Genre: Misdaad / Drama
Gesproken taal: Engels, Russisch, Spaans en Koreaans
Releasedatum: 31 januari 2002
Bekijk via Prime Video
Plot Training Day
"The only thing more dangerous than the line being crossed, is the cop who will cross it."
Jake Hoyt begint aan zijn eerste dag bij de narcoticabrigade. Alonzo Harris, de leider van het team, blijkt niet alles volgens het boekje te doen. Op een onorthodoxe manier probeert hij Jake klaar te stomen voor de klus, maar is de manier waarop hij dit doet wel geoorloofd?
Alonzo Harris
Paul
Blue
Sandman's Wife
dave
ik vindt Ethan Hawke toch beter acteren dan Washington, ook al dacht ik er eerste anders over..
Pas als je hem 4 keer ziet, gaan de echte details opvallen
ik gaf hem de eerste keer al een 4, en nu nog steeds.
Topfilm
*stilletjes: Leve Snoop!*
Replicant
Wat een geweldige film dit.
Echt lekker hard, met overtuigend acteer werk en een steen goe verhaal.
Erg knap hoe in één dag zo'n gweldig verhala zich kan afspelen.
Ik vind het altijd geweldig als er een zeer korte tijd overheen gaat en er toch zeer veel gebeurd.
Ik vind dit Denzel op zijn best.
Niet ingehouden wat geweld betreft.
Zo hoort het, realistisch.
Erg spannend en de getto is mooi en realistisch weergegeven.
Amerika zoals Amerika is....
5 sterren.
JohnStacks
Pas als je hem 4 keer ziet, gaan de echte details opvallen
ik gaf hem de eerste keer al een 4, en nu nog steeds.
Topfilm
*stilletjes: Leve Snoop!*
Vind ik ook ..Denzel was cooler qua karakter maar Ethan had toch meer emotie in zich.. vreemd dat dit de enigste film is waar hij in speelt (dat het de enige is wat ik van hem ken)
Shinobi
Meesterlijke film om te zien, met top rollen van Hawke en vooral Washington die een corrupte agent speelt en Hawke zover probeert te krijgen om ook mee te doen met zijn kliekje.
Verder zijn de beproevingen echt goed, zoals dat Hawke cocaïne moet gebruiken, wat junks in elkaar moet slaan. Waarbij je als agent je wel 2 keer achter je hoofd zou krabben voor je zulke acties zou doen. Het einde vind ik alleen wel iets te toevallig, dat Hawke bijna gedood wordt door die latino's maar dat één gast dan een portemonnee zien van één z'n zusje, z'n zusje opbelt of Hawke hem echt heeft gered en zo mag hij weer vrijkomen. Yeah right., alsof dat in het echt zou gebeuren.
Ik geef 'm 4, 5 sterren.
JohnStacks
Het is Toevallig dat jij in aanraking komt met mij nu..
Het is Toevallig dat Ethan het geld niet aannam..wat dus leidde naar de Mexicanen die hem moesten vermoorden..
Het is Toevallig dat Ethan ineens de grote Man werd ipv rookie..
het leven is Toeval. Kortom. En het laat ook zien dat gangbangers ook eer hebben..
Ze hadden hem net zo goed kunnen omleggen toch??
Usual Suspect
Ijzersterke film, waarin we een goed kijkje van de corruptie in het politiekorps krijgen.
Washington speelt als corrupte agent een meesterlijke rol, en Hawke als jonge agent doet het ook meer dan goed.
Verder bevat deze film een aantal harde actie scene's, en een sterk einde.
4,5.
DragQueen
Ijzersterke misdaad film, over de corruptie binnen de politie. met krachtige rollen van hawke en washington. voor de rest een sterk verhaal, met goede wendingen en klasse camerawerk. interessant van begin tot eind. 4,5 sterren.
thewho
Erg goeie film!verhaal zit goed in elkaar echt over nagedacht!Ik heb de dvd gekocht op advies en sindsdien al vele malen bekeken .
sylvia1
Een van de beste actie films als je het mij vraagt, hij blijft leuk om naar te kijken,
Snoop acteerde wel oke , Dre TE overdreven
Haha inderdaad!!
Youri
Sterke dialogen en goed geacteerd. Denzyl Washington in een geheel andere rol dan iedereen gewend is. Een aanrader.
Breed
Na mijn mening een net niet film, kon me op een of andere manier niet helemaal boeien. Wel leuk om even tussendoor te kijken, maar niet als je echt een hele goede film wilt nemen
filmanalist
ik vond het wel een goede film om te volgen, oke het is niet een supergoed film maar ja hij is ook niet slecht of saai.
