• 9.370.003 stemmen

Ontwikkeld door: John McKeever, Shane Gillis en Steve Gerben

Met onder meer: Shane Gillis, Steve Gerben en Chris O'Connor

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 23 mei 2024

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Tires

In Valley Forge, de autowerkplaats van zijn vader, probeert de ongelukkige manager Will de klantenservice te verbeteren en de winst te vergroten, terwijl hij zijn lastige neef in bedwang probeert te houden. Om de verkoop te stimuleren doorlopen ze een reeks onbezonnen plannen, van de gekste slogans tot een bikini carwash. Ondertussen wordt Will achter de schermen in de gaten gehouden door zijn vader.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een Tires seizoen 3?

Meningen over Tires

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

zaterdag 9 augustus 2025
Tires seizoen 2 Opnieuw erg gelachen. Geen idee in hoeverre 'Tires' improvisatiecomedy is, maar het werkt aanstekelijk dat de acteurs zo overduidelijk plezier met elkaar hebben. Je ziet ze zo vaak met elkaar lachen en dollen. Het tweede seizoen is iets grootschaliger opgezet met dramatische verhaallijnen, verschillende cameo's en een serieuze opbouw naar een heuse climax. Will krijgt het weer flink te verduren met Shane's ontregelende fratsen. Bijrollen als Cal en Kilah krijgen ook meer eigen verhaallijnen, zelfs de viezige Dave ontpopt zich tot een sympathieker personage. Ik heb zin in het derde seizoen.
avatar van MovieMac

MovieMac

maandag 23 september 2024
Tires seizoen 1 Het komt wat langzaam op gang, maar na 2 afleveringen bleef ik toch haken. Wat een ongelofelijk flauwe humor, maar dat is soms best wel eens lekker ontspannend op zijn tijd. Shane is echt een prachtig karakter. Verwacht er niet teveel van en je zal mogelijk toch nog verrast worden.