• 9.376.105 stemmen

Gesproken taal: Engels, Hindi, Frans, Duits en Spaans

Releasedatum: 8 juli 2021

Plot F9

"Justice is coming."

'Fast 9' volgt Dominic Toretto die zich samen met Letty Ortiz teruggetrokken heeft om een gezin te stichten. Ze proberen hun zoon Brian onder rustige omstandigheden op te voeden, waarbij ze hun roekeloze bestaan achter zich hebben gelaten. Onder andere de terugkeer van Cipher lijkt echter roet in het eten te gooien.

avatar van schram101

schram101

Officiële Trailer - YouTube

Vernieuwend is het al jaren niet meer, maar dit is misschien wel de eerste keer in de serie dat ik bij een eerste trailer niet stiekem moet glimlachen en uitkijken naar weer een bioscoopbezoekje.

avatar van The Oceanic Six

Het is voor een Fast and Furious film wel vrij saai ja. Dat family first geneuzel heeft me nooit zo geboeid. Ik denk dat de film flink last zal krijgen van de afwezigheid van The Rock en Statham. Met afstand de twee leukste personages. Maar goed, dit wordt gewoon een gegarandeerd bioscoopbezoekje. Qua actie zal het ongetwijfeld meer dan prima worden, al begint het meer op een kruising tussen James Bond en Mission: Impossible te lijken.

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

Film een jaar uitgesteld wegens COVID-19.

Dag sociaal leven.

avatar van The Oceanic Six

Heel blockbusterjaar 2020 gaat naar de verdoemenis. Zonde, maar begrijpelijk.

We leven in 2020

bart007bond

2020, waardeloos jaar op alle vlakken.

avatar van GoodOldJack

GoodOldJack

Then again we hebben iemand gevonden die in de toekomst kan kijken dus dat stemt me dan weer eerder hoopvol.

avatar van dwid

dwid

Weer lekker over de top, aan de trailer te zien. Maar is er toch één om te gaan zien, denk ik

avatar van The Oceanic Six

Houd rekening met teleurstellend nieuws voor 'Fast & Furious 9' | FilmTotaal filmnieuws

Goede kans dat ze dit naar 2022 verplaatsen.

Tot de zomer verwacht ik nauwelijks een blockbuster in de bios en in het najaar staan er al vrij veel verschoven blockbusters opnieuw geprogrammeerd. Nou zit ik niet echt op Fast 9 te wachten, dus mij heb je er niet mee. Zou het verzetten van No time to die naar 2022 veel vervelender vinden.

avatar van Rvdz

Rvdz

8 stemmen? Ik weet dat hij delen van Azië al uit is, maar elders nog niet dacht ik.

avatar van MK2021

MK2021

Ik was grote fan van deze filmserie. De eerste 3 / 4 films waren goed maar nu overdrijven ze veel te veel.
Op het einde van de film zitten ze plots in de ruimte, waar gaat dit naartoe
Maar de films scoren altijd heel goed qua opbrengst, dus dat is ook de enigste reden waarom ze deze films blijven maken, voor de rest is het niet veel waard

avatar van SunChaser

SunChaser

Gezien

Sja. Wel vermakelijk. Niet meer dan dat.

avatar van Macmanus

Macmanus

Waar heeft men dit gezien?

avatar van SunChaser

SunChaser

Wat erg vermakelijk is is dat 1 van de hoofdpersonen benoemt dat het onmogelijk is dat ze allemaal nog leven.

De actie is lekker over de top.

Han wordt er met een twist weer ingeschreven maar heeft niet heel veel te doen verder

Cena is gewoon miscast. Die acteert nog slechter dan Vin Diesel.

Ik heb The Rock en Statham niet gemist en Helen Mirren steelt de show

avatar van WonderWorld

WonderWorld

Deze Fast & Furious krijgt maar de helft van de punten.

Deze filmreeks wordt wel heel langdradig en hoe meer ze er maken hoe overdreven dat het wordt.

De eerste 3/4 films waren goed, maar sindsdien veel teleurstellingen jammer genoeg.

Vin Diesel TOP acteur, maar het is te saai aan het worden nu.

avatar van Kondoro

Kondoro

Wat een ontiegelijk lelijke poster trouwens.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Ze zijn hier voor het eerst echt een stap te ver gegaan in overdrijven aldus Chris Stuckman .

bart007bond

Hoop dat deze ook nog in ouderwets 2d gaat draaien. Zie alleen maar 3d dolby 3d 4dx.

