• 9.378.789 stemmen

Met onder meer: Fiona Dourif, Michael Therriault en Brad Dourif

Gesproken taal: Spaans en Engels

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot Cult of Chucky

"You may feel a little prick"

Na al vier jaar vast te hebben gezeten in een gesticht voor crimineel gestoorden, is Nica Pierce (Fiona Dourif) ten onrechte overtuigd dat zij - en niet Chucky - haar gehele familie heeft vermoord. Haar psychiater introduceert een nieuw therapeutisch instrument om de groepssessies met zijn patiënten te vergemakkelijken: de "Good Guy"-pop. Een reeks van gruwelijke sterfgevallen start in het gesticht. Nica begint zichzelf af te vragen of ze dan toch niet gek is. De opgegroeide Andy Barclay (Alex Vincent) schiet Nica te hulp, al moet hij eerst zien af te rekenen met Tiffany (Jennifer Tilly), de bruid van Chucky, en zij is tot alles in staat om haar geliefde duivelse pop te helpen.

avatar van turowski

turowski

een matig deel, je blijft met veel vragen zitten en zoals verwacht zullen er nog meer delen komen

avatar van 606

*Jesus facking cuckoos nest*

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

“ is it gonna hurt .? I’ll do my best “

Wat Ik vooral erg benoemenswaardig vind is dat de geloof ik de enigste horror reeks is die al vanaf midden jaren 80 tot dus blijkbaar nu,nog steeds met nota bene voor het grootste deel met de zelfde cast,films blijven maken .

I.P.V. die vaak ellendige en overbodige remakes zoals nightmare on,Halloween en Friday 13 th .

Dat valt zeker te prijzen .

Maarrrr helaas Worden ze er Niet beter op . Het is fijn om deel 6 en deel 7 achter elkaar te zien .

Maar ze maken het met die hele cult wel erg zot , zelfs voor een horror als Chucky begrippen .

Plus puntje is de behoorlijke gore op het einde .

Maar ik vermoed wel dat met bijvoorbeeld een andere regisseur aan het roer en een wat leuker script het allemaal stukken beter kan.

Dit is geen echte voldoende waard,maar zet de franchise vooral voort! Uniek .

avatar van BS

BS

Als je dan toch een vervolg maakt is er wel wat te zeggen voor het gebruiken van originele cast-members. "wij" vinden dat vaak leuk en Chucky heeft er een handje van om hierin mee te spelen.

We zitten onderhand op nummer 7 dus zijn we ook wel een beetje uitgepraat over wat voor een moeilijk verhaal er nu weer inzit ... niet veel dus. Zoals vaker is een kapstok-verhaal om de film aan op te hangen, meer is het niet maar het vervult zijn functie. Waarom gaan we dan toch die film kijken? Nou om Chucky te (horen en te) zien moorden. Die moord-partijen zijn, zoals hierboven al gezegd is, eigenlijk nog best aardig gelukt.

Net als dat je een Final Destination-film kijkt "alleen voor de spannende stukjes" is deze Chucky-film het daarom ook te doen, en de rest .. ach ja .. niet heel slecht, Chucky zelf blijft een plezier om naar te kijken (en te luisteren) maar realistisch gezien kan ik ook niet veel meer geven dan 2*

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Pfft deze heeft me teleurgesteld sech, vond chucky voorheen steeds vermakelijk, maar deze is er echt te veel aan, het gevoel 'alléé de zoveelste van een reeks'...ik heb hem uitgekeken met vaak momenten van verveling. Nope dikke domper.

avatar van schumacher

schumacher

Bride of chucky vond ik één vd beste chucky films.

Maar na de zoveelste......... we hebben het onderhand al allemaal een beetje gezien toch?

Toch vond ik deze film niet slecht, als ik de laatste jaren naar horror films kijk of iets dat naar die richting op gaat dan is het gewoon barslecht , denk maar aan films als the blair witch project, rec, the conjuring, diene laatste the ring ppff, allemaal slechte films, dan vind ik deze chucky alvast leuker om naar te kijken.

