Skyline (2010)
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 3 februari 2011
Plot Skyline
"Don't look up"
Na een feestje wordt een groep vrienden midden in de nacht gewekt door geheimzinnig blauw licht dat door het raam naar binnen schijnt. Als motten aangetrokken door een vlam lokt het licht mensen naar buiten, waar ze plotseling in het niets verdwijnen. Snel ontdekken ze dat buitenaardse wezens proberen de gehele mensheid te vernietigen. De mensheid vecht tot het uiterste om te overleven.
Jarrod
Colin
Jen
Pregnant Abductee
eppo349
Hetzelfde verhaal in een andere verpakking. Topper zal het waarschijnlijk niet worden. Wel een leuke popcornfilm om met m'n zoon naar toe te gaan.
Cloverfield 2?
wat je hier suggereert grenst aan heiligschennis
Maar dat t een goeie, leuke film gaat worden moge duidelijk zijn
schram101
Hoewel de eerste beelden me niet echt konden overtuigen, heeft de laatste dat wel gedaan. Wat een beelden! Wow!
Revolt
Wat ziet dat er ongelofelijk goed uit zeg, geweldig!
Ik dacht dat deze film low-budget was?
stinger650
Wat ziet dat er ongelofelijk goed uit zeg, geweldig!
Ik dacht dat deze film low-budget was?
Misschien in de war met Monsters, dat is een (very) low budget film
Tonypulp
Ziet er wel aardig uit, maar wat dit met Cloverfield te maken heeft
..?
Revolt
Helemaal niets. Kan je net zo goed gelijk Godzilla, War of the Worlds, Independance Day etc. erbij pakken.
Jij zondaar;-)
Wil je niet de vergelijking trekken met Cloverfield, zoals ik al eerder zei, dat grenst aan heiligschennis!
Rianneke_Dan
Wat een geweldige trailer en mooie poster! Ik heb hier erg veel zin in, hou wel van dit soort films. Iemand enig idee wanneer deze in de bioscoop verschijnt?
wimnoot
Ja, graag gedaan, maar ik wilde het zelf ook graag weten. Ik wel zin in deze film.
stinger650
dit is ff een algemeen vraagje....
Waarom zit iedereen toch zo te bitchen over Cloverfield?? In mijn ogen een (heel) goeie film
wimnoot
Wel grappig! Maar deze clip doet me denken aan een andere film die we niet meer zullen noemen.
Revolt
De 2e clip vind ik zeker tof, de 1e vond ik niet zo. Wordt in ieder geval een leuke IMAX misschien zelfs 3D ervaring?
Revolt
ik heb maar 1 film gezien waarbij ik 3D echt te slecht vond uitgevoerd, en dat was Clash of the TItans. Zelfs de nieuwe Resident Evil had geweldige 3D effecten.
schram101
Ik heb er drie gezien waarbij ik het alleen bij Avatar een prachtige toevoeging vond. Bij Piranha en Clash of the Titans was het helemaal niets.
Maar goed, we zullen zien.
Q Jones
RE 4 is naar mijn mening de beste 3D film. Bij Piranha en Clash of the Titans was het idd 3 keer niks
Revolt
RE4 is zeker top gedaan allemaal, tilt een redelijk matige film toch naar een hoger niveau. Piranha niet gezien, CotT was echt triest, Avatar veruit de beste 3D film in mijn ogen. Dit zou ook wel wat kunnen worden denk ik

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Treasure Island
Avontuur, 1934

Pandorum
Horror / Sciencefiction, 2009
missilelighttransformatielaag budgetbuitenaards wezengroot monsterfireplaceunfaithfulnesslos angeles, californiëbuitenaardse invasiecell phonerooftoppregnant womangroup of friendsboyfriend girlfriend relationshipduringcreditsstingeralien monsteralien creature spaceshipapartmentpartygiant creature suspensespace shipblue lightexposed brain