Genre: Actie / Avontuur
Releasedatum: 22 april 2015
Bekijk via Disney+
Plot Avengers: Age of Ultron
"A new age has come."
The Avengers, een buitengewoon team van superhelden bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America, komt opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron echter het idee heeft dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt, lopen de zaken uit de hand.
- Trailer (YouTube)
- Avengers: Age of Ultron (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
- Kijk op meJane
Tony Stark / Iron Man
Thor
Bruce Banner / Hulk
Steve Rogers / Captain America
Natasha Romanoff / Black Widow
Clint Barton / Hawkeye
Ultron (stemrol)
Nick Fury
James Rhodes / War Machine
Pietro Maximoff / Quicksilver
Balotelli
In Film > Nieuws > The Avengers: Age of Ultron (2015):
Op de Comic Con is zojuist de titel bekend geworden van het vervolg op The Avengers.
Het 2e deel gaat Avengers: Age of Ultron heten.
Comic-Con: The Avengers Sequel Officially Titled Avengers: Age of Ultron - ComingSoon.net
Dat betekent maar 1 ding; Ultron is de bad-ass in dit deel !!!
mrwhite
Bakema NL
Hmmmm, Age of Ultron.....en Winter soldier in de nieuwe Captain America film met de goedkeuring van Ed Brubaker, dan ben ik erg benieuwd, klinkt allemaal goed.
AHWA
Nicholas
Eerste foto's van Quicksilver en Scarlet Witch zien er prima uit. Whedon's QS lijkt qua looks geslaagder uit te pakken dan die van Singer.
DVD-T
Eerste foto's Age of Ultron:
Eerste officiële foto's 'Avengers: Age of Ultron' - FilmTotaal filmnieuws
Metalfist
Met gemak de film van 2015 waar ik het meest naar uitkijk. Whedon is sowieso al één van mijn favoriete regisseurs en met de eerste Avengers wist hij één van mijn favoriete comic verfilmingen te maken. Hopelijk kan hij de wrange nasmaak van Singer zijn Quicksilver wegspoelen en eerlijk gezegd: daar twijfel ik niet aan.
Al blijf ik het wel vreemd vinden dat Ultron niet als villain voor de opkomende Ant-Man is gekozen.
AHWA
Episode VII kijk ik toch ook wel naar uit, hoor
Misschien dat er volgende week op Comic-Con al iets van beelden te zien zijn. Wat was er mis met Quicksilver in DOFP? Vond dat een van de betere en zeker de leukste stukken aan die film.
Metalfist
Ik vond zijn design niet zo schitterend en de scène die iedereen roemt vond ik werkelijk abominabel slecht. En vanwege Fox wordt het personage sowieso al in zijn wortels genekt dus het is meer de combinatie van Fox en Singer die ik uitgewist wil zien worden. Voor de rest wel een leuke film hoor, die DOFP
Naomi Watts
Quicksilver was iddn iet best in DofP, ook maar erg infantiele inbreng ook, deze Quicksilver lijkt iig een stevige upgrade. Hopelijk wordt het beter dan het eerste deel. Wel een dijk van een actrice in Olsen maar verwacht er niet al te veel van. Whedon en ik zijn geen goede vrienden.
Metalfist
Ik heb je recensie van de vorige er nog eens bij gepakt, maar ik vrees er eerlijk gezegd voor
Metalfist
Hawkeye ziet er niet uit, maar wel Vision (!) in de linkerbovenhoek
marvelfreak85
Interviews van San Diego's Comic-con nu wachten dat de teaser wat ze daar hebben laten zien uitlekt.
schram101
Prima trailer. Het niveau van deel 1 lijkt me onhaalbaar, maar dit zal ongetwijfeld weer stoer worden!
Lekkere trailer. Duister, zoals ik dat fijn vind bij de moderne comicverfilmingen. Hoop dat de bad guy een beetje de kans krijgt de boel te slopen en te doden. Zeker dat laatste komt te weinig voor, meestal worden burgers en soldaten net gered voor ze eraan gaan. En da's saai.
