• 9.370.356 stemmen

Geregisseerd door: Darren Aronofsky

Met onder meer: Russell Crowe, Jennifer Connelly en Emma Watson

Releasedatum: 10 april 2014

Plot Noah

"The end of the world is just the beginning."

'Noah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe). Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige dat hij wil, is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren...

avatar van MarcusViridis

MarcusViridis

mrwhite schreef:

Grappig dat hier al weer mensen aan het vooroordelen zijn nog voor ze iets gezien hebben.

Exact. Wie weet hebben ze na het zien van de film wel zoiets als: "noah... best aardig".

avatar van chevy93

chevy93

jacobine_rodijk schreef:

Wat versta je onder "aankondigen"?

Het feit dat die hier op MovieMeter staat, geeft al aan dat de film al aan bepaalde voorwaarden voldoet (plot bekend, stills, 'post-production').

avatar van Meneer Bungel

Meneer Bungel

chevy93 schreef:

...'post-production').

Status 'filming' mag ook.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

chevy93 schreef:

Zitten aantal zeer scherpe crewleden (en overige MM-leden ie regelmatig films toevoegen, waaronder mezelf) ie Google e.d. afstruinen om 't plot samen te stellen; de huidige foto is enkel Crowe in profiel; een erg simpele still dus en een post-production status kan door iedereen worden gewijzigd met een IMDb account. Om dat nou als een "aankondiging" te bestempelen door de 't team achter Noah... is eerder een bevestiging dat de film enkel daadwerkelijk aan 't 'gebeuren' is na jaren pre-productiehel.

avatar van Thorongil

Thorongil

Foto's van de hoofdpersonages. Ben benieuwd naar deze film, zou best wel eens de aanzet kunnen zijn tot meer Bijbelse films. Net zoals Gladiator het Sword and Sandal genre een boost gaf.

schram101

Mooie plaatje Thorongil. Wat je zegt zou trouwens zomaar kunnnen. Genoeg verhalen die zich uitstekend lenen voor een film.

avatar van jipt

jipt

Leuke cast , ben benieuwd

avatar van triqo

triqo

Iemand die ooit o.a. Autechre en Aphex Twin in zijn soundtrack gebruikte en dan nu dit met Crowe in de hoofdrol

avatar van RuudC

RuudC

Hopelijk houdt Aronofsky vol. Als het een Bijbelsgetrouwe vertelling wordt, ga ik Noah niet kijken.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Volhouden inderdaad. Kwestie van tijd voordat alle visionairen voor Annapurna werken. Als je dit gedoe niet wilt, in ieder geval.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Ook ik hoop dat Aronofsky niet luisterd naar deze domme kritieken van studio's en gelovige groepen

Paramount boos op Darren Aronofsky omdat hij zijn eigen visie volgt voor ‘Noah’ | Filmtakers

schram101

Voor de kijkers van scrap k*tkwaliteit camversies is er een trailer te zien.

Trailer Darren Aronofsky's 'Noah' (bootleg) - Video op FilmTotaal

De liefhebbers zullen nog even moeten wachten.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20219 berichten

Valt me vooralsnog wat tegen. Maar goed, laat ik maar wachten - ben een liefhebber.

avatar van Jatoq

Jatoq

triqo schreef:

Nu heb je 't wel meteen over z'n debuutfilm (Pi), hier gebruikte hij veel IDM/ambient artiesten.

Dit past ook goed bij deze vage maar goede film.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Holy shit, dat ziet er gaaf uit zeg! (wat je er dan van kan zien in deze versie...)

avatar van RuudC

RuudC

triqo schreef:

Goede ontwikkeling als je het mij vraagt.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Ziet er prima uit, heb hier wel zin in, misschien weer eens een goede karakterschets als film. Aronofsky kan het.

avatar van cordiacovens

cordiacovens

Morgen komt de 'echte' trailer uit

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Poster ook ingestuurd

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Yann Samsa

Yann Samsa

Die trailer ziet er echt ruk uit. En niet enkel omdat Russell erin meedoet (ook natuurlijk). Hollywoodeske rampenfilm met pseudofilosofisch sausje. Dramatisch enzo. Niet dat een Requiem for a Dream of een The Fountain geen drama bevat, maar onder de term 'drama' is er natuurlijk een grote waaier aan soorten en vormen.

RuudC schreef:

Goede ontwikkeling als je het mij vraagt.

avatar van Phoenix

Phoenix

Benieuwd hoe we de hand van Aranofsky hier gaan terug zien.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Niet de trailer die ik verwacht had, ziet er idd meer hollywoodesque uit maar daar is verder ook weinig mis mee.Bovendien zie ik geen enkele aanleiding te twijfelen in Aronofsky, en zijn hand zal wel duidelijk zichtbaar zijn. Trailers dienen vooral om de massa's in de bios te krijgen, zal er ook niet van staan kijken als de toon van de film volledig tegenovergesteld zijn. Emma Watson is zelfs heel erg lovable. Niets te vrezen.

avatar van horizons

horizons

dat bloemetje is aronofsky.

Budget zag er wel goed gebruikt uit.

schram101

Opmerkelijke trailer. Had iets veel anders verwacht, dit ziet er vrij mainstream / blockbuster uit. Wat dat betreft wel in mijn straatje, al had ik stiekem toch op iets anders gehoopt. Toch blijft dit een ontzettend interessant project natuurlijk.

avatar van chevy93

chevy93

Aan de ene kant was zijn laatste film nog Black Swan, dus nog altijd veel krediet. Aan de andere kant maakte hij eerder ook al Hollywood-lieveling The Wrestler.

Ik verwacht gewoon een groot avontuurspektakel mét Emma Watson. En hoe je daar van tevoren geen hoge verwachtingen van kan krijgen?