• 9.378.503 stemmen

The Texas Chainsaw Massacre (2003)

Horror | 98 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Marcus Nispel

Met onder meer: Jessica Biel, Jonathan Tucker en Erica Leerhsen

Releasedatum: 22 januari 2004

• Videoland Bekijk via Videoland

Plot The Texas Chainsaw Massacre

"What you know about fear...doesn't even come close."

Een groepje jongeren is op weg naar een concert, als ze onderweg een zwaar getraumatiseerd meisje oppikken dat even later zelfmoord pleegt. Ze besluiten een telefoon te zoeken en belanden bij het huis van de familie Hewitt en de kannibalistische moordenaar Leatherface, die met z'n kettingzaag vervolgens achter de jongeren aangaat.

Chainsaw

Inderdaad. Film moest het meer hebben van spanning dan van misselijkmakende, gore scènes. Of je moet heel weinig gewend zijn.

avatar van Hobbes

Hobbes

Hadden er maar wat meer gore scenes ingezeten. Dan was het mischien nog de moeite waard geweest. Want eng en spannend was het zéker niet.

avatar van V

V

Dank u

Chainsaw schreef:

daar ben ik het niet mee eens..juist andersom.

Aantal schrikeffecten was behoorlijk matig en ik vond zelf dat er wel wat misselijkmakende stukjes in voor kwamen. Volgens mij heb je of de oude versie gezien of ben je de hele film in slaap gevallen want de beginscene in de auto en het gedeelte in de kelder is toch niet echt smakelijk

Chainsaw

Ik zeg ook niet dat alle schrikeffecten even effectief waren, het ging mij erom dat de film qua gore en ranzigheid best wel meeviel. Tuurlijk was het soms lekker lomp en hard, maar om nu te zeggen dat de film misselijkmakend was, nee.

avatar van jassonn

jassonn

Vanaf wanneer is deze te huur?

avatar van Reinbo

Best aardige remake.

Maar het blijft betreurendswaardig dat de vrijwel alle spannende moderne horror films remakes of clonen zijn van een film uit 1974.

• 1937 berichten

heb hem op dvd al een tijdje

avatar van Big MM

Big MM

Hobbes dat commentaar van jou is toch niet serieus te nemen (als je LODR:3 een 3.5 geeft en een kleuterfilm als monsters inc. 5.0 geeft).

avatar van jassonn

jassonn

Dan heb jij Monsters Inc. zeker nog niet gezien?

avatar van pjotr

pjotr

Wat nou kleuterfilm ? (en hoe zit het met Pokemon?)

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

Big MM schreef:

Over kleuterfilms gesproken: vijf sterren voor alle Pokémon-films én Jaws: The Revenge?

Volgens mij is de uitdrukking van de pot die de ketel iets te verwijten had hier wel op z'n plaats ...

avatar van Big MM

Big MM

dat is alleen om zo'n film een beetje fantsoenlijk gem. te geven omdat niemand zo'n punt verdient (zelfs niet pokemon of Jaws:deel 2) maar dat snappen jullie toch niet.

avatar van Jordy

Jordy

Dat snappen we heel goed, maar daar zitten we hier absoluut niet op te wachten.

avatar van puck

puck

Big MM schreef:

Ach, je hebt gelijk, dat is wel heel erg zielig voor die films. Zullen we alle slechte films dan maar een fatsoenlijk gemiddelde gaan geven? :evil

Chainsaw

Ik ben overtuigd, Snitch'd krijgt 5 sterren!

avatar van bioscoopzaal

bioscoopzaal

En ik ben ineens fan van Wing Commander!

avatar van Diesel

Diesel schreef:

*Proest!*

avatar van puck

puck

BoordAppel snapt 'm niet.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Ow oeps , iets verder teruglezen de volgende keer, hehe. Baise-Moi is idd een meesterwerk, net als Gummo .

avatar van as

as

Ik ben nog steeds fan van "My little pony". My favo horror off all time.

as schreef:

Ik ben nog steeds fan van "My little pony". My favo horror off all time.

dat je die durft te kijken..!!

avatar van as

as

Je moet toch wat op eenzame zaterdagmiddagen. als er geen ruk op tv is. But I have seen and overcome!

avatar van Nouseforaname

Nouseforaname

Komt deze film op 18 mei ook uit op dvd in de winkels?? ik zit al te kijken op die websites van dvdverhuur winkels maar daar staat nog niet dat die uitkomt......

saske

ik denk niet dat deze voor 18 mei is.

avatar van Mighty M....

Mighty M....

Gewoon op 18 mei naar videoland gaan dan zul je 'm wel zien liggen. De films die online staan zijn meestal maar een kleine greep uit het hele a.

saske

ja maar de texas chainsaw is toch een redelijke grote titel voor videotheken.

in belgie komt hij alleszins de 18de niet uit.

saske

tja ik weet het niet meer, we zulle de 18de wel zien zeker.