Philip Kaufman

mijn gemiddelde
3,20
3598 stemmen

Geboren:
23 oktober 1936 (80 jaar)
Chicago (Verenigde Staten)

Er staan 12 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 3598 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,20 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,83

Filmografie

1,00 (3)
Fearless Frank (1967)
3,60 (5)
The White Dawn (1974)
3,62 (334)
The Wanderers (1979)
3,57 (350)
The Right Stuff (1983)
Alternatieve titel: De Pure Klasse
2,63 (89)
Henry & June (1990)
2,88 (616)
Rising Sun (1993)
3,35 (311)
Quills (2000)
2,68 (753)
Twisted (2004)
2,64 (37)
Hemingway & Gellhorn (2012)