• 9.376.689 stemmen

Geregisseerd door: Michael Bay

Met onder meer: Ryan Reynolds, Ben Hardy en Mélanie Laurent

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot 6 Underground

"They say no one can save the world. Meet no one."

Een steenrijke technologiepionier wil, na het in scène zetten van zijn eigen dood, de wereld een iets betere toekomst geven door de bloeddorstige dictator van Turgistan om te leggen. Hij rekruteert hiervoor een internationaal team van huurmoordenaars, spionnen en scherpschutters. De in totaal 6 huurlingen hebben om verschillende redenen een verleden dat beter uitgewist kan worden. Die kans krijgen zij, tijdens deze gevaarlijke en bloedige missie.

avatar van John Milton

John Milton

Die synopsis

Oh Michael Bay, you gloriously silly man...

Maar: ik ga het absoluut zien. Trailer oogt zéér vermakelijk. +Arjona. Altijd leuk.

avatar van Warp

Warp

Ziet er inderdaad best lollig uit. Hopelijk een beetje ala Pain & Gain.

• 2006 berichten

Die magneet. . Actie zoals alleen Bay het kan brengen. Heerlijk!

• 2006 berichten

Ik dacht dat The Irishman 175M gekost had? Voornamelijk door de postprocessing.

avatar van missl

missl

Uier schreef:

Ik dacht dat The Irishman 175M gekost had? Voornamelijk door de postprocessing.

Geen idee, dan heeft NU niet gefactchecked!

avatar van John Milton

John Milton

6 Underground Poster May Be One of the Worst Ever Created

Tsja. Als je het Lelijkste filmposters topic afgaat is er wel meer niet zo mooi, maar dit verdient inderdaad geen schoonheidsprijs.

avatar van Shadowed

Shadowed

Vind de poster inderdaad niet zo mooi, maar trailer was niet zo slecht.

horizons

Lelijke poster of niet deze Bayhem gaat weer dikke pret worden.

avatar van Kondoro

Kondoro

Oeh nice op Netflix .

avatar van The Oceanic Six

Zou er denk ik niet direct voor naar de bios gaan, maar als Netflixkijker is dit wel leuk avondvermaak.

avatar van bjerik76

bjerik76

leek me wel oké, maar nu ik de ( huidige) poster zie twijfel ik al.

• 2006 berichten

Het is maar een poster mensen.

Een spuuglelijke poster, dat wel.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

The Oceanic Six schreef:

Of je nu fan bent van Bay of niet, dit lijkt me nu net wel een film om in een bioscoop te zien met superieur geluid en beeld.

mjk87 schreef:

Voor de beelden wel, maar de film lijkt me vrij inhoudsloos. Bedoelde er mee te zeggen dat het zo'n titel is die vermoedelijk weinig kijkers wereldwijd zou trekken als dit alleen in de bioscoop uit zou komen in plaats van Netflix. Dan heb je gegarandeerd tientallen miljoenen kijkers.

The Oceanic Six schreef:

Geen idee maar Fast & Furious is ook niet van de inhoud en weet toch wel veel bezoekers te trekken.

avatar van Basto

Basto

• 11952 berichten

Het grootste deel van de boxoffice top 10 dit jaar is inhoudsloos.

avatar van Royalere

Royalere

Een nipte 3.5. De actie(en humor´I see dead people´) zit goed in elkaar en daar moet je deze film ook voor kijken. Het verhaal stelt niet veel voor. Ik wilde hem eerst een 3 geven maar toen ging ik hem vergelijken met andere actiefilms en dan zit hij toch wel iets boven het gemiddelde.

avatar van scorsese

Redelijke film over een groep mensen die de grootste criminelen op de wereld willen opruimen. Het verhaal weet niet echt te boeien en wordt ook wat rommelig gebracht (het had met gemak wat korter gekund). Bomvol (spectaculaire) actie met hier en daar lekker over de top geweld (typische Michael Bay-stijl). Wel meer dan genoeg prachtige locaties.

avatar van Egulio

Egulio

Flauwe humor, maar voor de rest een prima actiefilm. Een ruim voldoende.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Actiefilm die er meteen goed invliegt...maar oohzoow flauwe humor xD Ik heb niet echt moment van verveling beleefd, maar vond het ook nergens wow. Ach leuk vermaak voor een keer e.

avatar van bart007bond

bart007bond

Trailer leuk.

Ga deze zeker even kijken op netflix

avatar van knusse stoel

knusse stoel

IMDb: 6,8/10 (814)

avatar van Erikb99

Erikb99

Let's see this Ryan Reynolds show, so here we go...

Het is een achtbaan aan acties typische Michael Bay-stijl, dus lekker over de top. Het verhaal is flinter dun maar daarvoor ga je ook niet voor deze film zitten natuurlijk. Een echte no-brainer is het geworden, waar af en toe niets mis mee is. De hoofdpersonen weten je niet echt te boeien en vele zaken in dit flinter dunne verhaal zie je dan ook mijlen ver aankomen. Wel is de film geschoten in meer dan genoeg prachtige locaties. De grappen tussen de hoofdpersonen slaan vaak de plank mis, maar er zitten leuke reverenties in naar pop artiesten en films. Heb ik me vermaakt, ja. Is het een aanrader? Ik zou zeggen nee, maar op een vervelende regenachtige avond met niets op de TV zou ik hem zeker gaan kijken. Plus je kunt hem lekker kijken vanaf de bank, want het is een Netflix film... O ja, er zullen wel meer delen komen...

horizons schreef:

Bekende namen. En er zit ieder geval een soort emotionele diepgang in, in de vorm dat je je gaat hechten aan personages.

6 Underground zou ik in de bioscoop sowieso niet bekijken als ik geen pas had. En met pas zou ik zelfs twijfelen. Maar thuis op Netflix is het een zekerheidje. Ik denk vanavond zelfs al

avatar van Basto

Basto

• 11952 berichten

The Oceanic Six schreef:

Tja, dat zal tegen de tijd dat je 6 Underground part 8 opzet ook wel het geval zijn....

avatar van Nebeo

Nebeo

Net gezien. Er is er maar 1 miljardair.... Dussss

Verder kijkt ie lekker weg... 1 lange videoclip... 3 sterretjes

The Oceanic Six schreef:

Reynolds doet in deze mee. Ook wel bekende jongen tegenwoordig.

horizons schreef:

Reynolds doet in deze mee. Ook wel bekende jongen tegenwoordig.

Bekende naam dus. Niet hetzelfde als wel een stuk of 10 bekende namen in 1 reeks.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Deze 13 in een dozijn humoristische actiefilm op popcornniveau is duidelijk 1 met de stempel, Michael Bay. Het is een dolle mans rit met de ergste achtbaan. Actie, actie en nog eens actie. Het ziet er allemaal verzorgd, prima stuntwerk, flitsend camerawerk, maar een matig verhaal. Ik heb mij prima vermaakt met deze enorm over the top actiefilm. Een 3.0