• 9.370.277 stemmen

Geregisseerd door: Darren Aronofsky

Met onder meer: Russell Crowe, Jennifer Connelly en Emma Watson

Releasedatum: 10 april 2014

Plot Noah

"The end of the world is just the beginning."

'Noah' vertelt het epische Bijbelverhaal van de ark van Noach. In een wrede wereld zonder hoop, zonder regen en zonder gewassen, die overheerst wordt door krijgsheren en hun barbaarse troepen, staat één man aan de kant van het goede; Noach (Russell Crowe). Hij is een doorgewinterde strijder, een magiër en een genezer, maar het enige dat hij wil, is vrede voor hem en zijn gezin. Elke nacht heeft Noach visioenen over een eindeloze vloed, die het symbool is voor de vernietiging van alle leven. Gaandeweg begrijpt hij de boodschap die de Schepper hem stuurt. Deze heeft besloten om de mensheid te straffen en hen tot de laatste man te doden. Maar Hij geeft Noach een allerlaatste kans om het leven op Aarde te vrijwaren...

Bij Darren Aronofsky:

Russel Crowe in nieuwe film van Aronofsky | nu.nl/film

Crowe speelt het personage Noah in het bijbelse epos over de zondvloed dat in 2014 moet uitkomen.

Noah (2014) - IMDb

avatar van Freud

Freud

Ik heb het niet zo met Russel Crowe (erg goede acteur, daar niet van, maar een beetje saai. Al is het wel nogal een ontypische casting, dus misschien verrast hij wel), maar de rest van de cast ziet er goed uit. Sympathiek dat Emma Watson meedoet

• 20219 berichten

Kan niet wachten op de nieuwe van Aronofsky. Toch wel de beste regisseur van dit moment. Crowe is niet slecht, maar wel jammer dat Christian Bale en Michael Fassbender weigerden. Die hebben veel meer te bieden dan Crowe en zijn minder saai, zoals Freud al verkondigde.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Aronofsky en Noach, hier kijk ik érg naar uit! Komt op de lijst!

Jennifer Connelly.

De film waar ik het meest naar uitkijk.

Nog maar een kleine twee jaar......

Jennifer Connelly blijft vanzelf wel drijven. . Jammer Noah.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Nicolage Rico schreef:

Was het bij Bale wel een kwestie van weigeren? Volgens mij moest die noodgedwongen afzeggen omdat-ie het te druk heeft met Malick. Waarom Fassbender niet aan boord is weet ik niet, maar daar ben ik niet rouwig om, al is het een klasse acteur.

avatar van schram101

schram101

Erg benieuwd hiernaar. Schitterend verhaal natuurlijk en aan de foto's van Crowe te zien is hij prima gecast (dat hij kan acteren weten we inmiddels wel).

Leland Palmer schreef:

Ik weet niet wat de weigerredenen zijn.

Maar heb wel vertrouwen in Aronofsky. Hij weet altijd het uiterste uit acteurs/actrices te halen.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Beetje een nietszeggende foto. Maar desondanks een project waar ik zeker naar uit kijk.

avatar van mwoeb.

mwoeb.

En wat van de RoboCop-remake die hij ging regisseren? Leek me een stuk interessanter dan dit te worden, een project waar Aronofsky veel had kunnen laten zien/uithalen. Ook al is het een remake, dat is Noah eigenlijk ook.

Dit ziet er vrij dull uit maar heb vrij weinig om me op te baseren. Ben sowieso geen fan van Crowe of Watson.

• 20219 berichten

Het epische verhaal van Noach heeft toch genoeg in zich waarin Aronosfky zich uit kan leven.

RoboCop mag hij hierna doen. Maar waar haal je dat vandaan?

avatar van disneystore

disneystore

Ik zou wel eens willen zien wat Aronofsky hiervan kan maken. Black Swan was iets minder dan bv. Requiem, maar nog altijd goed. Ik hoop alleen dat ie niet gewoon het verhaal verteld zoals het is, maar er wat dingen bij verzint.

avatar van Jawaddedadde

Jawaddedadde

Nog even geduld

Ben ook wel benieuwd. Verhaal leent zich wel tot visueel mooie dingen (een reusachtige ark, een zondvloed), dus dat komt wel goed denk ik.

avatar van Number23

Number23

Ik heb vertrouwen in Crowe, zeker onder de vleugels van Aronofsky. Die liet Jackman ook al excelleren in The Fountain, Portman in Black Swan en Rourke in The Wrestler. Haalt het beste naar boven.

• 20219 berichten

En Leto en Connelly in Requiem.

Leto, bijvoorbeeld, was in Lord of War en Panic Room nog onthutsend zwak (in Mr. Nobody weer sterk, maar dat terzijde).

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Ik heb hier wel zin in. Erg benieuwd hoe Aronofsky dit verhaal gaat uitwerken. Is heel veel mee te doen. Hoop op één groot spektakel!

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

avatar van Nicholas

Nicholas

Mooie foto.

• 20219 berichten

Vind de foto nogal nietszeggend, helaas.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Wat Rico zegt. Nothing to get excited about.

DonPeliculón

Die ark ziet er wel machtig uit zeg: foto.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Die Ark is redelijk verstopt

Dat ook, ja.

avatar van edouard

edouard

Ik zie dat Logan Lerman hier ook een rol in heeft. Samen met Watson geen onverdienstelijk samenspel in The perks of being a Wallflower. Kijk er in ieder geval naar uit, al duurt het nog wel even..

DonPeliculón

Inderdaad, voor beiden als jonge acteurs in opkomst ook een goede test om te zien of ze los kunnen komen van hun eerdere personages en niet de hele tijd een soort Perks-gevoel oproepen.