Nicolas Winding Refn

Geboren:
29 september 1970 (46 jaar)
Kopenhagen (Denemarken)

Er staan 10 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 9085 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,40 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,96

Filmografie

3,55 (475)
Pusher (1996)
3,35 (140)
Bleeder (1999)
3,27 (271)
Fear X (2003)
3,67 (319)
Pusher II (2004)
Alternatieve titel: With Blood on My Hands: Pusher II
3,66 (260)
Pusher 3 (2005)
Alternatieve titel: I'm the Angel of Death: Pusher III
3,06 (891)
Bronson (2008)
2,99 (781)
Valhalla Rising (2009)
3,64 (4062)
Drive (2011)
2,98 (1228)
Only God Forgives (2013)
3,32 (658)
The Neon Demon (2016)