menu

Joon-ho Bong

mijn gemiddelde
3,25 (3409)
3409 stemmen

Geboren:
14 september 1969 (49 jaar)
Seoul (Zuid-Korea)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3409 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,25 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

  • 3,05 (44)
    Flandersui Gae (2000)
    Alternatieve titel: Barking Dogs Never Bite
  • 3,64 (501)
    Salinui Chueok (2003)
    Alternatieve titel: Memories of Murder
  • 3,03 (650)
    Gwoemul (2006)
    Alternatieve titel: The Host
  • 2,87 (62)
    Tokyo! (2008)
  • 3,49 (272)
    Madeo (2009)
    Alternatieve titel: Mother
  • 3,16 (1441)
    Snowpiercer (2013)
    Alternatieve titel: Snow Piercer
  • 3,36 (439)
    Okja (2017)
    Alternatieve titel: 옥자
  • Parasite (2019)