• 9.472.463 stemmen

Geregisseerd door: Potsy Ponciroli

Met onder meer: Alan Ritchson, Shailene Woodley en Pablo Schreiber

Releasedatum: 30 juli 2026

Plot Motor City

In het Detroit van de jaren 70 valt John Miller voor Sophia, de vriendin van een lokale gangster. Deze is daar uiteraard niet opgezet mee en zet een klus in gang om Miller erin te luizen. Zijn plan werkt waarop laatstgenoemde in de gevangenis belandt. Daar zint hij op wraak.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Gisteren gezien in Unlimited Night. Voor mij een hit and miss.

Weet niet of het een spoiler is maar er wordt in de film bijna niet gepraat. Een bewuste keuze uiteraard die mijns inziens verkeerd uitpakt. Je hoort dus vooral muziek en omdat de film zich afspeelt in de jaren 70 zijn het vooral 70's rock songs, wat ik zelf wel leuk vind... Maar het is te weinig om te film echt te dragen.

Het verhaal is mede hierdoor minimaal en verder ziet het er wel prima uit maar toch bleef ik teleurgesteld uiteindelijk.

avatar van Daan258

Daan258

pffff. Wat een verschikking!

Gisteravond tijdens de Unlimited Night bij Pathé Motor City gezien. Mijn verwachtingen waren niet bijzonder hoog, maar ook zeker niet laag. Van tevoren wist ik al dat de film weinig dialoog zou bevatten en vooral moest leunen op de beelden en de muziek. Dat kan geweldig werken, maar helaas totaal niet in dit geval.

Sterker nog, op sommige momenten werd het gewoon ongemakkelijk om naar te kijken. De lange stiltes voegden voor mij nauwelijks spanning of emotie toe en zorgden er vooral voor dat de film stroperig aanvoelde. Alsof dat nog niet genoeg was, werd er ook overdreven veel gebruikgemaakt van slow motion. In de juiste context kan dat een actiescène juist krachtiger maken, maar hier leek het alsof om de paar seconden weer een shot werd vertraagd. Het haalde alle vaart uit de film en maakte de toch al trage speelduur nog langzamer.

Het verhaal wist me geen moment te grijpen en ook de actie was veel te weinig indrukwekkend om dat te compenseren. Af en toe zaten er prachtige beelden tussen, maar mooie cinematografie alleen is voor mij niet genoeg om een film te dragen.

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat ik zo teleurgesteld zou zijn. Wat voor mij een spannende, sfeervolle film had kunnen zijn, voelde uiteindelijk als een lange, trage zit waarin ik steeds vaker op mijn telefoon keek hoe laat het was. Helaas een grote misser en absoluut geen aanrader.

avatar van zemmel

zemmel

Er wordt inderdaad bijna niet gepraat en op een gegeven moment begon het vervelend te worden. In het begin denk je nog dat het een soort Sin City achtige film wordt, maar daar blijft het dan ook bij.

Had meer ingezeten. Nu voelt het als een hele lange zit die je verwachtingen doen teleurstellen. Jammer!

avatar van schumacher

schumacher

Niks voor mij. Slaan totaal de plank mis.

Sloeg nergens op.

Ze zeggen dus praktisch niks, wat het zeer saai maakt.

Pas op: ik heb zo 1 film gezien met een dacht ik killer sante of wat het ook was, maar die was boeiender en heb ik dachtk een 3.5 nog gegeven.

Deze film is daardoor een veel te lange zit voor mij.

Deze film wie der zijn geld aan zou hangen, geldverspilling wat mij betreft.

avatar van DreamTech

DreamTech

vond de film niet verkeerd OK bijna geen woord in gesproken maar de film verteld zichzelf lekkere oude muziek uit de jaren 70 en doorlopend andere muziek nou ja heb hem gezien en dat was het

avatar van jadolino

jadolino

Een film hoeft geen woorden te hebben om te dragen. Zoals deze. We hebben genoten. Mijn vriendin zei nog : hier wordt een stukje filmkunst getoond en als me dit aanzet om dit te schrijven dan is het meer dan geslaagd.