• 9.374.188 stemmen

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 3 februari 2011

Plot Skyline

"Don't look up"

Na een feestje wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door geheimzinnig blauw licht dat door het raam naar binnen schijnt. Als motten aangetrokken door een vlam lokt het licht mensen naar buiten, waar ze plotseling in het niets verdwijnen. Snel ontdekken ze dat buitenaardse wezens proberen de gehele mensheid te vernietigen. De mensheid vecht tot het uiterste om te overleven.

avatar van notnotfun

notnotfun

sofripa schreef:

Trailer gezien. Niet slecht voor een budget van 10 miljoen dollar.

Nou ik vind 10 miljoen anders behoorlijk veel .

avatar van Theunissen

Komt deze film in de Nederlandse bioscopen ? Of is dit gewoon een B-film welke rechtstreeks op DVD en Blu-ray uitkomt ? Qua cast neigt het toch een beetje naar een B-film.

avatar van eltorro

eltorro

Het ziet er naar uit dat we tot de dvd release moeten wachten.

notnotfun schreef:

Nou ik vind 10 miljoen anders behoorlijk veel .

Voor een film als deze is dat best wel weinig, het is trouwens 10 tot 20 miljoen (nog steeds aardig weinig).

avatar van stinger650

stinger650

eltorro schreef:

Het ziet er naar uit dat we tot de dvd release moeten wachten.

Nee, het is toch echt maar slechts 10 miljoen geweest!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Ik hoop niet dat dit weer zo'n nietszeggende film wordt net als bijvoorbeeld 2012. Best goede effecten, maar heeft de film verder nog wat te bieden? Ik hoop het, al kijk ik meer uit naar Super 8 (2011)

Goede trailer!

YouTube - Even More Newer Skyline Trailer

avatar van Revolt

Revolt

Als ik de recensies lees wordt deze veel nietszeggender als 2012.. jammer.

avatar van Theunissen

Als ik bij IMDb (daar heeft de film ook een laag gemiddelde) kijk komt hij dit jaar niet in de bioscoop in Nederland en België. De film draait al bijna 2 weken in andere landen dus het zou me niet verbazen als hij binnenkort al te pindakazen valt. En als ik alle berichten lees over deze film en de matige cast (zeg maar gerust bagger) dan lijkt me dat nog het verstandigste (wel natuurlijk in HD kwaliteit) om te doen.

avatar van _Se7en_

_Se7en_

• 2041 berichten

Ben zaterdag naar Metropolis in Antwerpen geweest en daar werd een trailer van Skyline vertoond. Ik neem aan dat hij dan in ieder geval in België gaat draaien, dus waarschijnlijk ook in Nederland. De special effects zagen er echt fantastisch uit in de trailer, dat ze dat voor elkaar hebben gekregen met een budget van 10- 20 miljoen .

avatar van Loisb

Loisb

Nee, nee. Het is het allemaal niet. Het zag er weliswaar best oké uit, maar het verhaal kennen we al. Het is zeker geen bioscoopwaardig filmpje en vind het dan ook niet raar dat hij hier niet draait of gaat draaien.

Deze kun je best kijken, al is het alleen maar om de effecten en de acteurs doen hun best en dan vooral de acteur van Heroes doet het best oké.

Revolt schreef:

Als ik de recensies lees wordt deze veel nietszeggender als 2012.. jammer.

Heb de film gezien. Helaas niet in de bios maar een illegale versie met nogal slecht beeld/ geluid.

Wat ik zag heeft me niet teleurgesteld. Sterker nog.. ik vond het een goede film. Kan je een beetje plaatsen in het rijtje Cloverfileld, WOTW en Independence Day.

De welbekende invasiefilm dus. Al is deze film wel meer realistisch omdat de makers er geen typisch amerikaans verhaal met het welbekende patroon van hebben gemaakt. Geen feelgood movie dus. Vond ik niet erg.

Ik hou van SiFi films en dan vooral als de special effects goed in elkaar zitten. MIsschien dat ik er in de bioscoop wat meer doorheen had gekeken maar deze film voor dat budget vind ik erg knap.

Ik was best onder de indruk van deze film en liet me niet beinvloeden door de slechte recenties die ik las. Vandaar gewoon 4 sterren.

avatar van louisvf

louisvf

Cloverfield, War of the world en independence day zijn wel niet echt hoogstaande films maar goed.

Ivm special effects snap ik niet goed dat je zegt dat ze goed zijn... Aangezien je eerst zegt dat je hem in slechte kwaliteit hebt bekeken komt die uitspraak niet echt tot z'n recht.

Maar oke, zal hem zelf ook eerst wel eens binnenhalen...

avatar van chocodil

chocodil

Ik kan niet anders zeggen dan dat deze film mij op het puntje van mijn stoel heeft laten zitten, alleen jammer van het einde.

Als je van SiFi houdt mag je deze niet missen.