Ik heb het meer voor films als saw en evil dead 1 en 3, The Texas Chainsaw Massacre, braindead, from dusk till dawn 1, Tales from the Crypt Presents: Demon Knight, lord of illusions.

avatar van Ronald Dm

Ronald Dm

Teleurstellend. .. slechtste film van heel de reeks. En aan het einde van de film te merken ,dat dit nog niet het laatste is geweest. Hopelijk word het eventuele vervolg iets leuker. En minder complex

avatar van Doom4

Doom4

Ik vond het juist wel leuk gedaan met de meerdere chuckys.
De film komt wat langzaam op gang en het einde vond ik te abrupt maar op zich was het best leuk en er zat gore in.

schumacher
the blair witch, rec en the conjuring, zijn allemaal films die ik wel erg goed vond, maar dit is natuurlijk wel een ander soort horror film Misschien dat dit jou beter bevalt.

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

schumacher schreef:

Bwa deels met je eens, die laatste 'The Ring', was indd echt bagger, maar 'The Conjuring' (beide) vind ik de max en die remake van Blair Witch beter dan het origineel De remake van Evil Dead (2013) bvb vind ik ook beter dan de originele, die eveneens zalige film was, 't is maar zo. Vaak vallen remakes en lange reeksen van films echt tegen, soms krijg je er niet genoeg van, zoals, Saw, Wrong turn, Hellraiser, Nightmare on Elmstreet, Texas Chainsaw Massacre, Halloween, Paranormal Activity... niks mis met gans die reeksen

avatar van Theunissen

Het vorige deel in de Chucky-reeks vond ik zo te zien nog vermakelijk (ik kan me eerlijk gezegd wel niets meer herinneren van die film ), maar met deel heb ik me nauwelijks vermaakt op een paar leuke moorden en dialogen van Chucky na dan.

Het flauwe en saaie verhaal (waarbij het draait om wraak in een kliniek), eigenlijk is er niet eens een verhaal, stelt totaal niets voor en weet ook nauwelijks te boeien of te vermaken, laat staat dat het ergens spannend of eng werd (zitten wel nog één of twee schrikmomentjes in). Het enige wat nog een beetje leuk is, is dat de inmiddels volwassen geworden Andy Barclay (gespeeld door Alex Vincent, die deze rol ook al speelde in de drie originele "Child's Play" delen) ook weer een rol heeft in het verhaal (te zien tijdens de inleiding en op het einde), de vele brute moorden (o.a. via vallend glas van een raam en een boormachine) die pop Chucky (of beter gezegd meerdere Chucky poppen, die met zijn drieën o.a. verpleger Carlos afslachten) pleegt en enkele dialogen van hem zoals:

Patiënt Madeleine: Zal het pijn doen ?
Chucky: Ik zal mijn best doen (Waarna Chucky zijn arm in haar mond duwt)

En m.b.t. de perverse Dr. Foley zegt Chucky op een gegeven moment "Ik kan het gewoon niet met deze vent, Ik weet niet of ik hem moet vermoorden of notities moet maken"

De cast speelt erbarmelijk slecht en bestaat ook vooral uit onbekende acteurs en actrices en enkel en alleen Chucky (met de stem van Brad Dourif) deed het nog enigszins verdienstelijk en natuurlijk is het ook altijd leuk om Jennifer Tilly te zien, die nu wel inmiddels aardig op leeftijd is. Hoewel ik nog nooit gehoord had van Ali Tataryn (in de rol van zuster Nurse Ashley), vond ik haar best een mooie verschijning.

Hoofdrolspeelster Fiona Dourif (in de rol van de in de rolstoel zittende Nica, in de rolstoel wordt ze overigens ook geneukt door de roodharige patiënt Michael) vond ik tenenkromend slecht acteren en ze zag er ook niet bepaald aantrekkelijk uit en ook Michael Therriault (in de rol van Dr. Foley die geilt op Rachel en die weigert om te geloven dat Chucky achter het doden van patiënten zit) speelde tenenkromend slecht en hij kwam ook enigszins achterlijk over. Hij werd overigens wel fraai gedood door Nica, die zijn hoofd intrapt met haar gekregen rode schoenen met hak.

