Robots (2005)
Met onder meer: Ewan McGregor, Halle Berry en Robin Williams
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Releasedatum: 24 maart 2005
Plot Robots
"The Biggest Comedy Ever Assembled!"
De jonge robot Rodney Copperbottom is de zoon van een arme bordenwasser. Hij verhuist naar Robot City, in de hoop het daar te maken als uitvinder. Dit blijkt echter niet mee te vallen: zijn idool Bigweld is nergens te vinden, en zijn bedrijf wordt gerund door de op geld beluste robot Ratchet.
- Robots (MusicMeter)
Madame Gasket (stemrol)
Ratchet (stemrol)
Herb Copperbottom (stemrol)
Mrs. Copperbottom (stemrol)
Wonderbot / Phone Booth (stemrol)
Piper (stemrol)
Remi
Erg leuke animatie. Ook erg leuke stukjes
stampertje71
Had er niet zoveel van verwacht.
Maar viel dus echt 100 % mee.
Inderdaad weer een erg leuke Disney
Nieke
Van de makers van Ice Age had ik een beetje meer verwacht. Deze leunt toch ietsje meer aan bij de schoolgaande jeugd (niet jongeren) dan bij volwassenen. 2.5*
mirpsie
robots was echt grappig je ligt gewoon steeds in een deuk door die maffe rooie robot zulke films moeten ze vaker maken dan blijven taken films toch nog leuk
Respekked
saai, vermoeiend, voorspelbaar en totaal niet grappig. Drie keer glimlachen en een grinnik om Barry White. Ook leuk gedaan het achtbaan idee bij binnenkomst van Robot City. Brengt een beetje vaart in de overdaad aan 'been there done that's'. Met het robot gegeven had zo oneindig veel meer gedaan kunnen worden. Het schip heeft niet eens de behoefte kant noch wal te raken, maar knalt na 1 meter al ongenadig hard op de rotsen.
Erg jammer, had meer in gezeten
Sjef werkplaats
Erg jammer, had meer in gezeten
Goed gezegd rene! klasse
Ongeïnspireerde drukdoenerij, scenario is nog dunner dan de deksel van een sardieneblikje.
Nee, naa het ook al tegenvallende Ice Age bewijst Fox niet over een goede animatiestudio te beschikken. 1* al weet ik niet waarvoor.
Mienod
Voor het overige is het natuurlijk ook alweer een feest van de herkenning. De referenties die ik me nog het best herinner zijn die naar A.I., 2001: A Space Odyssey , The Wizard of Oz en Brassed Off.
Ik zag er ook nog èèn van Lord Of The Rings..
Voor de rest vond ik het wel een leuke film voor als je thuis bent.
film_kaza
ik vond de film niet echt leuk. het was van de makers van ice age dus ik verwachte er wat van. maar toen ik hem zag vond ik hem niet zo leuk.
1,5 sterren
Conquest
Gewoon leuk en simpel. Wel voorspelbaar. Deze film gewoon niet heel serieus nemen en eventueel kijken met je kinderen ofzo. Maar verwacht dus geen 2e Shrek, Incredibles of Wallace & Gromit.
jack-sparrow
erg knappe film met veel prachtige stemmen.
ik geef hem 3.5 vooral voor de stem van robin williams.
hij is goed en leuk om te volgen .
helleke
Net de film bekeken in het Nederlands met de kleine gasten van mijn zus.
We vonden het een heel goeie film met veel grappige momenten en knappe beelden(hoe ze zoals op een roetchbaan van het één naar het ander vliegen,maar ook het omvallen van die vele dominostenen was schitterend gedaan.)
Ik geef hem 3,5 sterren
seth gecko
een ietwat clichéverhaaltje dat gelukkig wel een aantal leuke grappen en aanstekelijke anchronismes met onze mensenwereld heeft. de animatie is af en toe verbluffend en het stemmenwerk in de vlaamse versie...vooral van Van den durpel, is aanstekelijk.
3.5***
FillumGek
Ten eerste vond ik de stijl erg saai en niet mooi. Dus dan is het sowieso al moeilijker om de film af te kijken. Daarbovenop komt nog dat de karakters oninteressant waren, de humor waardeloos en de muziek afgezaagd.
Door hier en daar een leuke scene en omdat de film voor kinderen best te genieten zal zijn toch nog twee sterren.
Van de makers van Ice Age verwacht ik meer, veel meer.
Jic
mooi gemaakt gaat alleen snel vervelen voor de kinderen verder wel een aardige film
timburton
Had er niet zoveel van verwacht.
Maar viel dus echt 100 % mee.
Inderdaad weer een erg leuke Disney
Robots is niet van Disney. Voor de rest ben ik het wel met je eens dat ik er ook niets van verwacht had. Heb de US versie gezien en de NL versie. NL leuker... Ali B maakt het helemaal in Robots. Wel weer zo verschrikkelijk 'een kern van waarheid/een les leren' in deze film. Want, tja... Het blijft Amerika... 3,0.
euroburger
" het was van de makers van Ice Age, dus ik had er meer van verwacht"
Ja!!!! inderdaad, Ice Age, daar noem je een film.
Als er iets niet grappig is is het Ice age. Robots is dat ook bepaald niet, maar als er toch een teleurstellende film genoemd mag worden: ICE AGE 2
Zwakzinnig stom, op enkele scenes na geheel niet te pruimen.
Robots heeft veel meer leuke momenten, al had er meer in het gegeven gezeten dan er uitgehaald is. Toch is de moraal "je kunt glanzen, waar je ook van gemaakt bent" een mooie.
Maar wat je er ook over denkt,
Hou nu a.u.b. eens op over Ice Age, vriendelijk bedankt!
Blokland
Ziet er mooi uit maar het blijft een saai en lui verhaal en bovendien totaal niet grappig. Pixar heeft geen enkele concurrentie, blijkt maar weer: **, en dan ben ik nog behoorlijk gul.
Baklap
grappig... en de rest is al gezegd.,.. kinderen vragen er ook niet om dat zegt genoeg
2,5
tommykonijn
Een erg Lachwekkende mooi gemaakte Film met Goed ingesproken stemmen van :
Ewan McGreggor (Star Wars)
Robin Williams (Hook)
Halle Berry (Catwoman)
Zij maken de Film nog Leuker.
***
Esteban
Deze is niet van Disney
inderdaad , deze is van dreamworks
Robots is van BlueSky. De studio achter Ice Age I & II en upcoming Horton Hears a Who!
chris444
Leuke film , lekkere droge humor tusse door , hou ik zeker van !
3.5!
Het ziet er allemaal schitterend uit, maar het heeft echt te weinig humor en diepgang. De personage's vond ik niet erg interessant en het verhaal idem.
Niet dat ie heel slecht is, verre van, maar ik ga deze niet herkijken verwacht ik.

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

The Wrong Trousers