Genre: Fantasy / Avontuur
Geregisseerd door: Bryan Singer
Met onder meer: Ewan McGregor, Nicholas Hoult en Stanley Tucci
Releasedatum: 21 maart 2013
Plot Jack the Giant Slayer
"Prepare for a giant adventure"
De film vertelt het verhaal van een eeuwenoude oorlog die opnieuw oplaait wanneer een jonge boerenknecht onbewust een poort opent tussen onze wereld en die van een angstaanjagend ras van reuzen. Als de reuzen weer voor het eerst in deze eeuw worden losgelaten op Aarde streven ze er naar om het land terug te winnen wat ze ooit hebben verloren. Jack probeert hier met gevaar voor eigen leven een stokje voor te steken. Vechtend voor een koninkrijk, de bevolking, en de liefde van een dappere prinses komt hij oog in oog te staan met de niet te stuiten krijgers, waarvan hij dacht dat ze alleen in legendes voorkwamen. Nu heeft hij de kans om zelf een legende te worden.
Jack
Wicke
Old Hamm
General Entin
Bij Bryan Singer:
Bryan Singer is bezig met filmen:
Jack the Giant Killer (2012) - IMDb
Meneer Bungel
En dat is een remake van Jack the Giant Killer (1962). Al zijn er vele versies van.
Nieuwe film van Singer
Kan wel eens iets moois worden!
schram101
Hehe, lijkt me wel komisch.
Hopelijk neemt de film zich niet te serieus, de hoofdpersoon ziet er uit als een kneus en lijkt me niet echt serieus te nemen.
jipt
Japie en de Bonenstaak is een welbekend verhaal. Niks remake, gewoon verfilming van een klassiek verhaal.
disneystore
Ziet er echt wel leuk uit! 2012 is sowieso het jaar van de fantasy/avontuur films.
MadBear
Komt helaas pas in 2013 uit. Warner Bros. heeft de film uitgesteld naar maart 2013.
Donkerwoud
YouTube - Shadow of the Colossus GamePlay
Doet me hier een beetje aan denken (Shadow of the Colossus)
Meneer Bungel
Gizzmann
Jack and the Giant Killer is niet hetzelfde verhaal als Jack and the Beanstalk eigenlijk. Ik weet helaas niet precies wat de connecties zijn, maar of het karakter Jack ook echt hetzelfde persoon moet voorstellen in beide verhalen is volgens mij alleen maar speculatie. Jack the Giant Killer lijkt zelfs al ouder te zijn (ik kan het mis hebben). Dus inderdaad is dit een verfilming van een klassiek verhaal, aan de andere kant zou het net zo goed zo kunnen zijn dat Singer juist een fan was van die oude film.
Heb in elk geval al iemand horen zeggen dat ze dachten dat dit net zo zou zijn als Snow White and the Huntsman, om een simpel verhaal geforceerd groter en meer episch te maken, maar Jack and the Giant Killer is van zichzelf al een best bruut en rijk verhaal. Zou jammer zijn als deze twee films als vergelijking naast elkaar worden gezet.
Al weet ik deze dingen ook alleen maar omdat ik erover heb gelezen, het verhaal zelf lees ik nog wel een keer
Ben in ieder geval nieuwsgierig.
Jack is nogal een gebruikelijke naam in oude sprookjes en verzen. In de comicserie Fables zit een karakter dat Jack heet die ook daadwerkelijk al deze dingen heeft meegemaakt. Is een aanrader voor wie er in geïnteresseerd is.
Edit: Eh, heb net de trailer gekeken en inderdaad kan ik nu de eerdere reacties begrijpen, dit is inderdaad een combinatie van de twee Jack verhalen. En het ziet er nogal belachelijk uit.. Jammer, vind Singer nochtans een best goede regisseur
De film krijgt nu pas een release in 2013.
In Nederland: 21 maart 2013
Seifer
Dacht even dat Ewan McGregor, Jack ging spelen. Maar het is natuurlijk een kinderfilm, dus uiteraard is de hoofdrol dan voor een jonger iemand.
jarno1975 (moderator series)
Nu nog een nieuwe poster
Edit: Die is er dus ook
Thorongil
Wordt denk ik beter dan al die andere live-action sprookjes, Snow White and The Wuntsman, Alice In Wonderland etc. Nieuwe trailer intrigeert me, CGI ziet er ook beter uit dan 1e trailer.
sofripa
Fingers crossed. De trailer van Snow white was ook cool maar bleek een lege huls. Dat Singer regiseert geeft wel vertrouwen.
Bryan Singer over deze banner
Sorry for these crappy airbrushed images. They do the film no justice. I'm proud of the film & our great test scores.

YouTube - Jack the Giant Slayer - Trailer #2 Sneak Peek
(teaser voor nieuwe trailer....)

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime