Genre: Horror / Thriller
Met onder meer: Fiona Dourif, Michael Therriault en Brad Dourif
Gesproken taal: Spaans en Engels
Bekijk via SkyShowtime
Plot Cult of Chucky
"You may feel a little prick"
Na al vier jaar vast te hebben gezeten in een gesticht voor crimineel gestoorden, is Nica Pierce (Fiona Dourif) ten onrechte overtuigd dat zij - en niet Chucky - haar gehele familie heeft vermoord. Haar psychiater introduceert een nieuw therapeutisch instrument om de groepssessies met zijn patiënten te vergemakkelijken: de "Good Guy"-pop. Een reeks van gruwelijke sterfgevallen start in het gesticht. Nica begint zichzelf af te vragen of ze dan toch niet gek is. De opgegroeide Andy Barclay (Alex Vincent) schiet Nica te hulp, al moet hij eerst zien af te rekenen met Tiffany (Jennifer Tilly), de bruid van Chucky, en zij is tot alles in staat om haar geliefde duivelse pop te helpen.
Nica Pierce
Nurse Carlos
Nurse Ashley
Claire
In Film > Nieuws > Chucky 7 (2017):
Ik heb even gezocht hier op de forum bij filmnieuws, en ik heb niets gevonden dus start ik zelf maar even een topic
Indien er wel een was, mijn oprechte excuses.
Er zijn geruchten op het internet dat er een nieuwe Child's Play film in de maak is. De film zal geen vervolg worden van Seed of Chucky (de laatste film van de Child's Play reeks). Het concept is dus om een remake te maken, en dus weer een duistere horror film te maken in plaats van een horror komedie.
bron : IMDb :: Boards :: Child's Play (2013) :: Child's Play Reboot Finally Has Officia...
Ik ben wel blij. Ik vond vooral de eerste 2 films van Child's Play enorm goed, vanaf de derde ging het eigenlijk een beetje bergaf. Daarom ben ik wel opgetogen dat ze Chucky terug op het witte doek willen brengen en deze keer nog enger willen maken. Ik hoop dat Brad Dourif de stem van de moordlustige pop weer inspreekt, want Chucky zonder Brad zijn stem is geen Chucky.
Glacius
Kan leuk zijn, maar totaal onnodig, net zoals Halloween, Friday the 13th, Nightmare On Elmstreet, The Thing en Hellraiser (komende) remakes. Sommige dingen moeten ze gewoon met rust laten.
Vind het jammer dat het horror genre een remake genre is geworden. Zowel buitenlandse films als klassieke horrors worden opnieuw gemaakt.
Electric_Feel
De Remakes zijn onnodig, maar het is geen ramp. Ik vind ze wel iets hebben als ze goed uitgewerkt zijn tenminste. Ik kijk wel uit naar deze film, omdat ik wel een grote fan ben van Chucky. Hopelijk doet Brad Dourif weer de stem en keren ze weer terug naar het origineel concept, een goede spannende horrorfilm zonder de flauwe humor
FillumGek
Ben benieuwd, het origineel was helemaal niet slecht. Maar als Dourif weer zijn stem zou verlenen kunnen ze net zo goed een vervolg maken in plaats van een remake.
Er komt overigens ook een Chucky-game aan. Jottem.
Electric_Feel
Er komt overigens ook een Chucky-game aan. Jottem.
Zou ook gekund hebben, maar ik denk dat de flauwe humor dan zou blijven. De remake van Child's Play wordt gezien als een nieuwe kans om helemaal opnieuw te beginnen en de films weer eng te maken en niet meer zo komisch zoals Bride of Chucky en Seed of Chucky (die overigens echt een schande was voor de reeks)
FillumGek
Ik vond die humoristische kant niet zo erg, maar een engere versie zou ik geen nee tegen zeggen. Een beetje 'Dead Silence'-achtig zou een goede start zijn.