Na aanleiding van het einde (waarbij Rachel bezeten is door Charles Lee Ray en ook kan lopen en ontsnapt uit de kliniek) zal er waarschijnlijk nog een vervolg komen en na de aftiteling volgt er ook nog een extra scene, waarbij we heel even Kyle (wederom gespeeld door Christine Elise) te zien krijgen, die ook al te zien was in "Child's Play 2 (1990)". Op een vervolg zit ik eigenlijk niet meer te wachten, want ik heb het inmiddels wel gehad met de Chucky films, die ik ook allemaal gezien heb. Het eerste deel, te weten "Child's Play (1988)", is natuurlijk nog steeds het beste deel.

Al met al een slechte Horror / Thriller film (beter gezegd het zoveelste deel in de Chucky-reeks), die nauwelijks weet te vermaken en ook totaal niets toevoegt aan de Chucky-reeks. Gelukkig duurt deze film met bijna 90 minuten niet lang.

avatar van coumi

coumi

Vier jaar na deel zes word de serie nieuw leven ingeblazen en gelet op het open einde(blijf ook even zitten tot na de aftiteling als je het toch zo lang volhoud) valt te vrezen dat er nog meer aankomt. Veel slechter dan dit kan het in ieder geval niet worden, want zonder de originaliteit van het eerste deel en de absurde humor uit verschillende vervolgen blijft er een tamelijk idiote horrorfilm over. Gesitueerd in een inrichting waar het personeel bijna even gek is als de patiënten, met een verzameling acteurs die onderling een wedstrijdje lijken te doen wie de meest ongeloofwaardige, slechts gespeelde rol kan neerzetten( met ruime voorsprong trouwens opnieuw gewonnen door mevrouw Tilly). In beginsel trouwens wel een aardig idee om het kleine jongetje Andy uit het eerste deel nu als volwassen man te laten terugkeren maar als het zo een beperkte acteur blijkt te zijn geworden als Vincent had je het beter alsnog kunnen afblazen. Ook leuk dat stemacteur Dourif zijn eigen dochter weer de hoofdrol gunt, maar ook deze dame kan er nog steeds niets van en heeft 0,0 uitstraling. Enige geslaagde aan deze is dat het uiterlijk, de stem en de mimiek van de poppen nog steeds adequaat is. Maar met zo'n een armzalig script, volgepropt met goedkope horror en een schrijnend gebrek aan relativerende scherpe humor kun je verder geen kant meer op. Zeer zwak.

avatar van Waku

Waku

Eigenlijk is deze nieuwe "Childs's Play" enkel leuk om weer eens Chucky te zien.

Verder is het allemaal wel erg achterhaald en matig wat je te zien krijgt in de psychiatische kliniek.

Soms knullig. Wat wel dik in orde is zijn de sommige bloedige en ziekelijk gevonden kills.

2.5*/3*

avatar van Brabants

Brabants

De twee eerste delen blijven de beste. Wat daarna kwam was nog redelijk te pruimen. Hier gaat eigenlijk alles fout. Als de franchise op deze manier wil eindigen zou het bijzonder jammer zijn. Er blijven nog genoeg vragen onbeantwoord in dit deel, dus er is misschien nog een mogelijkheid om de bittere nasmaak van dit deel te doen vergeten.

avatar van Slikbeer Slikbeer

Slikbeer Slikbeer

Deel 7 van " De Pop"

Matig.
Wazig verhaal.
Andy's liefhebberij in de kluis was wel cool gevonden.
Verder meh...

Ik vond Fiona Dourif als evil momma wel erg appetijtelijk

avatar van Elineloves

Elineloves

Daar is 'ie toch weer, die goeie ouwe Chucky. Hoewel, goed..

De voorgaande films waren -voor zover ik me kan herinneren- best leuk. Had wel weer zin in een Chucky film, hoewel het verhaal me niet direct aan sprak. Het eerste half uur vond ik ook het lastigst door te komen. Het was niet heel leuk, spannend of boeiend. Het was juist erg langdradig en voelde dof en ongeïnspireerd aan. Ik weet niet of het de leeftijd is (Volgend jaar alweer 30, jemig!) of dat Chucky gewoon niet meer zo leuk is als vroeger, maar het deed me allemaal bitter weinig. Een paar jaar geleden kon ik echt nog wel genieten van zijn snerpy opmerkingen, zijn gemene lachje en zijn gezichtsuitdrukkingen als 'ie weer een moord pleegde. Nu niets van dat. Jammer.

ik vind het tegen vallen geef mijn maar deel 1.2 en 3

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Ooh, Chucky toch. Waar veel van zijn collega horroriconen inmiddels al toe zijn al een tweede remake of reboot, blijft Don Mancini - sinds de eerste Child's Play bij de franchise betrokken - gewoon ouderwets sequels maken. Inmiddels staat de teller op zeven en is Cult of Chucky de derde Chucky waarbij Mancini niet alleen het script schreef maar ook in de regiestoel zit.

