijn favoriete soort als ik daar zin in heb
Precies wat je er van verwacht. Variërende karakters idd, zoals een paar posts eerder al was gezegd...
Verder geen kritiek, want dat is 'ie dan weer niet waard
Teskuh17
echt leuke film. Ik kan me nog herinneren dat ik die heb gekeken met een stel vrienden (jongens en meisjes). De jongens vonden hem ook leuk en zaten daarna zelfs te dansen op die muziekjes. Echt leuk! Deze film krijgt toch maar een 3,5 omdat hij best luchtig is.. niet echt inhoud
as
Deze film krijgt toch maar een 3,5 omdat hij best luchtig is.. niet echt inhoud
Teskuh17
Maar je was toch meer iemand van een goed plot?
Er kan ook wel wat lachwekkends tussendoor hoor! Als we het over thrillers hebben, dan ben ik zeker voor de plots! Plots in Humorfilms maakt mij niet zoveel uit.
Hate Hater
hoe onvoorspelbaar toch
standaardje met als hoogtepunt eliza dushku samen met het vermelden van the clash
WhiteKitten
Verstand op nul en gewoon kijken!! De beginscene is nog het leukst:P
"We Cheer and we Lead, we act like we're on speed!!"

Bring It On: Cheer or Die

Selena
Biografie / Drama, 1997

Cruel Intentions
Romantiek / Drama, 1999
floridaaffectationcheerleaderplagiarism sportmiddelbare schoolroutinehigh school sportsrivaliteittienermeisjecheerleadingtiener filmcynicalauditioncheering crowdchoreographychampionship duringcreditsstingerprovocativereminiscent admiringamusedmean spiritedmelodramatic