menu

Joon-ho Bong

mijn gemiddelde
3,25 (3343)
3343 stemmen

Geboren:
14 september 1969 (48 jaar)
Seoul (Zuid-Korea)

Er staan 7 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3343 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,25 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,79

Filmografie

  • 3,03 (43)
    Flandersui Gae (2000)
    Alternatieve titel: Barking Dogs Never Bite
  • 3,64 (493)
    Salinui Chueok (2003)
    Alternatieve titel: Memories of Murder
  • 3,04 (646)
    Gwoemul (2006)
    Alternatieve titel: The Host
  • 2,85 (62)
    Tokyo! (2008)
  • 3,49 (270)
    Madeo (2009)
    Alternatieve titel: Mother
  • 3,16 (1412)
    Snowpiercer (2013)
    Alternatieve titel: Snow Piercer
  • 3,37 (417)
    Okja (2017)
    Alternatieve titel: 옥자