?

Henry Levin

mijn gemiddelde
3,07
312 stemmen

Geboren:
5 juni 1909
Trenton (Verenigde Staten)

Overleden:
1 mei 1980 (70 jaar)
Verenigde Staten

Er staan 46 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 312 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,07 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,78

Filmografie

2,75 (2)
Cry of the Werewolf (1944)
Alternatieve titel: Daughter of the Werewolf
2,00 (1)
I Love a Mystery (1945)
2,00 (1)
The Devil's Mask (1946)
3,12 (8)
Night Editor (1946)
Alternatieve titel: The Trespasser
2,83 (3)
The Corpse Came C.O.D. (1947)
3,33 (33)
The Man from Colorado (1948)
3,00 (1)
The Mating of Millie (1948)
3,00 (1)
Mr. Soft Touch (1949)
Alternatieve titel: House of Settlement
3,50 (4)
Convicted (1950)
2,50 (1)
The Flying Missile (1950)
Alternatieve titel: The Flying Fish
2,00 (1)
The Petty Girl (1950)
Alternatieve titel: Girl of the Year
3,00 (1)
The Family Secret (1951)
3,43 (7)
Two of a Kind (1951)
2,94 (8)
Belles on Their Toes (1952)
Mister Scoutmaster (1953)
Alternatieve titel: Mr. Scoutmaster
4,50 (1)
The President's Lady (1953)
2,50 (2)
Three Young Texans (1954)
The Dark Avenger (1955)
Alternatieve titel: The Warriors
2,67 (3)
April Love (1957)
1,00 (1)
Bernardine (1957)
3,33 (6)
The Lonely Man (1957)
A Nice Little Bank That Should Be Robbed (1958)
Alternatieve titel: How to Rob a Bank
2,00 (2)
Holiday for Lovers (1959)
3,34 (119)
Journey to the Center of the Earth (1959)
Alternatieve titel: Trip to the Center of the Earth
2,64 (7)
Where the Boys Are (1960)
4,50 (1)
Le Meraviglie di Aladino (1961)
Alternatieve titel: The Wonders of Aladdin
3,33 (3)
If a Man Answers (1962)
2,81 (8)
Come Fly with Me (1963)
3,00 (22)
Genghis Khan (1965)
3,27 (11)
Murderers' Row (1966)
2,40 (5)
Se Tutte le Donne del Mondo (1966)
Alternatieve titel: Kiss the Girls and Make Them Die
2,68 (14)
The Ambushers (1967)
Alternatieve titel: Matt Helm en de Verdrukkers
2,21 (12)
The Desperados (1969)
1,50 (5)
That Man Bolt (1973)
2,50 (1)
The Treasure Seekers (1979)
Alternatieve titel: Jamaican Gold