Nicolas Winding Refn

Geboren:
29 september 1970 (46 jaar)
Kopenhagen (Denemarken)

Er staan 10 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 8994 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,40 sterren. De standaardafwijking van deze stemmen is 0,96.

nr. 12 in de top 100 regisseurs

Filmografie

3,55 (471)
Pusher (1996)
3,34 (139)
Bleeder (1999)
3,27 (271)
Fear X (2003)
3,67 (316)
Pusher II (2004)
Alternatieve titel: With Blood on My Hands: Pusher II
3,66 (257)
Pusher 3 (2005)
Alternatieve titel: I'm the Angel of Death: Pusher III
3,06 (885)
Bronson (2008)
2,98 (778)
Valhalla Rising (2009)
3,64 (4043)
Drive (2011)
2,98 (1221)
Only God Forgives (2013)
3,32 (613)
Neon Demon, The (2016)