Genre: Actie / Avontuur
Speelduur: 126 minuten / 131 minuten (unrated cut)
Geregisseerd door: Patrick Hughes
Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Dolph Lundgren
Releasedatum: 14 augustus 2014
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables 3
"New team. New attitude. New mission."
Barney (Sylvester Stallone), Christmas (Jason Statham) en de rest van het team komen oog in oog te staan met Conrad Stonebanks (Mel Gibson), die jaren geleden samen met Barney de mede-oprichter was van 'The Expendables'. Stonebanks is later een meedogenloze wapenhandelaar geworden, waardoor Barney noodgedwongen werd om hem te moeten doden, tenminste dat dacht hij. Stonebanks, die aan de dood ontsnapte, heeft het plan opgevat om een einde te maken aan het team van The Expendables. Barney heeft echter hele andere plannen.
Barney Ross
Doc
Gunner Jensen
Bonaparte
DiDa
"The Expendables 3" Cast Q&A at UFC International Fight Week 2014 (Complete in HD) - YouTube
Q&A met Dolph Lundgren, Kellan Lutz en Victor Ortiz over The Expendables 3.
Leuk dat Lundgren zegt Steven Seagal wel te willen zien in deel 4 (vanaf 21:00)
DiDa
Er zijn nog wat vragen mbt de speelduur. Imdb zegt 106 minuten, maar de Frans Distributeur geeft aan 127 minuten:
EXPENDABLES 3 - metrofilms.com
Een goede bron van me zegt dat de 127 minuten correct is. Toch nog even afwachten...
blackcat13
In 127 minuten zou echt perfect zijn met zo'n cast, en heb altijd al gezegd dat de Expendables films langer moeten worden. Maar ik weet het niet, de vorige waren echt veel korter en 106 min. zou al langer zijn dan de vorige twee. Maargoed laten we hopen dat 127 correct is zodat iedere badass tijd krijgt om voldoende te schitteren.
DiDa
Het blijft nog steeds vaag. IMDB zegt 106 minutes, de press kit 103 en sites buiten de VS rapporteren 127 minuten.....lekker duidelijk allemaal. Zelf verwacht ik toch de 103 minuten...
blackcat13
103 lijkt mij op dit moment ook het meest realistisch. Zonde man! Ze willen er wel een PG13 blockbuster van maken, maar verdommen het nog steeds om de speelduur op te krikken.. en dat met zo'n gigantische cast als deze! Met zo'n korte speelduur is het niet te vermijden dat personages te weinig kans krijgen.
Er werd beweert dat de "rough cut" van de film, voor de montage en dergelijke, gewoon 4 uur duurde.. kun je nagaan hoeveel footage ze hebben verwijderd uit de film.
Wat mij betreft is de te korte speelduur een groter probleem dan de rating, maar we zullen zien..
DiDa
Inderdaad. EX3 volgt gewoon precies hetzelfde stramien als deel 2 lijkt me (openingsscène, nieuwe missie, er gaat iets fout, reload, actievolle finale + eindgevecht). Ik kan me er niet zo aan storen. EX3 heeft een veel beter productie (blijkt uit de trailer) en de actie schijnt nog vetter te zijn.
JacoBaco
De extended director's cut maakt van Expendables 1 een betere film. Deel 2 vind ik maar zwak. Maar ik heb weer goede hoop voor deel 3.
Helemaal mee eens!
Trouwens hier nog wat nieuwe (Comic Con) posters
Kleurrijke personageposters 'The Expendables 3' - FilmTotaal filmnieuws
JacoBaco
Dat doet mij heel erg denken aan mijn GI Joe speelgoedpoppetjes.
Richardus
Mel Gibson, Harrison Ford, Antonio Banderas...? Begint dit zo'n serie te worden waar je als elke acteur zijnde in gezien wilt worden? Dan is de clou en de lol er gauw vanaf... Maar ja, met de rest van de vaste sterrencast en hopelijke evenveel idiote actie kan het alsnog een leuke film zijn. Hopeloze mustsee dus weer haha
DiDa
Pathé heeft de speelduur gewijzigd van 106 minuten naar 126 minuten.
The Expendables 3 - Trailer, Tijden & Tickets - Pathé - pathe.nl
DiDa
Ik heb zojuist contact gehad met de NL distributeur (Entertainment One) en ze hebben zojuist bevestigd dat de speelduur 126 minuten zal zijn!
jarno1975 (moderator series)
Vreemd, in de officiële production notes van Lionsgate staat 103 min.
Er gaan wel geruchten over een directors cut (waarschijnlijk de R-rated versie), wellicht zal die dan 126 min zijn.
DiDa
Vreemd, in de officiële production notes van Lionsgate staat 103 min.
Entertainment One zegt dat de film die in de bioscoop komt 126 minuten is. Empire (UK website) heeft de speelduur ook veranderd:
EMPIRE CINEMAS Film Synopsis - The Expendables 3 - empirecinemas.co.uk
JacoBaco
Wat is die kos toch vaak negatief... Misschien wordt het weer eens tijd om die foto van Ian Mckellen voor de derde keer te posten, dan word je vast wel weer vrolijk.

Timothyvdmeer
hahah nou ik vindt hem leuk! 126 minuten met harde knallen lichaamsdelen en de oude garde.
Wordt vast wel leuk.
JacoBaco
Dit zou weleens de beste van de drie kunnen worden!! Zelfs mijn vriendin werd enthousiast toen ze de trailer zag! Dat is een heel goed voorteken, ik voel het!
Prima nieuws dat Ex3 eens een ruimere speeltijd krijgt. Dan krijgen alle namen ook wat meer de tijd om uit te blinken. Zo'n Lundgren bv, die had in deel 2 maar een vrij minimale rol, ook al was hij de hele film aanwezig.
tattoobob
Dat zal niet veel uitmaken denk ik....ik denk dat het allemaal niet zo spectaculair zal worden.
De rek is er ook een beetje uit bij deze reeks ....ik hoop het tegendeel...
We gaan het zien.
Doido
Beetje veel van hetzelfde, maar daarom niet minder leuk. Hersens op nul en actie!
DiDa
Er gaan koppen rollen bij Lionsgate intern......
Oh my god! Er gaan idd koppen rollen! Echt schandalig dit!!

Expend4bles
2023

The Expendables 2
2012

The Expendables
2010

Levensecht Netflix-drama 'Private Life' met Paul Giamatti maakt indruk

'The Investigation of Lucy Letby' gezien? Op Netflix vind je ook deze vergelijkbare documentaires

Waargebeurde film 'The Mauritanian' van Kevin Macdonald is woensdag op televisie

Netflix komt met 'Caught Stealing', maar Prime Video overtroeft met 'Roofman'

Fury