menu

Joon-ho Bong

mijn gemiddelde
3,29 (3707)
3707 stemmen

Geboren:
14 september 1969 (50 jaar)
Seoul (Zuid-Korea)

Er staan 8 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3707 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,29 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,80

Filmografie

  • 3,08 (44)
    Flandersui Gae (2000)
    Alternatieve titel: Barking Dogs Never Bite
  • 3,65 (520)
    Salinui Chueok (2003)
    Alternatieve titel: Memories of Murder
  • 3,04 (656)
    Gwoemul (2006)
    Alternatieve titel: The Host
  • 2,88 (66)
    Tokyo! (2008)
  • 3,49 (282)
    Madeo (2009)
    Alternatieve titel: Mother
  • 3,16 (1477)
    Snowpiercer (2013)
    Alternatieve titel: Snow Piercer
  • 3,34 (462)
    Okja (2017)
    Alternatieve titel: 옥자
  • 3,97 (200)
    Gisaengchung (2019)
    Alternatieve titel: Parasite