Nicholas
Niet een heel spannende trailer, maar die heb ik voor deze film ook niet nodig. Ik ga hem toch wel zien.
Ben het meest benieuwd naar Scarlet Witch, hoewel men de backstory dus wijzigt.
Al DeNiro
Loki & Citauri waren training voor Avengers, nu begint pas echte werk tegen Ultron die een soort slimmere en sterkere Terminator is. Als ik de teaser goed heb begrepen, kan hij ook andere robots sturen. Verder ziet alles er veel donkerder en minder humoristisch uit. Ik kan niet wachten.
Vitruvian
Ik had eigenlijk gehoopt dat Thanos een rol zou spelen in de volgende film van de Avengers. Aangezien je Thanos ook helemaal op het einde voorbij zag komen van de vorige film en ook een aantal keer in de film Guardians of the Galaxy. Jammer hoor.... Maar dit kan altijd nog gebeuren natuurlijk
(Edit) Wat meer op internet gezocht en het zou zo maar kunnen gebeuren wat ik hierboven heb getypt.
kevinverwijst
Had het volgende ergens op internet gelezen:
Thanos wordt de schurk in Avengers: Infinity Wars Part 1 (2018) en Part 2 (2019)
De Avengers die hierin voorkomen zullen zijn: Iron Man, Hulk, Thor, Captain America, Black Widow, Ant-Man, Wasp, Doctor Strange, Hawkeye, de Guardians of the Galaxy, Black Panther, Captain Marvel, Scarlet Witch, Quicksilver, Falcon en Nick Fury (als dit onder een Avenger valt)
En waarschijnlijk nog meer. Weet niet wat er allemaal nog meer uit gaat komen voor 2018.
John Church
Vond de lichte toon van vroeger veel leuker. Niet vervelend bedoeld, maar ik verwacht er niet veel van. Alles moet zo donker. Wat ik het jammere vind is dat ze je binnenhalen met een bepaalde premise, zoals licht verteerbaar, Die Hard/Lethal Weapon-achtig vermaak, dus een smakelijke mix van komedie en vanaf fase 2 werd alles anders. Dat vind ik dus niet leuk. Weet je waarom duister (voor mij) niet werkt? Het verliest zijn kracht. Als alles duister is wordt je gewoon murw gebeukt door alle bedreigingen etc. en ik wordt er gewoon moe van. Dat had ik ook bij Cap 2. Met humor is dat niet. Humor blijft altijd fris, je moet er altijd om lachen en de grappen zijn altijd anders, anders is het niet leuk. Zie fase 1 van Marvel. Ben van plan om alles te skippen behalve deze, Cap 3 (omdat Iron Man erin zit), Guardians 2 en de laatste twee Avengers. Vrees niet, als ik deze film (en andere van Marvel) een onvoldoende wil gaan geven heb ik me voorgenomen niet te stemmen. Ik heb namelijk het idee dat het een ontwikkeling is die ik niet begrijp, omdat iedereen het ogenschijnlijk geweldig vindt (vooral Cap 2 wordt geprezen door critici). Mijn stem voor Cap 2 verwijder ik bij deze ook.
Naomi Watts
Vitruvian
Had het volgende ergens op internet gelezen:
Er is nog een hele lijst aan Marvel films wat nog moet uitkomen. Waaronder dus ook: Avengers: Infinity Wars Part 1 (2018) en Part 2 (2019)
Ik ben benieuwd.

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Animatie / Actie, 2018

7th Heaven
Drama / Romantiek, 1927
kunstmatige intelligentieseoul, zuid-koreavervolgsuperheldgebaseerd op stripgoed tegen kwaadsuperhero teamduringcreditsstingermarvel cinematic universe (mcu)fictitious country3devil robotdon cheadleandy serkis