van mij krijgt di een 3*
Big_bazznizz
Hoe verwarrend kun je een verhaallijn opzetten. Rol van Alonzo wordt slecht ingeleid en je weet vrijwel niks over zijn reputatie. Bovendien is het erg onlogisch dat zoveel gebeurtenissen zich op 1 dag afspelen en dat die kerel een meisje redt die later het nichtje van Smiley blijkt te zijn, die toevallig op het punt staat hem te vermoorden 1,5 ster
FrankieTeflon
]Wat is daar verwarrend aan denk eens na.. Alonzo is een ziek klein etterje, hij wist gelijk al wie dat meisje bedoelde met my cousins from hillside, waarom denk je dat Alonzo precies Smiley uitkoos voor die zaak..
Zag je Alonzo dan?? toen hij aan het bellen was nadat hij Roger doodschoot toen die in de auto met een blik naar Ethan Hawke keek?? films is niet alleen kijken en volgen en alles wat je ziet is 'Echt' NIET volgbare zonde ropletten op mensenkennis zoals star wars/ pirates of the caribean/ lord of the rings films..het zijn de kleinste dingen waar je vaak mee op moet letten, en zoek zelf ook dan uit wat alonzo zei tegen de vrouw van Ethan Hawke toen hij vanochtend belde, ze moest namelijk lachen..
Een piraat die een monster omlegt is pas ongeloofwaardig..en als jij zegt dat zulke veel dingen niet ken gebeuren op 1 dag bewijst maar hoe vreemd jij op Snatch kijkt het staat in je top10..nou daar gebeuren ook zoveel ongeloofwaardige dingen hoor..
I'll rest my Case..
Hans P
Kijk voor meer Ethan Hawke eens naar Before sunrise (en before sunset). Juweeltjes.
tukkerstein
Redelijke film maar wel overgewaardeerd. De film is in drie delen te verdelen, het eerste deel is best interessant, het tweede deel begint het allemaal een beetje saai te worden, en het derde laatste deel is het weer spannend en gaat de iflm totaal de andere kant op. prima acteerprestaties.
The Last
Meesterlijk geacteerd door Denzel
Eigenlijk ken ik hem niet zo, maar echt in deze film..briljant als de bad-guy. Hawke deed het ook echt uitstekend met zn bijrol. Verder een sterk verhaal dat goed in 2 delen is verdeeld.
Hele dikke 4 sterren.
timburton
Ik ken Washington als Hawke niet. Meer bijde speelde ze erg goed.
Vooral die Hawke vond ik meesterlijk!
Erg goed onderwerp, de sfeer is niet overdreven & het acteerwerk was nogmaals heel goed!
3.5
mister blonde
niethie
Had de film al twee keer eerder gezien, de eerste keer was ik er erg van onder de indruk, de tweede keer vond ik hem al net zo cool.
Gister nog maar een keertje gezien, en het blijft een keigoede actie/misdaad film, vond hem alleen niet meer zo indrukwekkend als de eerste keer.
Het verhaal in de film is een stuk beter uitgewerkt als de gemiddelde actie/misdaadfilm, washington acteerde verrassend goed en ook hawke was prima.
Verder is de film best cool geschoten en zaten er ook nog wat aardige actiescenes in. Alleen een minpuntje, het was af en toe een beetje te ongeloofwaardig (wat me eerder niet was opgevallen. 3,5 sterren (voor dit prima filmpje)
ILDIB
Ik blijf het een overgewaardeerde film vinden, mooi geschoten maar verhaaltechnisch blubber.,.
The Last
Blubber?
tukkerstein
Nou, na een half uur had ik toch wel behoorlijk door dat we hier te maken met een behoorlijke slechterik, wat ik niet had verwacht was dat hij zich ook tegen Ethan Hawks personage zou richten.
mister blonde
Das toch een half uur. De kracht van deze film zit hem voor een groot stuk in de onvoorspelbaarheid van de karakters.
silhoupin
Bij herziening een 4tje. Prachtige acteerprestaties en zeer sterk gefilmd. Een simpel verhaal met een heel goeie uitwerking.

Morgenavond kijk je op televisie naar de misdaadfilm 'Training Day' met Denzel Washington

Oscarwinnende film 'Training Day' van Antoine Fuqua vanavond te zien op televisie

Wat zijn de vijf beste "Buddy Cop"-films ooit gemaakt?

Netflix kwaliteitscontrole 4: vijf keer 'Populair op Netflix' met een hoog cijfer

Heat
Misdaad / Thriller, 1995