• 9.369.475 stemmen

Bring It On: Worldwide #Cheersmack (2017)

Komedie / Sport | 96 minuten

Genre: Komedie / Sport

Alternatieve titels: Bring It On: Worldwide Showdown / Bring It On 6

Geregisseerd door: Robert Adetuyi

Met onder meer: Vivica A. Fox, Cristine Prosperi en Jordan Rodrigues

Plot Bring It On: Worldwide #Cheersmack

Een jongedame, met de bijnaam "Cheer Goddess", is op het internet razend populair. Ze besluit een wedstrijd te organiseren, om te kijken welk team cheerleaders het beste is, en nodigt teams van over de hele wereld uit. Hieronder valt ook het team van Destiny, dat al drie keer nationaal kampioen geworden is. Destiny en haar team krijgen het lastig wanneer blijkt dat alle teams vastbesloten zijn hun uit te schakelen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Hansisan

Hansisan

leuk. vooral als je een dochter hebt.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Tsjaaa...ik vrees dat een heleboel mannen dit soort films niet alleen met hun dochter kijken...;)

avatar van Jediron

Jediron

Lijkt mij een waardeloze film, hersenloos vermaak.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Donkerwoud schreef:

Guilty, maar niet om de reden waar je op doelt. Al hoor je me ook niet klagen

avatar van Shadowed

Shadowed

Mwa.

Het einde van deze reeks ook weer bereikt. Het zijn nooit de meest hoogstaande films geweest, maar ik kom er toch wel makkelijk doorheen. Ook dit deel is weer licht en snel vermaak dat goed wegkijkt, maar verre van perfect is. (Uiteraard).

Het acteerwerk blijft altijd wel redelijk in deze reeks, al zijn er nergens echt megasterke prestaties te bekennen. Prosperi ziet er bijvoorbeeld gewoon leuk uit, maar legt nergens grensverleggende prestaties af. Ook de overige crewleden, die allemaal voornamelijk karikaturale rollen neerzetten, vallen niet bepaald op.

Visueel is het zo zo. Ten alle tijden klassiek geschoten en statisch opgenomen cheerscenes. Echt intens krijg je het niet te zien, wat wel jammer is. Nu ben je vooral een toeschouwer, waardoor je nooit echt daar met de meiden en jongens op het podium staat. Niet dat dat hoeft, maar het zou wel betere inspanning zijn.

Verhaaltje is verder wat minder overdreven in vergelijking met voorgaande delen. Iets normaler, met minder sterk aangezette stereotiepe rollen. Toch zijn de problemen en complicaties waar ze mee om moeten gaan erg standaard en hebben we weleens vaker gezien. Niet minder vermakelijk of storend, maar het is niet bepaald origineel meer en blaast al helemaal geen frisse wind door de reeks.

Verder zitten er wat voorspelbare twistjes in, maar het verhaal zelf is vermakelijk genoeg om te boeien. De personages zijn aardig genoeg om te volgen en het duurt niet te lang. Dit soort films zijn maar voor een beperkt publiek, maar ik kan me er nog wel aardig mee vermaken. Niet slecht, maar ook niet echt goed. Normaal dus eigenlijk.