Geen 2d voorstelling te vinden.

Schandalig !

avatar van peter74

peter74

bart007bond schreef:

Geen 2d voorstelling te vinden.

Schandalig !

In Eindhoven vind ik ook geen 2D, maar in Helmond wel, dus ze zijn er wel in 2D. Misschien net buiten je eigen woonplaats zoeken.

bart007bond

Maar is toch raar dat er bijna geen 1 2d versie te vinden is.

Heb geteld.

Van de 24 voorstellingen in Amsterdam op zaterdag 2 x in 2d.

Dit betekent per week ongeveer 14 2d tegenover 170+ in 3d etc.

Alleen rond 9 uur in de ochtend of laat in de avond.

Volkomen belachelijk.

Alleen arena draait hem 1 of 2x per dag op onmogelijke tijden.

City, tuschinski, munt niet.

2d telt niet meer mee kennelijk

bart007bond schreef:

Maar is toch raar dat er bijna geen 1 2d versie te vinden is.

Heb geteld.

Van de 24 voorstellingen in Amsterdam op zaterdag 2 x in 2d.

Dit betekent per week ongeveer 14 2d tegenover 170+ in 3d etc.

Alleen rond 9 uur in de ochtend of laat in de avond.

Volkomen belachelijk.

Alleen arena draait hem 1 of 2x per dag op onmogelijke tijden.

City, tuschinski, munt niet.

2d telt niet meer mee kennelijk

Nogal logisch. Met 3D kunnen ze een toeslag vragen. Als zij elke avond ook een 2D versie aanbieden gaat iedereen daarheen. Ik haat die 3D onzin ook, maar je moet wel.

avatar van Q Jones

Q Jones

De serie wordt steeds minder

avatar van wwelover

wwelover

De actie is wel leuk, natuurlijk weer veels te over de top. Maar dat hoort bij deze films. Maar het verhaal slaat natuurlijk helemaal nergens op. En van alle delen misschien wel de slechtste dialogen zeg. Zo ongelooflijk cringy, met name natuurlijk Vin Diesel. Voor mij is Dwayne Johnson als Hobbs wel gewoon een gemis in deze film, was natuurlijk nu helemaal leuk geweest met John Cena als badguy, wat hij overigens aardig doet. Alleen zag je in minuut 1 al dat net als bij de meeste badguys in deze reeks dat ze toch weer on the good side komen. Ook iets te veel knipogen naar hoe ongeloofwaardig het is, af en toe een grapje is wel leuk, maar ze zaten nu wel heel erg veel daarover door te zagen.
Maar ja in de bios is het prima vermaak uiteindelijk. Maar jezus wat is Vin Diesel een dramatisch slechte acteur.

avatar van Willz

Willz

Ben hem vandaag gaan kijken in 4DX en moet zeggen, hij is best leuk!

Het verhaal zakt maar één keer in (weliswaar in het midden) maar toch! Al die one-liners zijn toch leuk en het acteerwerk ook, met Charlize Theron best een mooie bijrol in deze film, die het niveau wat op krikt.

Al met al een goede experience maar geen hoogvlieger.

Willz schreef:

Ben hem vandaag gaan kijken in 4DX en moet zeggen, hij is best leuk!

Al met al een goede experience maar geen hoogvlieger.

Je 2* score is alleen een zware onvoldoende als eindcijfer...

avatar van Willz

Willz

The Oceanic Six schreef:

Je 2* score is alleen een zware onvoldoende als eindcijfer...

Mischien dat ik hem nog een halve ster erbij kan doen. 3 sterren is teveel gevraagd m.i.

avatar van Moviegooner

Moviegooner

Wat een plezier beleef ik steeds maar weer met deze filmreeks. Hersenloos, hillarisch, over the top dom vermaak, heerlijk! Verhaal over Dom's broertje is best wel aardig en de flashbacks waren goed geacteerd. Maar word natuurlijk compleet overschaduwd door de actie. Ben toch benieuwd wat ze met deel 10 gaan doen; tijdreizen? Aliens? Ik zeg doe ze beiden. Hersens uit en gaan!