Genre: Komedie / Sport
Geregisseerd door: Peyton Reed
Met onder meer: Kirsten Dunst, Eliza Dushku en Jesse Bradford
Releasedatum: 27 september 2001
Plot Bring It On
"May the best moves win."
Een team cheerleaders dat al 5 jaar ongeslagen is bij de jaarlijkse cheerleader-wedstrijden komt er achter dat hun pasjes jarenlang gestolen zijn van een ander team. Met nog maar enkele weken te gaan voor de kampioenschappen moeten ze zo snel mogelijk op zoek naar een nieuwe dans.
Torrance Shipman
Lava
Meltje
Ik vond deze film wel grappig...2 *
Vooral de teksten....
I'm Hip, I'm Cool..I Dominate the school!
I'm Sexy, I'm Hot, I'm everything You're not!.
Ja wel leuke film
vooral het eind liedje
HEY MICKEY van B*witched
93.9
Blond vs. Zwart.
En dan de blonde club duidelijk vaker in beeld.
Laat maar dan!
aSMoDeuS
Niet huilen.
Er zijn ook nog politiek correcte films te bekijken...

Tieske
Wat een enorm slechte film
Helemaal niks waard
Misschien komt 1,5 ster het best in de buurt
mikey
Toch fijn dat de cheerlearders uit Compton de cheque wonnen. Die hebben het veel harder nodig dan de Toro's!
Toch maar verhoogd naar 3.5
BoordAppel
Alsof dit een politiek incorrecte film is
. Ik snap 93.9 niet helemaal geloof ik.
aSMoDeuS
Alsof dit een politiek incorrecte film is
. Ik snap 93.9 niet helemaal geloof ik.
Ik ook niet. Die opmerking van mij sloeg dan ook nergens op.
Sommige mensen moeten gewoon niet zo overgevoelig doen, niet dan?
-_ikke_-
Wat deden die mannen er eigenlijk tussen? 2,5*
nou ....en?boeiend toch leuker?
predator
- 1948 stemmen
domme Amerikaans flutfilm, met zogenaamde humor.
Ik vond er niks aan.
otherfool
Niets aan de hand stervehicel voor Dunst, die de film moeiteloos met haar charme draagt. Het verhaal over rivaliserende cheerleaders mag werkelijk geen naam hebben, maar we mogen blij zijn dat Bring It On aan het eind niet alle cliches boven tafel haalt.
Dushku is een fijne verrassing in deze verder weinig opzienbarende, zeg maar gerust nietszeggende film. Toch 2,5*, want irritant is de film nergens, al had het allemaal wel ietsjes villeiner gemogen...
Ach, het had ook gelijk kunnen eindigen....
otherfool
Ik dus ook
Bovendien had ik verwacht dat ze hun laatste dansje op de muziek van Dunst's love-interest zouden doen.
mikoz
Toch wel frapant dat je bij zo een film toch partij gaat kiezen. Wat eigenlijk niet de bedoeling is natuurlijk.
Maarja dan is de keuze snel gemaakt...
Romantic Witch
wel leuke film! helemaal vol met team-spirit!! en toch best wel grappig! ik heb de leukste liedjes op mn computer staan!
2,5 ster!
soom
Kirsten Dunst heeft een keer een hoofdrol gespeeld. Meestal speelt ze toch bijrollen, om de hoofdfiguur te steunen. In Spiderman 1,2&3 is ze vooral als bijfiguur te zien naast Tobey Maguire.
Maar Kirsten draagt de hoofdrol ten goede uit.
Bulle
Heel voorspelbare film, maar wel leuk. Goed acteerwerk van Kirsten Dunst. Een film waar je lekker vrolijk van word.
-_ikke_-
zeker

meyerke
filmpje voor tussendoor, niet bijzonder, stuk cliché, wel grappig, en je wordt er idd vrolijk van. 2.5*
BlueSword
hehe...weer zo een highschool movie.
geweldig altijd, en cheerleaders zijn hot!
niet echt een verhaal ofzo, maar wat verwacht je anders.
3.0* (grotendeels te danken aan eliza
Sifra
Leeuuke highschool movie!!
Ik heb hem iets van 10x opnieuw gekeken en werd hem niet zat.. (ik was toen nog wel wat jonger 12)
Nu zou ik het 3* geven
Waku
Lekkere vlotte film.
Zeker geschikt voor tienerpubliek en euhh de wat oudere jongen die euhhhh graag naar huppelende frisse cheerleaders kijken
..luchtig en vermakelijk.
zwibberpiff
Deze krijgt van mij 5*. Vindt hem echt goed. Kijk hem zooo vaak. Is gewoon lekker relaxt om naar te kijken en grappig. Je wordt er zo vrolijk van.
Hilarious
Oh mickey, you're so fine
You're so fine, you blow my mind
Hey Mickey! Hey Mickey
Haha geweldig. En geweldige film ook, ik heb mij geen minuut verveeld. Heel goed geacteerd ook door Kirsten Dunst, Eliza Dushku en Jesse Bradford. Deze moet je gewoon zien als je van cheerleaderfilms houdt. Een toppertje in zijn genre.
lowhusky
Zoveelste niet-grappige tienerfilm. Slecht script, niet grappig, zwakke liefdesscenes, slecht acteerwerk. Omdat de cheerleader-pasjes er nog redelijk spectaculair uit zagen en omdat ik deze film vroeger leuk vond, geef ik maar een 2,5.
Lientjuh

Selena
Biografie / Drama, 1997

Cruel Intentions
Romantiek / Drama, 1999
floridaaffectationcheerleaderplagiarism sportmiddelbare schoolroutinehigh school sportsrivaliteittienermeisjecheerleadingtiener filmcynicalauditioncheering crowdchoreographychampionship duringcreditsstingerprovocativereminiscent admiringamusedmean spiritedmelodramatic