• 9.372.253 stemmen

Genre: Komedie / Fantasy

Geregisseerd door: Philip Kaufman

Met onder meer: Jon Voight, Monique van Vooren en Severn Darden

Plot Fearless Frank

"The most incredible new comedy ever laughed at!"

Een gekke professor ontwikkelt een formule om de perfecte superheld te maken. Uit zijn experimenten ontstaat Frank, een gelikte en professionele misdaadbestrijder. Helaas is Frank's aartsvijand ook niet de minste: False Frank, in elk opzicht de tegenpool van onze held. De echte Frank zal diep in zijn onderbewustzijn moeten graven om False Frank te kunnen verslaan.

avatar van niethie

niethie

Best grappig dat haast niemand deze film heeft gezien, heb ooit een keer een ex-rental videoband ergens op een rommelmarkt gevonden en het verhaal klonk wel geinig en het feit dat Voight die ik al kende uit het geniale Midnight Cowboy (hier in zijn debuut) meespeelde maakte me wel een beetje nieuwschierig maar toen ik hem destijds zag was ik er gewoon van in slaap gevallen zo slecht vond ik hem, heb hem zonet nog maar eens een kans gegeven en ik vond hem nog steeds verschrikkelijk. Ik heb een hoop slechte films gezien in mijn leven maar dit is toch wel het toppunt, misschien wel de slechtste film ooit, de gehele speelduur is de film zo verschrikkelijk saai, dom en slaapwekkend dat je gewoon spontaan zin zou krijgen om hem zo uit te zetten, eigenlijk valt er geen enkel positief punt over deze film te vermelden, rommelige montage, uber slechte acteerprestaties (zelfs van voight) de humor (als je dat al humor kunt noemen) is zo stom dat zelfs een klein kind het flauw zou vinden om over de voice over nog maar niet te spreken. Al met al een verschrikkelijke film die niet eens onder de noemer film zou mogen vallen hij is zelfs niet leuk als je hem op een korrel zout neemt, er zit voor mij dan ook niets anders op dan deze film het laagste van het laagste te geven-

0,5 sterren.

avatar van handelaar