• 9.415.352 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Bruce Willis

Releasedatum: 16 augustus 2012

Plot The Expendables 2

"Back for War."

De louche CIA agent Church (Bruce Willis) stuurt de Expendables, een groep huurlingen, opnieuw op een gevaarlijke missie. De groep moet een vermist pakketje zien terug te krijgen bij het agentschap. Het pakketje is echter in Gazak, een door oorlog verscheurd Oost-Europees land. De missie loopt in het honderd wanneer blijkt dat een andere groep huurlingen, de Sangunaires, dezelfde opdracht probeert uit te voeren.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Dat had Stallone 2 weken geleden ook al gedaan hoor

blackcat13

Klopt maar dat vond ik wat vaag allemaal.. ik nam mezelf dan ook aan het niet te geloven tot ik een echte officiele bevesting zou zien van een van de medewerkers aan de film, en dat is dit zeker. Voor mij is dit dus de bevestiging en ik geloof het nu pas echt... geweldig nieuws dus!!

Uit Dolph's woorden maak ik trouwens op dat de film met R in de gedachte geschoten is.. ("it's back to R AGAIN" zoals hij zegt) dus dat is echte goed nieuws. Niet dat de film PG13 geschoten is en dat ze nu nog wat computerbloed hebben toegevoegd, maar dit wordt dus waarschijnlijk een echt vollop glorieus R festijn. Nice!

DiDa

Waar blijft de trailer? Iedere zomer blockbuster heeft al trailers en clips, maat EX2 nog niks. Ik verwacht hem toch echt in 1 van de komende dagen...

avatar van blisteringdude

blisteringdude

DiDa schreef:

Cabin in the woods komt deze maand uit, samen met ex2 en The Hunger Games de grote blockbusters van Lionsgate dit jaar. Ik verwacht dat daarmee ook de trailer komt.

Thorak

Whaha, Stallone showing off his action figures to Lundgren!

blackcat13

jezus wat worden die gasten oud, haha. In de films is het nog aardig weggewerkt maar op dat plaatje is het goed te zien. Logisch dat er zoveel haast wordt gemaakt met een EX3. Ben trouwens benieuwd met wat voor soort verhaal ze daarin weten te komen zonder in herhaling te vallen.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Het is toch niet te geloven dat onze Chuck al 72 is!

En hij laat nog steeds zijn sporen na! Klik

avatar van eka81

eka81

ik wist het van de belast. fraude....dit was eind jaren 90tig begin 2000.

in 2010 moest hij 3 jaar gaan zitten, Wegens goed gedrag in 2011 vrij...

eerste film die hij daarna had gespeeld was Brooklyn Finest.

blackcat13

thx voor de bron DIDa, ik geloofde je uiteraard wel maar wilde het gewoon zelf ook ff lezen.

Maar serieus mensen, het is TIJD voor die trailer!! Potjandriedubbeltjes (oppassen met schelden, Chuck Norris ligt altijd op de loer)

DiDa

Ben het nu ook zat aan het worden. Helemaal geen promotie...niks sinds de teaser van december....

avatar van Knisper

Knisper

Berichten verplaatst naar Film > Overige films > The Expendables 3

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Gewoon nog even wachten en dat wachten zal beloond worden?

blackcat13

Duidelijk gesproken door een zeer gematigde of geen fan. Een echte fan van deze helden KAN namelijk niet meer wachten, die heeft al genoeg gewacht... Bring on the trailer Lionsgate !!

Thorak

Ik zit helemaal niet op een trailer te wachten, ik wil gewoon de HELE film zien!!!

avatar van The Oceanic Six

Ik zou al heel blij met een echte trailer zijn. Maar toegeven, het verlangen om deze in de bios te kijken is nu wel erg groot.

blackcat13

Niemand weet natuurlijk wanneer de trailer uitkomt, maar ik denk dat er een vrij grote kans is dat de trailer uitkomt met Safe, de nieuwste film van Jason Statham en ook van Lionsgate. De timing is er gewoon goed voor lijkt mij.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

blackcat13 schreef:

Safe is alleen niet de kreet die we gaan roepen als de trailer uitkomt van EX2 Dan is het alles behalve Safe !

JohnWilliams schreef:

!!!

Maar ik zal nu proberen mijn mond hier nu te houden tot we weer wat te bespreken hebben: de trailer!!

DiDa

Nieuwe foto van Schwarzengger, Stallone en Willis in actie!!!

Promotion has begun!!

The Expendables - Expendables Premiere - expendablespremiere.com

avatar van Starmaster501

Starmaster501

Gezien de foto's en de trailer is Arnold tot nu toe alleen te zien in een scene op het vliegveld. Hopenlijk houden ze zijn rol niet daarbij maar speelt hij de rest van de film gewoon mee

DiDa

Blijkbaar zit Schwarzenegger ook in de openingsscene die zich afspeelt in Burma.

avatar van mrwhite

mrwhite

Stop AUB allemaal met van die spoilers te plaatsen !! Wie wanneer en waar in de film komt wil ik echt niet weten hoor en ik denk dat ik voor de meeste hier spreek als ik zeg stop er gewoon mee !!!!

avatar van RuudC

RuudC

edit: reactie op verwijderd bericht.

mrwhite schreef:

Je kunt natuurlijk ook dit topic overslaan, je hoeft dit allemaal niet te lezen.

avatar van The Oceanic Six

Nou, ben het wel wat met hem eens hoor. Ik hoef ook niet te weten wie wanneer in de film verschijnt. Laat me dat in de zomer zelf maar zien.

Ik wil trouwens eens de trailer zien, zucht.

Zeg al niks meer....