• 9.377.473 stemmen

Met onder meer: Ewan McGregor, Halle Berry en Robin Williams

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 24 maart 2005

Plot Robots

"The Biggest Comedy Ever Assembled!"

De jonge robot Rodney Copperbottom is de zoon van een arme bordenwasser. Hij verhuist naar Robot City, in de hoop het daar te maken als uitvinder. Dit blijkt echter niet mee te vallen: zijn idool Bigweld is nergens te vinden, en zijn bedrijf wordt gerund door de op geld beluste robot Ratchet.

Rodney Copperbottom (stemrol)

Fender (stemrol)

Cappy (stemrol)

Bigweld (stemrol)

Madame Gasket (stemrol)

Ratchet (stemrol)

Herb Copperbottom (stemrol)

Mrs. Copperbottom (stemrol)

Wonderbot / Phone Booth (stemrol)

Piper (stemrol)

avatar van goldberg

goldberg

ik vond het een zeer grappige en leuke film en mijn dochtertje van 6 vond hem heel leuk en daar gaat het om toch???????

avatar van neo

neo

as schreef:

Snappie het nie?

Weet de precies bezoekersaantallen niet maar lage bezoekersaantallen heeft deze film niet...

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

Leuke film! Erg veel leuke grappen, en het begon al meteen leuk . Leuk verstopt ook, (voor de kinderoogjes).

avatar van Crazy~Dutchman

Crazy~Dutchman

De film ziet er fantastisch uit met hier en daar en komische verwijzing naar andere films.

Toch mis ik de echte dikke " humor met een knipoog " zoals ik die in Shrek, Madagascar, Monsters Inc en dergelijke wel tegenkom. De film was vermakelijk maar zeker niet extreem grappig. Typische zondagmiddagfilm.

3 *

avatar van flameburner

flameburner

Ik heb op aardig wat momenten behoorlijk moeten lachen om deze film, de uitwerking tussen homor in samenwerking met muziek vond ik goed gedaan, met sommige stukjes hoorde gewoon dat muziekje erbij wat het grapig maakte, een 4

avatar van Be3F

Be3F

in het vliegtuig vanuit spanje gezien, heb me kapot gelachen!! erg grappig, geweldige animaties ook!

avatar van gerhardvelde

gerhardvelde

Ja leuk, heel leuk deze film. Ben het met crazy dutchman eens dat de humor niet van het allerhoogste niveau was, maar ik vond dat Robin Williams een goeie bijdrage leverde op humoristisch gebied met zijn invulling van Fender.

ik stem 4,5

avatar van Lukic

Lukic

Kijk het verhaal is natuurlijk helemaal niks. Dat was gewoon niet leuk. Maar er zitten toch wel een aantal zeer leuke grappen in deze film. Ik heb toch bijvoorbeeld wel aardig moeten lachen om dat ventje dat tot twee keer toe de poort dicht deed voor de hoofdpersoon en zo zijn er nog wel meer leuke momenten.

2,5 ster.

avatar van SilverGun

SilverGun

Dit draaide in het vliegtuig vanuit Turkije en leek me wel vermakelijk. De oervervelende cliché's (qua humor, thema's, uitwerking, etc.) vlogen me echter al snel om de oren dus heb niet verder gekeken. De scéne waarin de rode en blauwe robot in zo'n "transport-bal" zaten was nog wel leuk uitgewerkt.

Goed. Hierbij eindig ik dit zeer informatieve berichtje dan maar

avatar van ASroma

ASroma

net als shark tale, finding nemo etc. niet veel bijzonders maar zeker niet saai en wel degelijk zeer vermakkelijk.

avatar van moon44

moon44

ASroma schreef:

wat bedoel je met finding nemo en shark tale niet veel bijzonders????

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Finding Nemo was wel goed, maar Sharks Tale was inderdaad geen zak aan. Zonde van de moeite om naar de bioscoop te gaan.

avatar van chicow

chicow

Net gezien. Leuke film!

Vond de eerste 45 minuten erg leuk, daarna zakt ie wat in en word het erg druk allemaal.