Na een trilogie van vrij serieuze horrors werd men door Scream geinspireerd om meer de komische kant op te gaan en ontstond Bride of Chucky van Ronny Yu. Vervolgens nam Mancini het over als regisseur en maakte het compleet bespottelijke Seed of Chucky, dat soms meer weg had van een Friedberg en Seltzer komedie. Dus werd hij weer wat serieuzer en duisterder in de film Curse of Chucky. En inmiddels is er nu het volgende deel in de franchise, waarin Mancini alle verhaallijnen uit alle vorige films samen wil laten komen. Helemaal verrassend is het niet, we zagen in Curse al een cameo van Jennifer Tilly en Alex Vincent en hier zijn ze terug, samen met Fiona Dourif en uiteraard haar vader als de stem van Chucky.

Maar is Curse of Chucky een sterke film? Daar leek het even op, want de openingsscène is gaaf; ik zag wel een toffe film met Andy die samenwoont met het hoofd van Chucky en die hij in een afgelegen huisje af en toe kwelt. Helaas gaat de film na de opening credits verder met de hoofdrolspeelster uit Curse of Chucky en dat is een heel stuk minder interessant. Mancini combineert zijn twee vorige films; de enorm flauwe Seed of Chucky en de serieuzere, meer spannende Curse of Chucky gaan in een blender voor dit zevende hoofdstuk. Het gevolg: Cult of Chucky is soms geestig, soms spannend. Maar meestal geen van beide.

Don Macini moet voor inspiratie rondgekeken hebben wat goede horrorsequels zijn, want zijn film is grotendeels een kopie van A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, alleen een heel stuk minder sterk. Chucky zelf is en blijft nog wel geestig en sommige grappen, one-liners en zelfs kills werken best prima. Maar het script werkt niet echt mee en zit vol gaten en een hoop onzin en onnodige scènes. Spannend is de film niet, net zo min als goor of sfeervol. Het enige wat Curse of Chucky te bieden heeft is die goede ouwe Good Guy pop met de stem van Brad Dourif en die veroorzaakt na zoveel jaar gelukkig nog steeds best vermakelijke scènes. Cult of Chucky is nauwelijks vernieuwend en geen seconde hoogstaand, maar een amusante horror afleveren voor de fans is Mancini nog best aardig gelukt. En eerlijk is eerlijk; ik zie liever een middelmatig nieuw deel van een franchise dan een totaal zielloze remake. Ja, ik praat tegen jou, A Nightmare on Elm Street.

Fuck it, 3 sterren. For old times' sake.

avatar van Beatboy

Beatboy

Ze hadden beter kunnen stoppen na een paar delen.

avatar van Phantasm

Phantasm

Het is nog te doen, een kleine *** , wel leuk om meerdere Chucky 's te zien, blijft open voor en vervolg.

avatar van PEN15

PEN15

I'm a doll from the eighties...

..SO ARE THE CLICHÉS

Straight-to-dvd is nog teveel eer voor dit nauwelijks wat toevoegend vervolgdeel. Het systeem moet op de schop, laten ze deze Child's Play maar gratis uitdelen en iedereen die het bevalt mag achteraf een donatie doen op Patreon.

En vertel me alsjeblieft dat die Fiona Dourif haar razzie in ontvangst komt nemen.

avatar van The Oceanic Six

Ik ben wel een fan van Chucky, altijd vermakelijke horrorfilms gevonden, al kwam er na de oude trilogie veel rommel uit. Pas de vorige film uit 2013 bracht de reeks een beetje terug op niveau door een verhaal te bedenken dat recht deed aan de originele delen. Het was weer donker en vermakelijk. Jammer dat ze bij deze nieuwe Cult of Chucky niet goed wisten welk soort film ze terug moesten brengen. Er zitten nog steeds wel een paar leuke kills in (die met het glazen dak was wel het leukste, lekker opgebouwd ook), maar het verhaal is zo rommelig en overdreven complex dat de film ondanks wat leuke Chucky momenten gewoon teleurstellend is.

