• 9.384.382 stemmen

The Expendables 3 (2014)

Actie / Avontuur | 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Genre: Actie / Avontuur

Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)

Geregisseerd door: Patrick Hughes

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren

Releasedatum: 14 augustus 2014

Plot The Expendables 3

"New team. New attitude. New mission."

Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.

DiDa

Lundgren stal de show in EX1!

avatar van The Oceanic Six

Lundgren was inderdaad geweldig. Zijn rol in deel 2 was helaas wat beperkt.

Alle plannen rond deel 3 spreken wel erg aan. Ben geen Seagal fan, maar hij hoort ergens wel een (wel een klein!) rolletje in deel 3 te krijgen. En ook op Chan, Snipes en Gibson hoop ik van harte. Dan hebben ze toch wel bijna iedere fatsoenlijke 80's en 90's held erin gekregen. Van de moderne ploeg zou ik The Rock ook nog wel erbij willen. Imposante kerel die het best leuk doet.

Ik las overigens van de week dat Willis en Schwarzenegger nog niet zijn bevestigd. Ik mag toch aannemen dat zij weer mee doen en dan ook met een grote rol? Arnold moet eens in de hoofdrol mee gaan doen. Ik denk dat het publiek toch vooral voor hem komt.

avatar van Lefgozer

Lefgozer

DiDa schreef:

Lundgren stal de show in EX1!

Wou echt precies hetzelfde posten toen ik het nieuws las. Dolph is een baas!

DiDa

Ik hoop eigenlijk dat Seagal wel een grotere rol heeft. Ik wil hem zo graag nog eens in een gave vechtscene zien waarin hij een aantal bad guys tegelijk tegen de vloer ramt...

Zo gaaf zijn als men in EX3 een bar vechtscene erin stopt voor Seagal. Dat is toch een beetje zijn trademark.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

blackcat13 schreef:

Ik heb liever dat ze die interviewster erin stoppen. Wat een schatje!

Wat een waardeloze interviewster haha. Goed nieuws van Mel in ieder geval. Zou geweldig zijn als hij de bad guy zou spelen. Op een 'baddere' rol van Lundgren zit ik niet zo te wachten. Zie liever Schwarzenegger in een langere en serieuzere rol.

dutchtuga schreef:

Zie liever Schwarzenegger in een langere en serieuzere rol.

Ja, dat mag onderhand wel eens. Van een cameo (Ex1) naar een bijrol (Ex2) naar een hoofdrol (Ex3) zou een mooie opbouw zijn. En dan gewoon samen in team Stallone. Dan hebben we gewoon de hele film oneliners tussen die 2

avatar van Lefgozer

Lefgozer

DiDa schreef:

Lijkt me ook wel wat. Misschien dat hij à la The Raid en Dredd ergens bovenin een gebouw zit in een bar. En dan daagt hij via telefoon en luidsprekers in het gebouw The Expendables uit om een potje te komen knokken. Dan kan ie ook nog even shinen met die zwoele fluisterstem van hem (no homo). Oh, en hij moet natuurlijk wel zijn lange zwarte leren jas aan hebben!

avatar van The Oceanic Six

Ach, Cage is wel te missen denk ik. Zie hem niet echt als actieheld. Al mag hij van mij best mee doen.

Zit Mickey Rourke er nou trouwens in?

The Oceanic Six schreef:

Zit Mickey Rourke er nou trouwens in?

Zit erin. Althans, volgens Sylvester Stallone wel. Maar met dit Nicolas Cage nieuwtje wordt wel weer bewezen dat niks ooit zeker is...

DiDa schreef:

Dat zou zeker een gaaf idee zijn! Bijvoorbeeld dat de Expendables nieuwe mensen moeten recruiteren om het tegen Gibson op te nemen. Ze gaan naar hun bar waar ze altijd rondhangen en komen daar Seagal tegen, een ex-special agent (leuke link naar zijn films waar hij altijd een "ex-special agent/marinier/agent etc." speelt) die nu net als hen een badass huurling is. Ze treffen hem aan net wanneer hij Statham's meisje probeert te versieren (met zijn zwoele stem ) Statham natuurlijk pissed, valt Seagal aan maar Seagal vecht terug en begint Statham te ownen. Couture en Crews komen Statham te hulp maar zelfs tegen deze 3 vechtersbazen staat Seagal zijn mannetje en dreigt zelfs van hen te winnen. Stallone, die dit allemaal aanziet en uiteraard machtig mooi vind, onderbreekt het gevecht en vraagt Seagal zich bij hen toe te voegen. Seagal weigert uiteraard vanwege zijn ego, hij vind hen te min (leuke knipoog naar zijn real life ego, maar zou hij daar genoeg zelfspot voor hebben?) maar wanneer hij hoort dat het om Gibson gaat heeft hij ineens wel interesse... dus voegt hij zich bij het team, maar er blijft spanning tussen hem en Statham. Zoiets zou toch wel mooi zijn!

Zeker!

avatar van mrwhite

mrwhite

Het zou echt geflipt zijn moest het werkelijk zo zijn blackcat13

DiDa

Ik snap er echt helemaal niets meer van.

Donderdagochtend zegt Nicolas Cage in een interview dat hij NIET in EX3 zit. "Ze hebben me niet benaderd, en het zou ook onwaarschijnlijk zijn als ik erin zou zitten", aldus Cage.

Donderdagavond wordt Stallone geinterviewed tijdens de screening van Escape Plan op Comic Con. Vervolgens zegt hij doodleuk: We hebben Wesley Snipes, Nicolas Cage....enz enz

WTF?