HALVE TAMME. (moderator series)
Clapboy
Deze serie blijft origineel en boeiend vind ik, ze weten er toch steeds weer iets vermakelijks van te maken.
Ik kan niet wachten, van mij mogen er nog wel wat deeltjes bij!!!
Clapboy
Volgens mij had ik ergens gelezen dat hij dit jaar moet uitkomen. Don Mancini ( bedenker) had ook ergens wat art-work geplaatst, geloof op Bloody Discusting of zo...
Blijf dit gave en sfeervolle films vinden.
Clapboy
Net gelezen dat Brad Dourif, Jennifer Tilly en Fiona Dourif weer mee doen aan dit vervolg.
Kan niet wachten, vond de Curse of Chucky erg leuk.
kleintje 2
vond dat er al genoeg van hem was!!!!! Het mag nou wel een keer stoppen hoor. Begon de 4e al niet meer leuk te vinden, en gaat van het een naar het andere toe. De CGI en special effecten zullen ook wel niets te wensen overlaten.
kleintje 2
Laat wel wat oude beelden zien. Maar ik voel me toch nog niet zo overtuigt.
Verhuiskaartje
Ondertussen is er een complete trailer en releasedatum bekend.
Cult of Chucky - Exclusive Red Band Trailer (2017) - YouTube
Op 3 oktober in de vs te koop op dvd en digitaal.
Hier is blijkbaar nog geen film pagina van, dus misschien zou deze aangemaakt kunnen worden.
Alexander1900
De trailer ziet er niet al te best uit. Niet slecht maar nou heeft het ook niet mijn interesse gewekt.
kleintje 2
Hij zal waarschijnlijk rond hetzelfde niveau als Curse of Chucky. Maar omdat die nogal meeviel zal ik positief blijven.
ALWEEER een remake?
Dit is geen remake. Gewoon een vervolg.
Ik vind de trailer wel geinig. Niks bijzonders, maar leuk genoeg om thuis een keer te willen kijken.
Donkerwoud
Nikserige trailer. Zou het leuk vinden als ze deze jeugdicoon een frisse, eigentijdse reboot geven, maar dit zoveelste vervolg doet me nu al niks.
kleintje 2
Ook al ziet de film er slecht uit. Ik heb de indruk dat ze Chucky in de jaren wel hebben verbeterd.
Daan258
Ook ik ben onwijs benieuwd.
Blijf de films altijd super vinden om naar te kijken ondanks dat niet alle delen even goed zijn.
En ondanks dat er misschien veel CGI in zal zitten ,laat gewoon maar komen.
Valak
Hier zie ik ook al heel lang naar uit. Sinds vorig jaar voor het eerst aangekondigd werd dat ze begonnen te werken aan dit zevende deel in de Chucky-reeks.
Ik deel de zorgen wel 'n beetje over de CGI , maar Mancini heeft als ik het me goed herinner in een interview beloofd dat er ook genoeg practical effects in zouden zitten.
Eerlijk toegegeven was ik niet heel erg onder de indruk toen ik de trailer voor 't eerst zag afgelopen week , maar heb 'm net voor de tweede keer gekeken en ben nu toch wel wat enthousiaster.
Ben gewoon echt hartstikke benieuwd naar hoe dit verhaal zal gaan. Mancini zei dat dit "Chucky on drugs" zal zijn. Dat vind ik ontzettend veelbelovend!
Citaat: "In Cult of Chucky, we’re doing a mental institution movie. There will be dream sequences and lots of surrealism. This will be Chucky on drugs."
tranceguy
Niet per def onnodig. En btw dit is een vervolg, geen remake. Er komen teveel remakes, ben ik het mee eens, maar vooral teveel reboots, dat is nog erger!
tranceguy
Ik ben wel benieuwd naar deze hoor, trailer ziet er goed uit, vooral de RBT! Laat maar komen!
Glacius
Mijn bericht is al oud, toen was het nog niet duidelijk wat dit zou worden.

2019

Curse of Chucky