Daarbij, ik wil niet meerdere Chucky's zien, eentje is wel voldoende. Op die manier wordt het gewoon niet spannend. En ik vond de humor er ook niet beter op worden. Wat wel leuk is, is dat de oude cast er gewoon weer in zit. Wat dat betreft heb ik ook liever een vervolg dan weer een reboot. Dat werkt bij de meeste horrorreeksen toch niet, is wel in het verleden bewezen. Wat mij betreft mag er nog best een nieuwe Chucky komen, maar dan wel met een wat klassieker verhaal, terug naar de origin story van onze moordende pop. Cult of Chucky is best aardig, maar had zoveel beter kunnen zijn.

avatar van clubsport

clubsport

Een sterk begin met Andy word vervolgd met een stuk minder sterke rest van de film .
al heeft de film wel zijn aardige momenten , de gore is soms best smerig maar de keuze voor meerdere
chucky's
vond ik wat te makkelijk en niet echt geslaagd .
Wel mooi dat brad dourif nog steeds zijn stem verleend en de setting in het gesticht is best leuk gekozen .

avatar van tattoobob

tattoobob

Toch wel een tegenvallertje dit.Ik denk dat de regisseur niet precies wist wat hij wilde want het is een rommelige bende geworden.

Op een gegeven moment werd het erg onoverzichtelijk en snapte ik er geen bal meer van.

Weinig leuke kills ook trouwens.

Groot pluspunt vind ik dat er geen CGI is gebruikt voor Chucky....echt top vind ik dat.

In het vorige deel wat dat gedeeltelijk wel het geval.

Hoop dat het volgende deel wat beter zal zijn.

avatar van Slikbeer Slikbeer

tattoobob

Slikbeer Slikbeer schreef:

Bij voorkeur naakt.

Bij mij thuis.

Hahahaa....ik zet mijn joker in?

avatar van FillumGek

FillumGek

Ik was er al een beetje bang voor toen ik de eerste reacties binnen zag druppelen, maar de nieuwste telg in de Child's Play franchise valt inderdaad tegen. Van mij mag Chucky gewoon een ordinaire poppenslasher blijven, want de richting waarin het magere verhaal wordt geduwd is een misser.

De manier waarop Chucky wordt geherintroduceerd is wel erg makkelijk. Het hele mental institute gebeuren is nogal saai en kent een ernstig gebrek aan leuke personages. Fiona Dourif doet het aardig, wat lijkt die toch op haar vader. Vooral op het einde van de film waren de gelijkenissen eng. Wel leuk dat Alex Vincent na jaren weer meedoet als de volwassen Andy (de cameo uit Curse of achterwege gelaten) en ook leuk om Tilly weer te zien. Die mocht nog wel een iets grotere rol hebben, desnoods in de bruidspop-variant.

Chucky met de stem van Dourif blijft gewoon erg vermakelijk. Leuke oneliners en het gestoorde lachje is er nog steeds. Maar dat er meerdere Chucky's tot leven worden gewekt hoefde van mij niet. De moorden vallen ook een beetje tegen, al wordt de make-up tegen het einde aan wel wat toffer. Toch ben ik benieuwd of Chucky ooit weer 'eng' gaat worden, een beetje zoals de eerste twee delen. De komische nooit kan ik echter best waarderen, maar het verhaal en de setting zijn saai en leeg. Daarbij mochten enkele moorden wat creatiever. Er gaan al geruchten over een Chucky in Space waarbij ook Glenn weer zijn opwachting zal maken. Laten we hopen van niet.

