Denis Villeneuve

mijn gemiddelde
3,68
8577 stemmen

Geboren:
3 oktober 1967 (49 jaar)
Trois-Rivières (Canada)

Er staan 10 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 8577 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,68 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,74

Filmografie

3,00 (1)
Cosmos (1996)
3,50 (8)
Un 32 Août sur Terre (1998)
3,00 (26)
Maelström (2000)
Alternatieve titel: Maelstrom
3,51 (68)
Polytechnique (2009)
3,78 (1305)
Incendies (2010)
3,91 (3191)
Prisoners (2013)
3,30 (1211)
Enemy (2013)
3,56 (1413)
Sicario (2015)
3,51 (1354)
Arrival (2016)