Toppertje................

avatar van Voodoo

Voodoo

Het einde vond ik zo slecht nog niet.

ik vond het een prachtige film, maar ja, ik ben dan ook een een scienfiction fan. en hele goede special effects btw.

avatar van tijntrix

tijntrix

Heb de film gisteravond gezien en ik werd er niet warm van terwijl ik er wel veel hoop in had. Maar helaas als je een sci/fi alla independence day of cloverfield of war of world verwacht kom je bedrogen uit met deze film. Bijna de hele film speelt zich op 1 lokatie af. de special effects zijn mooi verwerkt dat moet ik toegeven. Maar het verhaal is slap de acteurs zetten de rollen waardeloos neer. het enige wat overtuigend overkwam waren de aliens;)

Al om al 3 sterren

avatar van JOOPKL67

JOOPKL67

:T

JOOPKL67 schreef:

gewoon een top film vind ik!

maar ik ben nog al gouw tevreden

avatar van El Guap0

El Guap0

Leuk om een avondje te kijken, sluit je ogen nadat de twee hoofdrolspelers gepakt zijn want daarna is het mijn inziens niet voldoende meer.

Een minnetje vond ik dat ik geen feeling kreeg voor die cast.

avatar van 2009

2009

Tja... Men neme Cloverfield, War of the Worlds en Independence Day en smijt die bij elkaar. Met een minimum aan eigen inbreng heb je dan een SF film. Goedkoop...

avatar van jeeke21

jeeke21

Hou ook van Sci-Fi ! Maar dit was gewoon een slechte , waar inderdaad alleen de aliens overtuigend overkwamen...

avatar van wimruys

wimruys

Ga deze eens bekijken. Na een paar commentaren is m'n verwachting aan de lage kant. We zullen zien.

avatar van Carlos Olivera

Carlos Olivera

Ik had veel van deze film verwacht, en dat heeft de film ook waargemaakt! Goede special effects, goede cast, fast paced en verdomd spannend. Het einde viel me ook wel mee na de vele negatieve dingen die erover worden gezegd, hier en op imdb. Maakt de deur open voor deel 2.

En ja, ik ben Sci-Fi fan.

avatar van grandpa

grandpa

2009 schreef:

So?? Kan daarom wel goed zijn.

avatar van eapoe

eapoe

Theunissen schreef:

Sorry daar ben ik het niet helemaal mee eens. De cast komt zowel uit o.a. de serie "haven" en "Dexter"... Ik heb de film gezien en ik vond hem best goed. Zelfs met een supercast zoals "War of the Worlds" hoeft het nog geen succes te worden. Maar dat deze film beter op DVD/blueray had uit kunnen komen ben ik het mee eens.

Grtz...... Dirk

avatar van eapoe

eapoe

Carlos Olivera schreef:

En ja, ik ben Sci-Fi fan.

en ja ... ik ben het met het me je eens... een goeie film !

avatar van Seifer

Seifer

Beetje jammer de lage score, maar goed in Amerika hebben ze er altijd wel moeite mee om fatsoenlijke Sci-Fi films te maken.

Wat een bizar slechte film dit. Geen verhaal. Slechte acteurs. Slecht gefilmd.

Kop noch staart. Trein zonder wielen. Gaat snel nergens naartoe.Alleen de

special effects zijn wel aardig, maar niet meer dan dat. Als deze in de bioscoop

komt, zal hij wel snel weer verdwenen zijn.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Tja wat moet ik zeggen. A lot of do about nothing. Op zich kansrijke film, maar mist een goede verhaallijn. Je denkt dat er ergens wel een point komt, maar in tegendeel. ER komt een heel merkwaardig einde ( dus niet een goed einde zoals in sixth sense of zo) maar gewoon merkwaardig. effects en beeld e.d waren overigens wel prima. acteurs ook. Kans gemist

Na een half uurtje maar uitgezet. Wat een belachelijk slechte film!

Slechte imitatie van WOTW. Slecht camerawerk, flutacteurs, kortom zonde van het half uurtje dat ik er naar gekeken heb.

Halve ster gegeven omdat ik niet minder kan geven helaas.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

vond hem erg goed

einde had ik zoiets van... moet ik ervan denken

hoop toch wel op een tweede deel

avatar van Draconian

Draconian

Ik vond hem geweldig en de specials waren ook zeer goed.

avatar van Theunissen

Het begin was tenenkrommend slecht, daarna als de buitenaardse wezens landen begint de film ergens op te lijken en wordt het op een gegeven moment zelfs boeiend. Het is dat de cast niet zo goed (Eric Balfour is de enige die nog enigszins ging) is waardoor je niet echt met ze meeleeft maar de special effecten waren verbluffend goed en daar moet de film het toch van hebben. Origineel is de film echter niet want het is meer een mengelmoes van "War of the Worlds". "Chronicles of Riddick", "Cloverfield", "Independence Day" en "The Mist". Sommige scenes in deze film heeft men daar min of meer letterlijk van overgenomen. Maar al met al heb ik me er best mee vermaakt en dat had ik eigenlijk niet verwacht. Misschien moet ik deze film nog eens opnieuw bekijken als hij in HD uitkomt want nu heb ik hem bekeken op een R5 in 4:3 formaat en dat is natuurlijk verre van ideaal.