Wat wel raar was is dat hij in het lijstje namen Steven Seagal niet noemde. Maar goed hij noemde dan ook niet iedereen. Ik hoop wel dat hij erin zit. Ondanks wat iedereen van hem denkt. Hij hoort erbij....

avatar van Film Pegasus

Misschien is één van beide interviews al wat ouder en ondertussen gedateerd?

DiDa

Nee de video van Cage is van 17 juli.

Hier is de video trouwens:

YouTube - Nicolas Cage Turns Down Expendables 3

DiDa

Update: Seagal's status op imdb is veranderd van "rumored" in officieel. Nu is imdb niet zo betrouwbaar, maar toch...

DiDa

Wat ook raar is: nergens wordt gesproken over Terry Crews en Randy Couture. Ze staan niet eens bij de cast list op imdb...zouden ze er niet in zitten?

blackcat13

Zoals je zelf al zegt is IMDB, net als Wikipedia, echt niet betrouwbaar. Zou daar dus niets van aantrekken. Wat betreft Nicolas Cage, dat is wel vreemd. Wellicht mag Cage volgens zijn contract niet verklappen dat hij in de film zit, en heeft Sly zijn mond voorbij gepraat.. het lijkt mij heel erg sterk dat Sly zegt Cage te hebben, terwijl Cage beweerd echt nooit benaderd te zijn.. als hij nooit benaderd zou zijn zou Sly dat toch nooit zeggen. Dus 1 van de twee liegt gewoon zwaar en het lijkt mij waarschijnlijker dat Cage liegt.

Wat betreft Seagal, ik hoop echt dat hij erin zit eigenlijk..

Sly zei ook 5 totaal onbekende nieuwe gasten in de film te hebben.. daar loop ik niet echt voor warm, maar ik laat me maar verrassen en vertrouw op hem.

avatar van mrwhite

mrwhite

Die onbekende nieuwe cast kan mss leuk worden voor de toekomst wie weet. En laat ons er idd van uit gaan en hopen dat Cage erbij zit.

Terry Crews bevestigd Milla Jovovich tijdens Comic Con:

YouTube - Comic-Con- Terry Crews on Mila Jovovich Joining Expendables 3

blackcat13

Nice filmpje. Maar misschien heeft hij ook alleen nog maar dat gerucht op internet gelezen en basseert zijn antwoord daar vanuit? Op dit moment neem ik niks meer voor waarheid aan tot het door de studio zelf in een persbericht is bevestigd.. en zelfs dan alleen wanneer het filmen begint/begonnen is.

Nieuwe tweet van Stallone:

Ronda Rousey will show championship form in Expendables 3! So will multi hampion Victor Ortiz!

Daarnaast ook het volgende bericht over Kellan Lutz (Twilight):

'Twilight' Star Kellan Lutz in Talks to Join Sylvester Stallone in 'Expendables 3' (Exclusive) | The Wrap Movies - thewrap.com

Ik denk dus dat we 3 van de 5 nieuwe, jonge Expendables al weten:

Kellan Lutz

Ronda Rousey

Victor Ortiz

avatar van schram101

schram101

Gatver, daar word je niet vrolijk van zeg..

avatar van The Oceanic Six

Bah, daar hoort deze reeks niet om te draaien.

Dan zie ik liever eerst nog wat gasten van dit tijdperk mee doen (The Rock, Diesel, Walker, Neeson etc), voordat we aan de Twilight kids beginnen. Maar eigenlijk hoort deze reeks om 80's en 90's bikkels te gaan.

I know.

Maar Stallone heeft vantevoren aangegeven dat er nieuw bloed in de film komt.

Waarschijnlijk dus een concurrerend team van jonge Expendables. Stallone wil jonge onbekendere acteurs de kans geven die hij zelf ook heeft gekregen vroeger.

Maar geloof me: Stallone zal de jonge Expendables niet de overhand laten nemen. Stallone is niet gek. Deze jonge namen zijn alleen maar bedoeld om ook een andere jongere generatie naar de film te trekken.

De plot wordt waarschijnlijk zoiets van: Er komt een ander team van Expendables (jonge team) dat dezelfde opdracht aangaat als Sly's team. Sly's team is van het ouderwetse beuken, het jonge team gebruikt waarschijnlijk meerdere moderne technieken. Eerst staan ze lijnrecht tegenover elkaar maar op het einde zullen ze hun krachten bundelen om de vijand te verslaan...

Dat is mijn vermoeden.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Ik denk dat je gelijk hebt DiDa. Wel jammer want ik hoop niet dat er zo screentime verloren gaat van de echte acteurs zoals Willis en Mel.

JohnWilliams schreef:

Dat hoop ik ook niet. Daarom hoop ik ook dat het een film wordt van 2 uur. Als ze deze grote cast weer in anderhalf uur gaan proppen wordt het weer een komen en gaan van bekende gezichten zonder een goed plot, zoals eigenlijk bij EX2 het geval was.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Ronda "Rowdy" "The Arm Collector" Rousey. . Ok, ik ben on board als je mijn heldin binnen haalt. Al die andere kunnen mijn reet roesten, maar met Ronda Rousey heb je eindelijk geloofwaardigheid in huis. Beter dan al die neppe stoer acterende acteurs. Ik zeg: first round armbar.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1924 berichten

Kellan Christopher Lutz (born March 15, 1985) is an American "fashion model" and actor.

Moest eerst opzoeken wie het was had er nog nooit van gehoord en dat blijkt het een fashion model te zijn? Waar gaat dit heen?