Genre: Actie / Avontuur
Releasedatum: 22 april 2015
Bekijk via Disney+
Plot Avengers: Age of Ultron
"A new age has come."
The Avengers, een buitengewoon team van superhelden bestaande uit Iron Man, Incredible Hulk, Black Widow, Thor, Hawkeye en Captain America, komt opnieuw samen om de strijd aan te binden tegen Ultron, een intelligente robot. Ultron is een creatie van Tony Stark, die deze zelfbewuste robot samen met een legioen drones ontworpen heeft om het werk van de Avengers te vergemakkelijken. Wanneer Ultron echter het idee heeft dat de mens de grootste bedreiging voor vrede en geluk vormt, lopen de zaken uit de hand.
- Trailer (YouTube)
- Avengers: Age of Ultron (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
- Kijk op meJane
Tony Stark / Iron Man
Thor
Bruce Banner / Hulk
Steve Rogers / Captain America
Natasha Romanoff / Black Widow
Clint Barton / Hawkeye
Ultron (stemrol)
Nick Fury
James Rhodes / War Machine
Pietro Maximoff / Quicksilver
Uier
- 2006 berichten
Mijn stem voor Cap 2 verwijder ik bij deze ook.
Waarom? Als je een film uit minder goed ervaart, mag de beoordeling toch ook wel navenant zijn.
Zo vond ik deel 2 veel amusanter dan deel 1.
Hoop dat Ultron in die stijl door pakt.
Seam
John Church
Zo vond ik deel 2 veel amusanter dan deel 1.
Hoop dat Ultron in die stijl door pakt.
Nou ik doe dat vooral omdat ik denk dat het aan mij ligt dat ik de films niet meer zo leuk vind. De films zelf zijn kwalitatief gewoon goed hoor, maar ik keek vooral naar Marvel vanwege het vrolijke en onzinnige ervan, de humor om het zo maar eens te zeggen. Maar Marvel gaat nu juist de ''duistere'' kant op die u zo leuk vindt. Ik zelf vind dat niets. Maar tegelijkertijd denk ik dat ik minder recht van spreken heb omdat ik nooit een stripboek gelezen heb, en die zijn soms ook ''duister''. Daarom kan ik beter niet stemmen op iets waar ik de sub-cultuur die eromheen hangt niet goed van begrijp. Daarbij komt dat de meeste mensen het een verbetering vinden en ik een van de weinigen ben die de vrolijkere sfeer prefereert. Daarom wil ik het stemgemiddelde niet omlaag brengen, omdat ik denk dat ik het gewoon niet begrijp.
Nick Theunis
AHWA
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAt een vette trailer.
Beste film van 2015. Hands down. Nu al.
Naomi Watts
Mehhhhhhh. Alles wat er mis is met de hedendaagse filmindustrie in één trailer.
Leland Palmer
Mehhhhhhh. Alles wat er mis is met de hedendaagse filmindustrie in één trailer.

Ziet er echt verschrikkelijk uit.
Shining
O/T weet iemand wanneer de Agents of Shield dvd box uitkomt in Nederland. In navolging van de Avengers zou ik deze vraag willen zien.
misterfool
Worden jullie superheldenliefhebbers niet moe van deze commerciële uitpersing?
Als het met zo veel liefde voor het source-materiaal wordt gemaakt? Nee hoor, laat ze maar komen! Ik snap daarnaast wel dat het niet iedereen zijn ding is.
Als er ook een 2D versie draait....dan pak wel een Matineetje....,
Pathé Nederland pakt hem alleen in 3D en IMAX 3D mee, zag ik voorbijkomen op Twitter.
HALVE TAMME. (moderator series)
Film kijken met een 3D bril, ik kan er niet aan wennen. De hele tijd zo een ding op je gezicht, ik
ervaar dat als zwaar irritant.Helaas zal de bezichtiging van Avengers: Age of Ultron (2015) voor
mij dan ook niet plaats vinden in de bioscoop.
Ik heb ook liever 2D, ben blij als deze hype voorbij is. Hoewel de technieken gelukkig wel beter (rustiger voor het oog) worden.
eppo349
mij dan ook niet plaats vinden in de bioscoop.
Gelukkig voor mij hebben ze in Antwerpen altijd ook een 2D versie draaien.
betreffende bioscoop zal ik dan als zeer fijn & prettig ervaren
Imaginethat
Ik verheug me erg op deze film.
Heb alle op zich zelf staande films van de superhelden ook gezien.
Alle personages hebben hun eigen charme, dus ik denk niet dat het ooit gaat vervelen.
Trailer ziet er leuk uit, zal niet veel anders worden dan het eerste deel.
Zeker nu ik gehoord heb dat in ieder geval de Fantastic Four ook te zien zal zijn met Iron man en co. zie ik nog veel potentie in The Avengers.
horizons
Waar komen die stemmen eigenlijk vandaan.
En ik snap de hype nog steeds niet. Deel een was al niet veel bijzonders.
AHWA
Tickets binnen. 25 april ga ik hem zien. Dat wordt weer genieten.
rcuppen79
Dat dacht ik ook al. Deze film gaat volgende week pas in première en naar mijn weten zijn er nog geen voorvertoningen geweest.
martijnk
betreffende bioscoop zal ik dan als zeer fijn & prettig ervaren
Beste bioscoop
Ik vraag me alleen af ik kreeg een mailtje van Kinepolis voor volgende week 22 april, maar dat is alleen voor beide Avengers en een Marvel marathon. Ik vraag me af wanneer Avengers los in de verkoop gaat inclusief 2D, want idd 3D kan mij ook gestolen worden.
Number23
Worden jullie superheldenliefhebbers niet moe van deze commerciële uitpersing?
Wat wel jammer is, is dat er altijd zoveel personages in een film gestopt moeten worden. Waar zijn de good old days waarin Spider-Man alleen maar af hoefde te rekenen met Dr. Octopus?? 1 superheld(en-team) vs 1 badguy is ruim voldoende.
Achjah, smullen wordt het sowieso wel...
Zwolle84
En dan hebben we ook nog Daredevil, ook al is dat een serie.
Maar hoe zit het nu met die nieuwe Fantastic Four-film? Is het wel of niet Marvel? De personages komen uit hun universum, maar ze communiceren zelf de film helemaal niet.
Captain Pervert
Haha, zelfs in de trailer was de product placement al zichtbaar (Samsung Galaxy)
Number23
En dan hebben we ook nog Daredevil, ook al is dat een serie.
Zwolle84
Dank je! Hoort hij qua universe dan in de onderste categorie op deze pagina, Movies | Marvel.com, tussen de oorspronkelijke FF's?

Avengers: Doomsday

Avengers: Infinity War
2018

The Avengers
2012

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Fantasy / Avontuur, 2009

Spider-Man: Into the Spider-Verse
Animatie / Actie, 2018

7th Heaven
Drama / Romantiek, 1927
kunstmatige intelligentieseoul, zuid-koreavervolgsuperheldgebaseerd op stripgoed tegen kwaadsuperhero teamduringcreditsstingermarvel cinematic universe (mcu)fictitious country3devil robotdon cheadleandy serkis