menu
Apocalypse: La 1ère Guerre Mondiale (2014)
4,46(23)

Apocalypse: La 1ère Guerre Mondiale

Deze week is Apocalypse: La 1ère Guerre Mondiale toegevoegd aan het Nederlandse aanbod van Netflix. De film, met de stem van François Arnaud, is geregisseerd door Isabelle Clarke en Daniel Costelle.

Er is 23 keer gestemd op deze film, met een gemiddelde van 4,46 sterren.

Ibiza (2018)
2,12(12)

Ibiza

Ibiza, geregisseerd door Alex Richanbach en met met Gillian Jacobs, Richard Madden en Vanessa Bayer, is sinds deze week ook te zien op Netflix.

avatar van JordidjJordidj Ik zag deze op de voorpagina en ik dacht, kom, laat ik met zero verwachtingen een film ingaan. Nou, wat een vervelende en bij vlagen zeer tenenkrommende movie is dit zeg. Alle clichés op een hoopje gegooid... [lees bericht]
El Cuaderno de Sara (2018)
3,58(6)

El Cuaderno de Sara

Ook El Cuaderno de Sara is in de afgelopen week toegevoegd aan Netflix. De film, met Belén Rueda, Marian Álvarez en Iván Mendes, is geregisseerd door Norberto López Amado.

avatar van knusse stoelknusse stoel Prima film met spannend verhaal. Zuster gaat op zoek naar andere zuster, die al twee jaar vermist is in de Congo. Ze is ontvoerd door een groep die het land terroriseren en erg gewelddadig zijn. Na de nodige avonturen... [lees bericht]

Alle films die recent in Nederland aan Netflix zijn toegevoegd:

tv-series op TvMeter.nl tekstweergave | grafisch