avatar van Glacius

Glacius

De lage cijfers zijn onnodig, vind ik. Nee, het is geen topper, maar is met het brute geweld, een aardige hoeveelheid gore, en de nodige humor zeer vermakelijk. De effecten zien er verder uiterst aardig uit. Het creëren van de cult voegt wat extra humor toe. Eng? Nee, niet echt, maar wel een degelijke slasher

avatar van Hollywood007

Hollywood007

Chucky was (samen met de gremlins) mijn eerste grote liefde op horror vlak. Misschien wel mijn grote liefde op filmvlak tou cour, maakt niet uit welk genre. En old love never dies. Wat keek ik hier naar uit. Ergens ook wel met een bang hart, want er zijn in de reeks onmiskenbaar een paar missers. Zo was er het slappe 'seed of Chucky'. Ik keek er vooral naar uit omdat ze beloofde terug donkerder te gaan. Net zoals in het begin. Curse of Chucky deed dit al wel maar loste voor mij de verwachting toch niet helemaal in. Cult of Chucky doet dit wel. En hoe! Ik zat van bij de openingsscène al op mijn stoel te schuiven van enthousiasme. Chucky komt weer veel dreigender over dan vroeger. Eindelijk weer een scary Chucky.
Het verhaal is de ultieme fantasie voor elke child's play fan. Bijna alle belangrijke figuren uit de franchise komen op één of andere manier aan bod wat super is natuurlijk. Fiona dourif speelt de pannen van het dak. En wanneer zij in de huid van Chucky kruipt, en dan zeker de momenten waar ze dezelfde krankzinnige lach van haar vader doet!
Geweldig gewoon. Meestal is een film waar je zo naar uitkijkt niet zo goed omdat je te veel verwacht op voorhand. Maar Chucky heeft het tegendeel bewezen. Mijn liefde voor Chucky blijft na al die jaren meer als intact en ik zit te popelen om hem weer te mogen ontmoeten in een volgende versie. Blijf zeker zitten tot na de aftiteling. De post credit scene wil je voor geen goud missen.

Voor een mega child's play fan als ik een meer dan geweldige film. 4.5*

avatar van Daan258

Daan258

Niet slecht maar lang niet zo goed dan het best sterke vorige deel.

Lang uitgekeken naar dit 7e deel maar ik ben het grotendeels eens met de berichten hier.

Sowieso was de film niet vervelend om naar te kijken. Vermakelijk was het zeker wel dus laat dat duidelijk zijn.
De film mist eigenlijk alles wat in het vorige deel goed was gedaan. De spanning, de sfeer, het verhaal, de kills en Chucky zelf.
Chucky ( de stem van Brad Dourif ) was en blijft altijd wel heel gaaf en ook de gave one liners zitten hier ook zeker wel in.In dit deel ziet Chucky er jammer genoeg niet zo gaaf uit als de voorgaande delen. Ik miste echt de littekens. Qua verhaal was het niet heel slecht en volgt het eigenlijk het verhaal van het vorige deel beetje op. Het idee is geinig om ( Chucky ) de killer Charles Lee Ray in meerdere poppen te zien kruipen. Vandaar dat de film ook Cult of Chucky heet. Dit schoot me best best laat tijdens het kijken te binnen Maar jammer dat we hier zo weinig van zien ( op de laatste kleine 20 min na ) en denk ik ook dat ze veel meer met het verhaal hadden kunnen doen.
Ik kan berijpen dat mensen die het vorige deel niet gezien hebben voor hen misschien niet alles even duidelijk is.
Chucky zelf is ook weinig in actie te zien wat heel erg jammer is. Alleen de laatste 20 min gaat het dan even los met een paar geinige kills maar het duurde wel even voordat het opgang kwam.
De setting is ook gaaf bedacht maar ook dit zag er heel goedkoop uit waardoor de sfeer gelijk al een stuk minder wordt.
Sommige stukken/scenes waren ook heel raar en random ge-edit wat er vreselijk goedkoop en ook wel slecht te noemen uitzag.

Het acteerwerk van Fiona Dourif was nog best aardig maar niet alle castleden deden het even goed.
Wel heel gaaf om Andy weer terug te zien in dit deel maar man wat had hij wel een kleine rol. Ik had echt verwacht dat hij een veel grotere rol had. Hetzelfde had ik ook bij Jennifer Tilly. Ook zij is maar een paar min in beeld. :s

Wel een pluspunt is dat ze weinig ( misschien wel niks ) CGI hebben gebruikt.

Al met al was het een vermakelijk deel maar helaas wist het me niet zo goed te vermaken dan Curse Of Chucky.

Ondanks alles mogen er van mij zeker meerdere delen komen want ik zal ze zeker blijven kijken.

5,5/10

avatar van Barry83

Barry83

Ontzettend slecht en zwak deel van Chucky.