Zeker een aanrader en vind hem toch wel iets ondergewaardeerd! voor mij een ****

chicow

avatar van krabat

krabat

SilverGun schreef:

En Turkije is geen oersaai cliche??

avatar van Hannibal

Hannibal

Zeker geen leuke vakantie gehad.

avatar van james_cameron

Prachtig geanimeerd en voorzien van een spervuur aan geslaagde grappen. Soms wel wat erg hectisch en het verhaaltje is vrij standaard, maar mede door de pretentieloze en optimistische sfeer van het geheel en de prima stemmen-cast steekt Robots duidelijk uit boven platvloerse en geforceerde genregenoten als Shark Tale. Wat helaas niet wil zeggen dat het niveau van een willekeurige Pixar-film gehaald wordt.

avatar van pjaspers

pjaspers

Niet mijn smaak film. Bereikt zeker niet het nivo van Nemo of sherk. Het verhaal was echt flinter dun. De animaties geweldig.

avatar van IQ160

IQ160

Eindelijk een film met Robin Williams waarin ik hem niet irritant vond, sterker nog, hij was wel leuk zelfs. Dat je z'n hoofd niet ziet helpt wel veel natuurlijk.

avatar van Purmerend

Purmerend

Prachtig gamaakte animatie film. 4*
Een paar van de vele leuke scene's van de film:

- Dat de poort tot 2x toe voor Rodney's neus wordt dichtgegooid
- De scheten scene
- Nadoen van Britney Spears

avatar van stan

stan

Die laatste 2 moest ik ook erg om lachen

avatar van Modar

Modar

ik vond het ook een hele leuk film, eerste instantie dacht ik dit is weer de zoveelste animatie-film maar dat was dus helemaal niet zo leuke grappen in de film en mooi gemaakt allemaal deze film verdiend 4 sterren.

avatar van jaspertje3

jaspertje3

Snap niet dat het zo'n lage beoordeling krijgt! Wat heb ik me ontzettend vermaakt bij deze film! Geweldig grappig en geniaal leuk gewoon. Goede stemmen, figuren, alles beweegt. Super !!

Express niet in het vliegtuig gekeken omdat je de film dan veel minder beleefd, maar gekeken in donkere ruimte met dolby surround geluid, wordt de film alweer een stuk leuker van haha

Een echte aanrader dus in het rijtje van Incredibles, Ice Age en Finding Nemo

avatar van Anakin01

Anakin01

stan schreef:

Die laatste 2 moest ik ook erg om lachen

Helemaal mee eens!

De eersrte vond ik wel saai, maar er zijn nog veel meer grappige scenes die jij niet opgeschreven hebt.

Inderdaad een mooie aanvuller voor de andere animatie-toppers!

avatar van lieloo

lieloo

Ik vond ook maar een matige film. Niet te vergelijken met nemo of madagascar. Ik vond wel grappig getekent en heb wat geglimlacht maar echt in een deuk? Nou nee. Ik dacht eens ff hier kijken. En zijn meerdere mensen met dit idee. Wel een aardige film hoor, niet slecht. Maar zal deze denk ik niet echt onthouden, gelukkie ben ik niet naar de bioscoop geweest.

avatar van katana

katana

Echt een leuke film, goeie tekeningen en een leuk verhaaltje.

Had hem ook wel in de bioscoop willen zien.

Ben het dan ook helemaal eens met jaspertje3

avatar van AardeWerk

AardeWerk

Leuke film, mijn zoontje heeft ervan genoten en dan geniet ik ervanzelfsprekend ook van. Prachtige animaties, maar het verhaal haalt het niet bij sommige japanse animatiefilms van de laatste jaren, dat zijn dan ook wel meesterwerkjes. Robots is vooral leuk en zeker géén meesterwerk. De vergelijking met de incredibles of Nemo (of welke betere Disney animatie dan ook ) vind ik terecht, Ice Age is echter TOP en kan niet met de vorige titeld in een adem genoemd worden.

ik had hoge verwachtingen van de film. helemaal waarmaken is het toch niet gelukt.

Geen slechte maar ook geen uitspringer.

avatar van V

V

Moraal wordt van begin tot eind door je strot geduwd, met de verplichte humor om dit te relativeren. Humor die niet om over naar huis te schrijven is. Makkelijk, knullig, simplistisch, een paar aardige scenes daargelaten.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Mooie animatie maar sloeg de plank een beetje mis. Wel aardig grappig soms maar had er meer van verwacht.

2.5 sterren